Sărci

Târgul de Carieră Angajatori de TOP 2017 în București și Timișoara!

Now What?
18 Martie 2017 ⋅
Ala

Când? 24-25 Martie 2017 – București, 17-18 Martie 2017 - Timișoara

Unde? Sala Palatului, București

      Centrul Regional de Afaceri, Timișoara

București și Timișoara se pregătesc și în acest an să vă aducă minunate oportunități de angajare și să vă dea prilejul să întâlniți cele mai bune companii din domeniul în care doriți să vă dezvoltați. Târgul de Carieră ”Angajatori de TOP” vă oferă atât contextul potrivit cât și resursele necesare pentru angajatori și pentru studenții aflați în căutarea unui job. Tot ce trebuie să faceți este să veniți pregătiți și cu dorința de a face parte din acest univers profesional.

La acest târg, pe lângă intrarea în contact cu angajatorii și cu posturile și serviciile oferite de aceștia, veți putea lua parte la conferințe și seminarii pe diverse teme care să vă ajute în carieră și în plan personal. Specialiști în Resurse Umane vor fi prezenți pentru a vă arăta care sunt principalele puncte care trebuie atinse la un interviu și cum să treci interviul, dar și care sunt greșelile cele mai des realizate, tocmai pentru a putea fi evitate.

Pentru a lua parte la acest târg, tot ce trebuie să faci este să vii cu CV-ul tău în format Barcode și să te înscri. Detalii despre înscriere și alte informații despre Târgul din Timișoara poți găsi aici, iar pentru București, aici