Sărci

Trupa de teatru muzical pentru copii „PAM PAM”, pe scena Teatrului Elisabeta

Now What?
06 Octombrie 2016 ⋅

La școală este ca-n povești!, un spectacol-poveste despre bucuria de a învăța

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11:00, la Teatrul Elisabeta, la spectacolul muzical LA ȘCOALĂ ESTE CA-N POVEȘTI! Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrulelisabeta.ro. Pentru informații și rezervări puteți suna la 0727.703.703 sau scrie pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Noua producție muzicală pentru copii a trupei de teatru PAM PAM – La școală este ca-n povești! – a avut premiera pe data de 11 iunie, iar acum, la început de an școlar, poate fi vizionată pe scena Teatrului Elisabeta, fiind primul spectacol al parteneriatului cu insituția de cultură.

Cei trei prieteni – Pia, Vio și Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că La școală este ca-n povești!. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă, care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că dacă ştii să aduni informaţiile şi să le transformi într-un fel de poveşti, totul devine plăcut şi palpitant.

Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori, ei vor construi în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam și ursul panda, Bum-Bum. Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul spectacolului muzical al trupei PAM PAM pentru copii este că la școală trebuie să învețe, să se bucure de fiecare clipă şi să îi respecte pe cei de lângă ei. Doar daca vor ştii că viaţa e frumoasă şi că ştiinţa este necesară și vor crede mereu în oameni şi în ideea de prietenie, La școală este ca-n povești!.

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical La școală este ca-n povești și Călătorie muzicală pe aripile Vântului. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți. 

Scenariu original, coregrafii ușor de învățat, muzică antrenantă, voci cunoscute în coloana sonoră precum Luminița Anghel, Mediana Vlad (soprană), Cătălina Cârțan (vocea din filmele Disney) sunt argumentele care conving să vii și să revii la spectacolele PAM PAM.

Regia spectacolului este semnată de Mirela Stoian, iar scenariul aparține lui Victor Mihalache.