Sărci

InediTRIP în Parcul Aventura și Orașul Brașov

Now What?
31 August 2016 ⋅

Perioada: 11 Septembrie, orele 06:00 – 23:00

Locul: Parc Aventura, Brașov

Participare: contra cost

 

Distracția este pe măsura așteptărilor cu cei de la InediTRAVEL, fie că ești obișnuit cu escapadele de genul celor propuse de acești tineri, fie că nu. Propunerea lor este să îți depășești limitele și să-ți încarci bagajul cu experiențe de neuitat într-un city-break în Brașov alături de ei.

IneditTRAVEL este o asociație de turism care organizează mini excursii special create pentru aventurierul din tine și pentru cei care caută constant ineditul. Scopul tinerilor care o compun este de a promova turismul, educația și spiritul civic și de a susține dezvoltarea personală și cultura sub toate aspectele ei.

Orașul Brașov este cunoscut deja ca fiind unul dintre orașele cele mai frumoase din România, pe lângă obiectivele turistice precum Biserica Neagră, oferind și un relief muntos și, implicit, o gură plină de aer proaspăt. Călătoria va începe dis de dimineață, pe 11 Septembrie, în jurul orei 06:00 cu oprire în Parcul Aventura din Brașov, acolo unde timp de 3 ore vei avea parte de o multitudine de experiențe noi pe unul dintre cele 15 trasee ce au dificultăți diferite și vei învăța mai mult despre tine și despre cei din jur. Ziua se va încheia în jurul orei 23:00, însă nu înainte de a face o vizită și în centrul orașului Brașov, vizită care va dura în jur de 5 ore.

Prețul pentru a te alătura este de 140 de lei de persoană până pe 1 Septembrie și de 170 de lei de persoană începând cu 2 Septembrie, preț care include transportul și masa șoferului, biletul de intrare în Parcul Aventura și organizarea și materialele informative pe care le vei primi de la InediTRAVEL. Pe lângă acest mic detaliu, tot ce ai de făcut acum este să îndrăznești și să îți bifezi data de 11 în calendar.

Pentru informații suplimentare alătură-te și pe pagina de facebook sau pe site-ul asociației.