Sărci

Anim’est: Filmul din mansardă

Now What?
23 Octombrie 2016 ⋅

Perioada: 31 Octombrie, 20:30 – 23:00

Locul: Mansarda Lente (Strada Arcului, nr 8, Zona Universitate, Armenească)

Intrare: liberă, pe bază de rezervare

 

Mansarda Lente, deși un loc restrâns, în care are loc un număr limitat de persoane, este foarte primitoare și are în spate o serie întreagă de evenimente sociale. Deja tradiție în sânul celor de la Mansarda Lente, acesta este locul care adună oamenii de două luni pe lună. În ce scop veți afla în cele ce urmează.

Situată în zona Armenească, Mansarda Lente vă așteaptă să vă alăturați la o seară de film, într-o zi de luni, 31 Octombrie, începând cu ora 20:00, o seară în care se dă frâu liber către discuții after movie. Filmul poate fi de diferite genuri, premiate sau care au făcut istorie, filme pe care puteți chiar voi să le propuneți spre vizionare și dezbatere, filme cu tematici diferite și descriind culturi diverse. Lista de filme pe baza cărora s-au purtat discuții cuprinde filme ce poartă în general un puternic mesaj, fie el psihologic sau de altă natură, orice subiect ce merită despicat în mai multe fire.

Anim’est este numele sub care veți găsi acest eveniment. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Dacă doriți să petreceți o seară în alt mod față de serile obișnuite, cei de la Lente vă îndeamnă să îi contactați, fie telefonic, fie via email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru mai multe informații accesați pagina de facebook