Sărci

Vreau merg la teatru!

Now What?
24 Ianuarie 2017 ⋅
Ala

„Vreau să merg la teatru!”

Și pentru că zilele acestea jinduiesc pentru căldură, relaxare și bună dispoziție, revin la una dintre activitățile preferate. Teatrul. O piesă bună de teatru e contextul perfect să te bucuri alături de persoanele dragi, pentru o seară. În plus, mai schimbi atmosfera. Am ales câteva dramaturgii care m-au atras și care sper să vă placă

 

1. Tragedie dentară

Când? 28 Ianuarie 2017, ora 19:00

Unde? Teatrul Evreiesc de Stat

Prezentat în premieră pe țară, spectacolul Tragedie dentară pune în prim plan povestea pacientului, dar și a doctorul dentist Spodek din vremea celui de-al doilea Război Mondial, undeva în ținutul francofon. Sâmbătă, 28 Februarie, de la ora 19:00 sunteți așteptați la Teatrul Evreiesc de Stat, să asistați la o istorie emoționantă, dar și cu mici momente comice, într-o interpretare de excepție. Vă veți întâlni cu actorii Maia Morgenstern, Andrei Finți, Tudor Aaron Istodor, Anka Levana.

2. Frau Hess și Grădinile ei

Când? 29 Ianuarie, ora 19:00

Unde? Teatrul Evreiesc de Stat

Tot la Teatrul Evreiesc de Stat, o altă poveste cu impact puternic, un complex de sentimente, un cabaret de teatru, dans, muzică, într-un amestec al stilurilor de joc, text, imagine, operă, comedie, frenezie, alcool, senzualitate, sexualitate. Frau Hees și grădinile ei arată relația imposibilă dintre Frau Hess – excentrică, aristocrată, membră a Partidului Național Socialist - și Isaac Baum, evreul mândru, măcinat de conflictul renunțării la propria identitate, pentru a face parte din lumea ei, într-o Germanie zbuciumată.

3. Bani din cer

Când? 28 Ianuarie, ora 19:00

Unde? Teatrul de Comedie – Sala Mare

Bani din cer este o comedie superbă despre viața de familie și conflictele umane, în care principalul motor este banul. Pentru o seară, lăsați umorul să vă inunde și râdeți cu gura până la urechi alături de Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Dragoş Huluba, Delia Nartea, Şerban Georgevici, Marius Drogeanu, Eugen Racoţi.   

4. Omul care a văzut moartea

Când? 28 Ianuarie, 2 februarie, ora 20:00

Unde? Teatrul Național București, Sala Studio

O comedie nebună despre un cetățean care apparent vrea să se sinucidă, însă în ultima clipă cineva îl scoate din apă. Salvatorul lui este declarat omul Zilei, iar lumea îl vrea primar. În toată această îmbârligătură, familia se destramă. Din distribuție fac parte Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ilinca Tomoroveanu, Marius Bodochi, Florentina Ţilea, Răzvan Oprea, Lari Giorgescu, Vlad Logigan, Tatiana Oprea.

Indiferent ce gen de teatru vă atrage mai mult, vă invit cu drag să gustați!