Sărci

O selecţie de 7 concerte ale trupelor româneşti pentru anul 2016

Now What?
24 Septembrie 2016 ⋅
Ala

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este să participi la un spectacol de muzică bună a formaţiei tale preferate şi să te distrezi la maxim alături de prieteni. Ei bine, ce credeţi? Sezonul concertelor nu s-a terminat odată cu vara, ci continuă tot anul, aşadar formaţii româneşti mai puţin sau mai mult cunoscute îşi vor susţine spectacolele începând cu luna octombrie. Iată câteva dintre ele:

 

6 OCTOMBRIE - Concert FREESTAY - 4 ani (concert aniversar)

Unde? Tribute Club, Bucureşti

Acces: gratuit

Să le urăm La mulţi ani celor 4 ani împliniţi ai celor de la FreeStay şi să le spunem să mai stea pe scenă, căci nouă ne place de ei, nu-i aşa? Ca de fiecare dată, FreeStay va avea un spectacol unic cum numai ei pot face, găzduit de această dată de Club Tribute.

Intrarea este liberă, începând cu ora 23:00 iar accesul în club se face de la ora 22:00.
Informații și rezervări: 0728 742 883

Pagina de Facebook a event-ului: aici.

Iar dacă nu puteţi ajunge pe 6 octombrie să-i vedeţi pe cei de la FreeStay, nu-i nimic. Mai aveţi ocazia şi pe data de 14 octombrie, când vor da un concert de deschidere pe cinste la BELUGA Music & Cocktails de pe Lipscani. Găsiţi info despre acest event aici. 

 

15 OCTOMBRIE – Concert VUNK - Du-mă mai departe (primul act din trilogia ENIGMA)

Unde? Berăria H (Parcul Herăstrău, Bucureşti)

Acces: bilete în avans

Dacă sunteţi fani ai formaţiei Vunk sau ştiţi pur şi simplu toate melodiile mai vechi, arhicunoscute, cum ar fi hit+urile „Pleacă”, „Numai la doi”, „Scapă-mă de ea”, „Artiicii pe tavan” şi altele, sunteţi meniţi să fiţi alături de trupa Vunk. Veniţi să daţi frâu liber sunetului pe versurile mult iubite şi să vă simţiţi bine la primul din trio-ul de concerte anunţat de Vunk. Berăria H vă aşteaptă pe 15 octombrie, de la ora 22:00, la un spectacol ce se promite a fi cel puţin VUNKtastic!

Biletele pot fi cumpărate:

- online de pe bilete.ro si iabilet.ro  
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos

Pagina de Facebook a event-ului: aici

 

20 OCTOMBRIE – Concert VOLTAJ - TOUR Voltaj 2016

Unde? Sala Polivalentă, Bucureşti

Acces: bilete în avans

Nici Voltaj nu se lasă mai prejos şi, ca în fiecare an, ne surprinde cu ale sale concerte pline de energie cu piesele lor originale precum Din toată inima”, „Lumea e a mea”, „Povestea oricui”, „Ora de Germană” sau „Albinuţa”. Pe 20 octombrie, începând cu ora 20:00, Sala Polivalentă va fi plină şi gata de dansat şi de cântat pe ritmurile şi versurile lor.

Biletele se pot lua de pe eventim.ro 

Pe 7 octombrie îi veţi găsi la Târgu Jiu, iar pe 8 octombrie la Timişoara.

Pagina de Facebook a trupei: aici

 

27 OCTOMBRIE - concert BERE GRATIS – 18 ani frate! (concert aniversar)

Unde? Sala Palatului, Bucureşti

Acces: bilete în avans

Cu siguranţă vă sunt familiare hit-uile „Noapte caldă” și „Două inimi”. Acestea sunt unele dintre melodiile ce vor fii interpretate de cei de la Bere Gratis, la Sala Polivalentă, pe data de 27 octombrie, incluse pe noul lor album. Nu vor lipsi nici „Fiecare sărut ţine o viaţă”, „Vino mai aproape”, „Pas în doi”, „Ce n-a văzut Parisul”, „Stai pe acelaşi drum” sau „Îţi mai aduci aminte”. Sărbătoriţi alături de trupa Bere Gratis cei 18 anişori de activitate (sunt majori, gata!), începând cu ora 20:00, la un spectacol marca Bere Gratis, ce se bucură de participarea extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atât muzicale şi umane, cât şi al unei alchimii artistice rare.

Bilete de pe bilete.ro 

Pagina de Facebook a event-ului: aici

 

11 NOIEMBRIE – Concert BOSQUITO - Să nu spui ce-am făcut aseară

Unde? Arenele Romane, Bucureşti

Acces: bilete în avans

Cu un gen mai special, o îmbinare între rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock, s-au diferenţiat cei de la Bosquito, iar pe ei o să-i auzim la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 noiembrie, de la ora 20:00.

 

Turneu ŞTEFAN BĂNICĂ - O toamnă rock’n’roll

Ştefan Bănică îşi începe seria de concerte la Râmnicu Vâlcea, pe 15 noiembrie. Pe 16 noiembrie ajunge la Timişoara, iar pe 17 noiembrie, Reşiţa. Continuă cu seria de concerte în Craiova, în data de 18 noiembrie şi se îndreptă cu paşi repezi spre Constana, unde, pe 21 ale lunii noiembrie îşi va ţine spectacolul promis. Turneul îşi face ultimele, dar nu cele din urmă opriri, în Galaţi - pe 22 noiembrie, în Bacău - pe 23 noiembrie, în Braşov - pe 24 noiembrie şi pe 9 şi 10 decembrie la Bucureşti, cu un concert dedicat Crăciunului. Cred că nu există să lipsească Ştefan Bănică din playlist-ul niciunei petreceri, cu hiturile sale iubite de toată lumea.

Pagina de Facebook artist: aici

 

23-24 NOIEMBRIE - Concert CARLA’S DREAMS

Unde? Hard Rock Cafe, Bucureşti

Acces: bilete în avans

Şi, în cele din urmă, sfârşitul lui noiembrie ne întâmpină cu 2 zile de concert cu cea mai nouă figură a muzicii rom\ne;ti dintre cei etalaţi în articolul de faţă, controversatul Carla’s Dreams, binecunoscut cu ale sale hit-uri - “P.O.H.U.I” – în colaborare cu INNA, cu ajutorul căruia a devenit cunoscut în România, “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Acele” şi mai noul hit, „Imperfect”, melodii care au intrat imediat în memoria noastră. Ora 21:30, deci, va da startul pe 23 şi 24 noiembrie la un concert extraordinar, la Hard Rock Cafe, unde toţi fanii formaţiei vor avea ocazia s-i vadă live pe cei de la Carla’s Dreams.

Biletele se pot lua de pe iabilet.ro

Pagină de Facebook event: aici