Sărci

ENRIQUE IGLESIAS vine la București!

Expirate
12 Ianuarie 2016 ⋅
Ala

Când? Joi, 12 mai 2016, de la ora 20:00

Unde? la Arena Romexpo, Pavilionul Central, București

Acces? Bilete în avans

 

Acum mă adresez în special fetelor (hihi), dar nu musai. Vă dați seama ce se întâmplă aici?! Cântărețul spaniol Enrique Iglesias revine la București pe 12 mai 2016, după 14 ani de la ultimul său concert în capitală. Chiar așa! Pe scena de la Romexpo se vor auzi cele mai cunoscute și mai apreciate melodii ale celebrului Enrique Iglesias.

Cu siguranță vă sunt cunoscute melodii ca: Hero, Bailamos, Escape, No me digas que no, Tonight (Im loving you), Ring my bells, Do you Know, și multe, multe altele, sau dacă nu, cel puțin piesele din ultimii ani – Bailando (featuring Gente de Zona), El Perdon (în colaborare cu Nicky Jam) - care au avut un real succes atât internațional, cât și la noi în țară!

Concertul face parte din Turneul Sex and Love, prin care dorește să promoveze cel mai recent album – SEX and LOVE, din care face parte și hitul spaniol Bailando.

Despre albumul SEX and LOVE. Este cel de-al 10-lea album de studio al lui Enrique și a fost lansat în martie 2014. A avut peste 2 milioane de exemplare vândute în întreaga lume și conține melodii realizate în colaborare cu artiști mari ai industriei muzicale: Jennifer Lopez („Physical”), Kylie Minogue („Beautiful”) și Pitbull („I’m a Freak” și „Let Me Be Your Lover”).

Prin voce, carismă, renume și… ce mai vreți voi, Enrique Iglesias promite un spectacol incendiar!

Să ne uităm puțin la cifre!

Anul trecut s-au împlinit 20 de ani de la debutul lui Enrique Iglesias și de atunci și până acum a reușit să aibă cele mai multe hituri (numărul magic 23) pe prima poziție în topul Billboard’s Latin Airplay Chart. A lansat peste 150 de single-uri, 10 albume de studio, care s-au vândut în peste 137 de milioane de exemplare, a câştigat 6 premii Grammy, 10 World Music Awards şi 6 trofee din partea MTV.

Biletele s-au pus deja în vânzare din data de 12 ianuarie 2016 și se găsesc pe eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere Eventim.

Vă las pe ritmul melodiei Bailando pe care, personal, o ador!

Evenimentul este organizat de ARC BG, care se ocupă și de concertul Larei Fabian