Sărci

E Târg… de nunți la Palatul Parlamentului!

Now What?
19 Octombrie 2016 ⋅
Ala

Când? 28-30 Octombrie 2016, ora 12:00-18:00

Unde? Palatul Parlamentului, București

Acces: cu bilet

Tradiționala rochie de mireasă, atât de iubită și de apreciată de noi, femeile, în general, este în ziua de azi la mare căutare printre inițiatoarele în ale măritișului. Și dacă tot vorbim de nunți, iată că și anul acesta, mult așteptatul Târg de Nunți de la Palatul Parlamentului (MARIAGE FEST )revine pentru a încânta privirile și alte cele ale invitaților și participanților săi.

Vrând a fi primul târg de nunți al anului 2017, aici, toți cei aflați în cercetare ”conjugală„ vor putea afla direct de la specialiști ce mai este nou, ce se mai poartă și totodată, care mai este bugetul pentru o nuntă așa cum ți-o dorești.

Așadar și prin urmare, Mariage Fest, aflat la cea de-a 21-a ediție, a creat special pentru voi, acest târg unde puteți găsi răspunsuri la toate întrebările voastre. Sunteți așteptați în perioada 28-30 octombrie într-un cadru elegant, dar primitor, să alegeți locația și să aflați în premieră noutățile anului 2017 în legătură cu:

  • - ce presupune un aranjament floral;
  • - moda rochiilor de mireasă și a costumelor pentru mire;
  • - modele de mărturii și invitații;
  • - serviciul de foto-video;
  • - artiști și formații pentru nuntă;
  • - inele de logodnă și verighete (indispensabile unei nunți ca la carte).

 

Toate acestea sunt oferite în premieră pentru sezonul ce urmează, iar pentru a bucura și mai mult inimile însurățeilor, tradiționala zi de vineri, între orele 12:00-14:00, va fi pusă la dispoziție pentru o sesiune fulger BLACK FRIDAY, ultima oară o rochie de mireasă vânzându-se cu doar 20 de lei. Un chilipir!

Și vă mai spun că, pentru viitoarele mirese dornice să vadă live prezentări de modă ale colecțiilor 2017, de această dată, MARIAGE FEST va fi pregătit cu un catwalk lung de 20 de metri, unde oră de oră toți creatorii din România își vor prezenta colecțiile.

Ce mai, o mulțime de surprize vă sunt oferite la Târgul de Nunți de la Palatul Parlamentului, pe 28-30 octombrie. Nu le ratați!

Accesul se face pe bază de bilet în valoare de 25 lei, pe care le puteți achiziționa de pe site, mariagefest.ro.

Sunteți îndemnați să urmăriți concursurile cu invitații de pe pagina de Facebook. Cine știe? Poate câștigați.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Mariage Fest: http://www.mariagefest.ro.