Sărci

De Zilele Bucureștiului petrecem LIVE în Piața Constituției!

Now What?
14 Septembrie 2016 ⋅
Ala

Când? 17 septembrie 2016, de la ora 17:00

Unde? Piața Constituției, București

Intrare: liberă, cu acces de la ora 16:00

 

Da, ați auzit bine! Zilele Bucureștiului se apropie cu pași repezi și vă promit un mega concert de muzică pop-rock, în Piața Constituției din București, cât să se audă până departe. Începând cu orele 17:00 și până la miezul nopții, boxele vor răsuna cu muzica bună a unor artiști consacrați… și Bucureștiul odată cu ele.

Cei care vor incendia scena Sâmbătă, 17 septembrie sunt: Andra; Ștefan Bănică Junior; Zdob și Zdub; Holograf; Trupa Vunk; Bere Gratis; Sore; Loredana Groza; RUBY; Connect-R; Gabriel Cotabiță; Marcel Pavel; Ovidiu Komornyik; Proconsul; Phoenix și Lidia Buble.

Tot ce se întâmplă pe scenă va fi acompaniat de teatrul de stradă. Opt trupe din Spania, Italia sau Franța vor performa printre dvs., spectatorii și vor oferi mini-reprezentații pline de muzică și culoare în Piața Constituției și pe străduțele alăturate. Clovni și păpuși uriașe, fluturi și dansatori luminoși vor fii pregătiți să vă lumineze fețișoarele, completând perfect atmosfera de sărbătoare.

Așadar, sunteți așteptați cu toții la un spectacol live, unul dintre evenimentele oferite de Primăria Municipiului București, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, cu ocazia împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a Capitalei.

Dar nu numai Piața Constituției se îmbracă de sărbătoare, ci, în perioada 16-18 septembrie, și alte spații vor aniversa cu diverse evenimente precum parade, târguri și concert al minorităților în Parcul Herăstrău, spectacole de circ, ateliere de creaţie şi activităţi sportive pentru copii în Parcul Cișmigiu, Bulevardul Artelor pe Bd. Unirii cu ocazia împlinirii a 260 de ani de la nașterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart și multe alte surprize.

Dacă sunteți curioși ce se mai întâmplă de Zilele Bucureștiului, vedeți aici programul evenimentelor. 

Cum am mai precizat, intrarea este liberă! Valabil pentru toate evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Bucureștiului.

Să înceapă distracția!

Ei, și, de ce nu, vă las cu Holograf - Și îngerii au demonii lor, melodie care, mie una, îmi place la nebunie!