Sărci

Festivalul internațional pentru copii și familie „Teatru, Stradă și Copil”

Now What?
07 Iulie 2016 ⋅

Perioada: 14 Aprilie – 11 Septembrie, 2016

Locul: Parcul Herăstrău (25 Iunie – 24 Iulie) și Parcul Crângași (30 August – 11 Septembrie), București

Intrare: 1 leu („pentru Ateneu”)

 

Cu o dorință crescândă de a aduce cultura mai aproape de publicul tânăr și foarte tânăr și nu numai, proiectul Teatrul Itinerant Țăndărică a revenit cu a V-a ediție a Festivalului Internațional pentru copii și întreaga familie și cu o doză nouă de energie și vitalitate pentru a reda poveștile astfel încât copiii să se bucure de fiecare moment.

Festivalul Teatru, Stradă și Copil, cu spectacole susținute în Parcul Sebastian și Parcul Copiilor încă din 14 Aprilie, își continuă programul în alte locuri din București, pentru ca fiecare copil și familie să aibă prilejul să-i cunoască și să le cunoască poveștile. Cele două parcuri care vor găzdui în continuare festivalul pentru a doua parte a sa sunt Parcul Herăstrău, cu primul spectacol începând pe 25 Iunie și până pe 24 Iulie și în Parcul Crângași între 30 August și 11 Septembrie. Spectacolele vor fi susținute de trupe atât din țară (București, Ploiești, Târgoviște) cât și din străinătate (Franța, Bulgaria, Belgia). Festivalul promite și activități artistice dedicate special celor mici. 

Pe toată perioada stagiunii de vară, prețul biletului la acest festival este de doar 1 leu, motiv pentru care nu degeaba se laudă cu cel mai mic preț de bilet pentru un astfel de spectacol din Europa. Parcurile permit ca sala de spectacol să fie mult mai încăpătoare, și un cadru în care profesionalismul este nelipsit, de aceea chiar și în zonă fiind sau nu, o mică escapadă în poveștile spuse prin teatru este oricând binevenită. „Țăndărică pentru toți!”

Teatrul Țăndărică poate fi găsit și pe facebook. De asemenea, site-ul teatrultandarica.ro vă stă la dispoziție. Programul spectacolelor din Herăstrău , afișat și mai jos pentru următoarele zile, cât și programul complet al festivalului le veți găsi accesând și cele două surse.

Festivalul „Teatru, stradă şi copil” este organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România şi face parte din proiectul „Stagiunea de Vară”, aflat sub motto-ul „Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!”