Sărci

Ceanăria ARTea invită la comedia „Un bărbat și mai multe femei”

Now What?
30 Aprilie 2017 ⋅
Ala

Când? 3 mai 2017, de la ora 19:30

Unde? Ceainăria ARTea (Str. Amiral Vasile Urseanu nr. 1 – lângă Piața Romană)

Acces: cu rezervare

 

În seara de 3 mai se lasă cu râsete la ceainăria ARTea care vă invită la piesa de teatru Un bărbat și mai multe femei” să urmăriți povestea unui bărbat slab care ajunge puternic datorită unui simplu eveniment din viața.

Întâlnirea și relațiile eroului principal cu mai multe femei îi schimbă viața și în piesă puteți observa tocmai evoluția acestuia în aventura sa creată de relația cu toate aceste femei. De la un bărbat slab, îndoit de grijile și responsabilitățile cotidiene se transformă într-o personalitate puternică și atrăgătoare.

De la ora 19:30 sunteți invitați să urmăriți evoluția acestui bărbat și a eroinelor sale și în același timp să savurați un ceai aromat la ceainăria ARTea, departe de zgomotele orașului.

Ceainăria ARTea îmbină spectacolul cu tradiția ceaiului într-un mic han de la 1870, unde timpul pare că stă pe loc.

Pentru rezervări se poate suna la numărul de telefon 0773 303 112 (doar între orele 14:00 și 22:00), iar accesul se face cu donarea sumei de 25 lei de persoană.

Alte detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar de vreți să urmăriți și alte evenimente ale ceainăriei ,puteți intra pe site