Sărci

Alternosfera București, Arenele Romane

Expirate
07 Decembrie 2015 ⋅

Data: 19 Decembrie, Ora 20:00
Locul: Arenele Romane
Intrare: pe bază de bilet (că doar e concert)

 

Este timpul pentru o seară electrizantă pentru București, una ce vine cu un gen muzical complex, cum este rockul alternativ, seară pe care o puteți petrece în compania celor de la trupa Alternosfera.

Arenele Romane din București sunt gazdele concertului băiețiilor de la Alternosfera, veniți din Chișinău, deci împreună cu acel accent moldovenesc nelipsit, care-i face speciali. Această seară de concert este una de Decembrie, 19, concert ce va face ca sala să răsune începând cu ora 20:00.

Cine este Alternosfera? Eu voi spune doar că este o trupă care se face remarcată prin complexitatea genului muzical și care are de oferit, pe lângă o voce remarcabilă, prin Marcel Bostan, și o paletă largă de sunete instrumentale: sunete de chitară pline de forță prin Serghei Aladin și Marin Nicoară, cei trei băieți care fac minuni și la clape, instrument nelipsit în interpretările lor muzicale și totodată prin bitul tobelor lui Eugen Berdea și basul lui Sergiu Krasnov. 

Puteți să vă bucurați de muzica oferită de cei de la Alternosfera doar dacă aveți bilet, până pe 18 Decembrie acesta fiind 40 lei, iar în seara respectivă, 50 lei. Le găsiți online pe www.iabilet.ro, dar și în format fizic în rețeaua iabilet.ro/rețea (Magaznul Muzica, Rețeaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman și Agențiile Perfect Tour din toată țara, dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).

Eu zic că e de aruncat un ochi (sau chiar ambii) și pe pagina de Facebook, cine știe ce mai puteți afla în caz că nu ați făcut-o deja.