Sărci

ASE Student Run invită începeți ziua zâmbind cu spor!

Now What?
30 Martie 2017 ⋅
Ala

Când? 9 aprilie 2017, 10:30-13:30

Unde? Parcul Herăstrău, București (detalii pe site)

Acces: cu înscriere

 

”O cursă de 1000 de zâmbete!”

Să începi ziua cu energie și cu entuziasm este un plus pentru întreaga zi și cum altfel să faci acest lucru decât participând la ASE Student Run, un cros pentru toți doritorii de mișcare și voie bună.

Dimineața zilei de 9 Aprilie este dedicată acestui eveniment organizat de către Academia de Studii Economice din Bucuresti,eveniment ce va aduce zâmbete și adrenalină, precum și premii primilor concurenți ce trec de linia de sosire și alte surprize. Timp de o jumătate de oră, participanții sunt antrenați într-o cursă de alergare cu simplul scop de a se simți bine prin mișcare și de a se bucura de acea zi specială.

Sunteți invitați cu toții să vă înscrieți la acest cros, chit că sunteți studenți la A.S.E. sau la altă facultate, elev sau pur și simplu o persoană căreia îi place să facă mișcare în aer liber. Este prilejul cel mai bun să faceți acest lucru și să vă și distrați în același timp.

Vă puteți înscrie la concurs intrând pe site-ul evenimentului, unde găsiți toate informațiile necesare despre modalitatea de înscriere și despre regulament și altele.

Succes!