Sărci

Secretele celor 6 pălării gânditoare - atelier pentru copii

Now What?
15 Februarie 2017 ⋅

Când? Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12

Unde? La sediul Brainstorming Consulting (Strada Făinari, nr. 45A)

Intrare: 60 lei/participant (50 de lei/participant pentru doi copii)

Pentru: Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

Pagina evenimentului: aici

„Copiii învață cel mai bine când se distrează!”

Brainstorming Consulting vă invită la atelierul de creație pentru copii „Secretele celor 6 pălării gânditoare”.

În cadrul atelierului, copiii vor învăța să dea frâu liber imaginației, creând astfel cele mai năstrușnice povești. Vor descoperi cum să lucreze în echipă participând la jocuri distractive adaptate vârstei lor. În final, își vor putea crea singuri pălăria pe care și-o aleg și o pot lua acasă drept amintire sau o pot dărui unui prieten.

Pe lângă faptul că vor învăța anumite concepte, copiii își vor dezvolta atât abilitățile de comunicare, cât și cele de socializare.

Brainstorming Consulting este o firmă de instruire și consultanță înființată în 2008. În prezent derulează, în parteneriat cu Godmother, proiectul „Trei generații pentru mâine” adresat doamnelor din București care își caută un loc de muncă și doresc să se califice în meseriile de educator specializat, baby sitter sau menajeră.

Atelierul „Secretele celor 6 pălării gânditoare” este conceput după un sistem inovativ de predare folosit în țări precum Suedia și Norvegia, care îmbină elemente de dezvoltare personală, public speaking, storytelling și teatru.

Înscrierile la atelier se fac trimițând un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunând la telefon: 0723321150, până pe 17 februarie, ora 20.00.