Sărci

PetExpo România

Now What?
05 Martie 2017 ⋅
Ala

Când? 5-7 mai 2017

Unde? Romexpo, pavilion C6


Stăpânii și iubitorii de animale au șansa în această primăvară să se bucure din suflet pentru că revine cel mai mare eveniment din România dedicat animalelor de companie. Perioada 5-7 mai este rezervată PetExpo www.petexpo.ro, cu cea de-a noua ediție a sa, organizat la Centrul expozițional Romexpo.

La expoziției vei fi surprins de multitudinea de produse și servicii speciale pentru animăluțul tău dar și pentru voi. Unele dintre cele mai importante companii din România vin la PetExpo pentru a intra în contact cu tine și pentru a-ți înțelege mai bine nevoile și aduc cu ei câteva atenții.

Dinamismul nu va lipsi de la acest paradis al animalelor de companie, dinamism ceva fi înfățișat prin diferite evenimente: urmăriri, dansuri, sărituri spectaculoase, câini incredibil de inteligenți, jocuri și concursuri pentru animăluțul vostru, printre care va fi în premieră concursul de acvaristică, la care vor participa cei mai bun creatori de acvarii care vor construi live aranjamente dintre cele mai interesante în prezența unui juriu profesionist. Vei putea vedea și expoziții de animale de casă: câini, pisici, animale mici (iepuri, hamsteri, șoareci, arici), porcușori de Guineea, păsări exotice.

Mai mult, la PetExpo ai acces la un studio foto profesionist pentru tine și prietenul tău, iar prima poză este gratuită. Pozele le vei găsi pe Facebook. Serviciile de cosmetică și îngrijire pentru animalul tău sunt de asemenea disponibile oferind consultație, coafură, aranjat, tuns superficial, tăiat de unghii și altele.

Iar dacă ai copii, aceștia nu vor fi uitați. Și ei, ca și animăluțul tău, se vor bucura la maxim de tot ce se întâmplă la PetExpo, la activitățile oferite lor, precum face painting, confecționare de baloane, jocuri și concursuri, mascote, clovni etc.

La PetExpo, pe lângă toate activitățile la care poți lua parte, poți socializa și poți lua contact cu persoane care au același hobby ca și tine, așa că aici găsești de toate. Programul este următorul:
- Vineri (05.05.2017) 10:00 – 19:00
- Sâmbăta (06.05.2017) 10:00 – 19:00
- Duminica (07.05.2017) 10:00 – 17:00


Bilete:
- Adulți: 10lei
- Elevi, pensionari: 5lei
- Copiii sub 5 ani: gratuit