Sărci

Atelier în tehnica graffiti!

Now What?
10 Aprilie 2017 ⋅
Ala

Când? 20 aprilie 2017, ora 15:00 sau 17:00

Unde? Art & Hobby Studio, Str. Occidentului, nr 33, sector 1

Acces: contra cost

 

Arta este frumoasă, orice formă ar avea și putem să ne lansăm cu încredere în ea și să deprindem și câteva abilități care cu siguranță ne pot bucura și ne pot face viața mai frumoasă.

Iată că și arta graffiti este una dintre posibilitățile pe care Art & Studio vi le oferă pentru a petrece împreună câteva ore practice și interesante, învățând o tehnică nouă și, de ce nu, un nou hobby.

Tema pe care cei de la Art & Studio v-o propun este Galaxia, care va fi transpusă prin tehnică în tablouri minunate pe care voi le veți realiza cu ajutorul spray-urilor speciale și cu îndrumarea artistului plastic Maria Ivan Gurzu. Veți da formă plantelor, stelelor, luminilor și umbrelor prin culorile folosite ale graffiti-ului.

Atelierul este deschis tuturor persoanelor cu vârsta peste 14 ani, debutanți în această artă. Timp de o oră și jumătate veți avea ocazia să învățați cât mai multe. Aveți toate materialele puse la dispoziție, voi trebuie doar să vă rezervați locul și să veniți.

Programul este: 15:00 - 16:30 și 17:00 – 18:30.

Dar, pentru că dorința celor de la Art & Studio este de a lucra afară pe terasă, atelierul va avea loc doar dacă vremea va permite acest lucru.

Pentru informații și detalii de participare, intrați pe site-ul evenimentului