Sărci

Cursuri de pictură, desen și ilustrație

Now What?
07 Februarie 2017 ⋅
Ala

Când? 13 februarie 2017, ora 19:00

Unde? Fundația Calea Victoriei, Strada Popa Soare, 40

Orice activitate pe care o facem în timpul nostru liber oferă o oarecare relaxare și stare de bine. Arta transpusă cu ajutorul mâinilor prin pictură, desen, poate transforma câteva ore în momente de reală bucurie. Sunt activități care aduc liniște în suflet și care dezvoltă imaginația și libertatea de exprimare.

Pentru asta, Fundația Calea Victoriei, propune un Curs de desen în creion, cărbune, pastel, care începe în data de 13 februarie, la ora 19:00. La acest curs poți să-ți fixezi noțiunile de bază în ce privește proporțiile, suprafețele, coordonarea mână-ochi, cromatică și contrast.

De asemenea, Fundația mai propune și alte cursuri și ateliere care mai de care mai interesante și mai atractive. La Atelierul de Caligrafie și Ilustrație ai șansa să realizezi cu propriile tale mâine acele citate și desene colorate pentru decorarea camerei tale, în stilul tău propriu și exact așa cum îți dorești. Atelierul începe pe 21 februarie și se ține în fiecare marți, de la ora 19:00.

Dar dacă pictura este hobby-ul tău și te atrage mai mult decât arta desenului în creion, atunci Atelierul de pictură în acuarelă este pentru tine. Aici vei descoperi modalități de exprimare prin varietatea de nuanțe și culori pe care le poți combina așa cum te duce imaginația. Așadar, în fiecare vineri, începând cu 24 februarie, ești așteptat la sediul Fundației Calea Victoriei.

Dați libertate în a încerca noi lucruri și a te bucura de micile activități care pot fi atât de creative!

Mai multe detalii legate de ateliere și de modalitatea de înscriere găsiți pe site