Sărci

RUNFEST 2016 invită dați ”Fuga pe uliță”!

Now What?
30 Octombrie 2016 ⋅
Ala

Când? 19 Noiembrie 2016, ora 11:00

Unde? Parcul Herăstrău, București

Acces: cu plata unei taxe de înscriere

”Fuga pe uliță”, acesta este îndemnul celor de la RunFest 2016, care va da startul la alergare în Parcul Herăstrău din București, pe data de 19 ale lunii Noiembrie, de la ora 11:00.

Cu această ocazie, vă veți aduce aminte de anii copilăriei când vă lăsați purtați de energia și voioșia de atunci și îi dădeați frâu liber pe ulițe și pe coclauri. Ei bine, acesta este sentimentul pe care Echipa MPG este dornică să vi-l scoată la iveală, copilul din voi care tot ce știa era să zburde și să se joace.

De asemenea, aici vă veți bucura de o cursă inedită, antrenantă și distractivă, care va îmbina efortul cu o atmosferă plăcută în care să redescoperiți tradiții și gusturi românești. Această cursă va închide într-un mod creativ sezonul de alergare RUNFEST: Fuga pe uliță!

Se va alerga pe un traseu de 5 km, pe durata căruia vă veți reaminti anii copilăriei și vă veți redescoperi pasiunea pentru mișcare dar și tradițiile românești, un traseu destinat tuturor alergătorilor cu vârsta de peste 6 ani indiferent de nivel.

Dacă vreți să participați, vă puteți înscrie intrând aici, ultima zi de înregistrare fiind Miercuri, 16 Noiembrie.

Programul arată cam așa:

  • 09:00 Ridicarea pachetelor de concurs (rezervată alergătorilor cu reședința în afara Bucureștiului)
  • 10:30: Închiderea ridicărilor de pachete
  • 10:40: Sesiune de încălzire cu Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class
  • 11:00: Start în valuri
  • 12:30: Tombolă

Evenimentul Fuga pe uliță, susținut de Mega Image prin brandul Gusturi Românești, constă într-o porție sănătoasă de alergare combinată cu diverse provocări la joacă și surprize frumoase.

Deci, ce mai așteptați? Fuga pe uliță!