Sărci

Creative Est #2 Festival de industrii creative

Now What?
09 Octombrie 2016 ⋅

Perioada: 10 Octombrie – 16 Octombrie

Locul: Splaiul Unirii, București

 

Creative Est este, așa cum ne indică și numele, un festival dedicat creativității, întregii industrii de altfel, pe scurt tot ce ține de această arie, ajuns la vârsta de 2 ani cu noua ediție din acest an.

Festivalul ne aduce față în față atât cu industriile creative Românești, cât și cu cele est-europene, timp de o săptămână, între 10 și 16 Octombrie. Vorbim despre industrii precum cea a bumbacului, a cafelei, gastronomie, arhitectură, digital media și multe altele, programul festivalului oferind antreprenorilor și persoanelor creative în general, ocazia de a participa la diferite workshopuri sau conferințe în funcție de aria de interes. Principalul eveniment al săptămânii, Creative Est Market, va fi cel de pe 15 și 16 Octombrie, ținut în incinta halei industriale pentru Industria Bumbacului București, unde intrarea va fi liberă.

Scopul ediției de anul acesta este de a afla cum design-ul, fashion-ul, arta și tehnologia pot modela orașul nostru și pot duce la o mai bună evoluție a calității vieții. Dacă sunteți deci antreprenori sau aveți în minte proiecte creative de îmbunătățire a nivelului de trai în oraș, festivalul vi se adresează. Participarea la workshopuri sau conferințe însă este în general condiționată de plata unui bilet a cărui valoare este semnificativă. Pentru informații suplimentare legate program și de accesul la conferințe sau workshop-uri, nu ezitați să accesați pagina evenimentului. Agenda completă este disponibilă pe site-ul Creative Est.

Creative Est este susținut de Banca Transilvania, partener principal al creativității românești. Festivalul are loc sub patronajul Reprezentației Comisiei Europene în România și se bucură de parteneriatului Ministerul Culturii, ARCUB, centrul de proiecte culturale al municipiului București și NOD Makerspa,ce.