Sărci

Concursul Internațional Dance Masters 2017

Now What?
01 Februarie 2017 ⋅

Perioada: 10-12 Martie, 2017

Locație: București, Sala Polivalentă

Intrare: bilet (Eventim.ro sau Casa de Bilete Sala Polivalentă)

 

Vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și samba, cha-cha, rumba, jive... într-un cuvânt dansul, este cunoscut a fi un mod de relaxare și chiar mai mult, un mod de socializare și de exprimare a sentimentelor prin mișcarea corpului. Cel mai așteptat concurs de dans sportiv din România, Dance Masters, reunește laolaltă pasionații de această artă, începând de la copii până la tineri adulți.

În Martie 2017 veți avea cu siguranță ocazia să fiți martori la cel mai mare concurs internațional de dans din România, prin Dance Masters, aflat la cea de-a 14-a ediție. Timp de trei zile consecutive copii și tineri, solo sau în perechi de dans, vor încinge ringul la Sala Polivalentă din București între 10 și 12 Martie.

Dance Masters oferă în plus cazare pentru oaspeții de onoare ai concursului, la hotel Radisson Blu, situat la circa 15 minute de mers cu mașina față de Sala Polivalentă. Cele 5 stele promit o calitate ridicată a serviciilor, oferta Dance Masters incluzând mic dejun, Wi-fi de mare viteză, acces la facilitățile World Class Health Academy la tarifuri speciale pentru musafiri.

În ceea ce privește modalitatea de deplasare, în caz de nevoie, Dance Masters îi are ca partener oficial pentru serviciile de taximetrie pe cei de la GTI Taxi, iar șoferii au fost aleși după anumite condiții, ceea ce asigură o anumită calitate și siguranță. Există și aplicație care se numește fix GTI Taxi prin care puteți obține se pare mai multe informații despre taximetrist și despre dotările mașinii.

Concursul permite înscrierea oricui deține un carnet de sportiv și care își dorește să participe la un concurs de o asemenea vizibilitate. Se poate participa ca public spectator, iar biletele se pot achiziționa atât online, de pe Eventim.ro cât și de la fața locului, respectiv de la Casa de bilete a Sălii Polivalente, în zilele desfășurării concursului. În plus, încă din 2014, organizatorii Dance Masters au deschis accesul amatorilor de dans către un concurs destinat sută la sută acestora. Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al cărui Vicepreședinte de Onoare a fost). Există astfel și un moment de dans, destinat publicului, în care puteți intra pe ringul de dans, mai precis sâmbătă 11 martie sau duminică 12 martie.

Dance Masters reunește competiţii internaţionale de dans sportiv în calendarul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv - WDSF și Federației Române - FRDS, și este organizat în România încă din 2003, la iniţiativa Clubului de Dans Sportiv ,,Pas în Doi”, a lui Bogdan Păun și a Clubului de Dans Sportiv ,,Phoenix”.

Pentru acces la programul detaliat al concursului, la modalitatea de înscriere, prețuri, dar și alte asemenea informații suplimentare care vă sunt de ajutor, vă îndemn să accesați cu încredere site-ul Dance Masters

De asemenea, există și o pagină dedicată eventului, precum și pagina de facebook Dance Masters