Sărci

„Magical Music from the Movies” la Sala Palatului din București

Now What?
25 Octombrie 2016 ⋅

 

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria Disney In Concert, ajunge în premieră şi în România. Turneul Național va debuta cu spectacolul din Timișoara de pe 7 noiembrie și va încânta audiența la Cluj pe data de 8 noiembrie .

Pe 12 noiembrie, Sala Palatului din Bucureşti se va transforma într-un loc plin de magie, pentru ca pe 15 și 23 noiembrie să aibă loc reprezentații la Brașov și Craiova.

Paula Selling, Dalma Covaci și Florin Ristei vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câştigatoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”.

Pentru o experiență completă, toate aceste bucăți muzicale vor fi interpretate live de orchestra Camerata Regală și vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, ce vor purta spectatorii, atât pe cei mari, cât și pe cei mici, în lumea minunată creată de Walt Disney.

Biletele pot să fie achiziționate aici.