Sărci

Ploiești Jazz Festival 2016

Now What?
19 Noiembrie 2016 ⋅
Ala

Când? 23 – 27 noiembrie 2016, ora 19:00

Unde? Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Acces: cu bilet 

 

Vă place Jazz-ul? Vă propun să facem o călătorie undeva nu foarte departe, într-un oraș prahovean, și anume în inima județului, Ploiești. Aici, la Filarmonica ” Paul Constantinescu”, se va desfășura în perioada 23 -27 noiembrie, a XI-lea ediție al Festivalului „Ploieşti Hot Jazz Summit” care se va numi începând cu acest an "Ploieşti Jazz Festival"

Jazz-ul este o formă de manifestare muzicală în care energia și rapiditatea sunt caracteristicile principale. Este un stil de muzică plin de expresivitate, cât și de improvizație, iar toate aceste lucruri le veți simți și vedea la festivalul de jazz din Ploiești.

Artiștii care vor fi prezenți sunt: Jazz Simfonic, Nicolas Simion Quartet (GER), Emil Bâzgă Quartet (SUA), Lucian Ban (SUA), Lucian Soleanu Blue Quartet, Rares Totu’s Midnight Sun, Stéphane Tsapis Trio (FRA-GER), Ethnotic Project, Dock in Absolute (LUX), Mircea Tiberian Quartet, Swing Shouthers (FRA), acompaniați de orchestra simfonică.

Pentru bucuria spectatorilor, în acest an vor fi 5 zile de festival, cu o zi în plus față de ceilalți ani. De asemenea, pe toată durata festivalului vor avea loc lansări de carte și CD-uri cu proiectele artiștilor invitați, fiecare seară încheindu-se cu un Jam Session organizat în parteneriat cu „Conacul Domniței Ralu”.

Pentru participare este nevoie de plata unui bilet de intrare. Tarifele le vedeți mai jos.

Miercuri, 23 noiembrie (1 concert): 30 lei
Joi, 24 noiembrie (2 concerte): 50 lei
Vineri, 25 noiembrie (3 concerte): 50 lei
Sâmbătă, 26 noiembrie (2 concerte): 50 lei
Duminică, 27 noiembrie (3 concerte): 50 lei

Abonament (11 concerte): 160 lei

Lecția de jazz: 10 lei

Masterclass: gratuit

Evenimentul este organizat de Filarmonica „Paul Constantinescu” împreunã cu Primãria Municipiului Ploieşti şi alţi sponsori şi parteneri.

Găsiți evenimentul și pe pagina de Facebook.