Sărci

Concert LARA FABIAN Ma vie dans la tienne

Expirate
06 Ianuarie 2016 ⋅
Ala

Data și locul: 20 aprilie – Cluj Napoca (Sala Polivalentă)

               22 aprilie – București (Sala Palatului), începând la ora 20:00

 

Fani ai Larei Fabian sau pur și simplu ascultători ai muzicii bune, am o veste super pentru voi! Puteți încă de pe acum să vă așezați la coada de bilete (vorba vine!) pentru a vă rezerva locul la concertele celebrei cântărețe care vor avea loc pe 20 aprilie la Cluj (în premieră) și pe 22 aprilie la București, pe scena căruia revine după aproape doi ani.

Cu ocazia acestui turneu prin Europa intitulat „Un Soir Autour du Monde”, Lara Fabian își prezintă noul său album „Ma vie dans la tienne” , lansat pe 6 noiembrie 2015, care aduce o alăturare a baladelor romantice ce au făcut-o cunoscută pe Lara la debutul său muzical și cântele pop care îi pun atât de bine în valoare vocea deosebită. Melodiile sunt dedicate fiicei, soțului și celei mai bune prietene.

În acest album sunt incluse si 2 versiuni a piesei ,,Quand je ne chante pas’’care nu au fost niciodată redate publicului. iar albumul a fost compus în colaborare cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu  Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy si alții) și Elodie Hesme (Florent Pagny). 

Biletele pentru concertul Lara Fabian s-au pus deja în vânzare în reţeaua eventim, pe eventim.ro şi la Sala Palatului din București, respectiv Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Profitați de prețurile din presales.

 

Pentru cei care nu știați.

Lara Fabian s-a născut în comuna belgiană Etterbeak (Bruxelles) și a început să compună muzică de la vârsta de 8 anișori, în 1978, după ce a primit de la părinți un pian.

Primul său single l-a înregistrat în 1986, „L’Aziza est en pleurs”, atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles.

Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa „Croire” cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision. 

În cei 27 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 11 albume de studio.

A vândut peste 32 milioane de înregistrări în toată lumea devenind cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile.

 

Vă las mai jos melodia „Ma vie dans la tienne” s-o ascultați.