Sărci

CityHunt vânătoare de comori în Centrul Vechi al Bucureștiului!

Now What?
04 Mai 2017 ⋅
Ala

Când? Sâmbătă, 13 mai, între orele 11:00 – 16:00

Unde? Centrul Vechi, București

Acces: cu înscriere

 

Să înceapă ”Vânătoarea de comori urbane”.

Cum altfel să privești și să descoperi Bucureștiul decât printr-un joc de cunoaștere în echipă, plin de adrenalină. Dacă nu ai mai fost până acum la o astfel de activitate, lasă-mă să-ți spun că este o experiență de neuitat și merită din plin să pornești în urmărire.

CityHunt, aflat la ediția a II-a, tocmai asta te îndeamnă, să pornești în urmărire, fiind un concurs de vânătoare de comori, care te va duce în locuri nedescoperite încă din Centrul Vechi al Bucureștiului sau pe care le vei privi altfel acum prin intermediul indiciilor oferite. Pe 13 Mai, la CityHunt vei lua parte la diverse activități în aer liber și multe provocări, vei face fotografii, vei râde și, în același timp, vei cunoaște oameni noi și simpatici, după care vei savura și o porție de relaxare și socializare la un pahar de bere, suc sau ce vrei tu.

Ce presupune mai exact acest concurs? Ei bine, echipa ta trebuie să găsească prima comoara prin aflarea răspunsului la indiciile și fotografiile oferite și realizând provocările primite de către organizatori. Lucrul în echipă, dar și rapiditatea cu care vă dați seama de răspunsuri vă va ajuta la găsirea comorii. La final, până la urmă, vă veți distra și asta contează cel mai mult.

Punctul de întâlnire este parcul din fața Teatrului Național I. L. Caragiale, loc în care tu și echipa ta veți primi hărțile și provocările, iar dacă n-aveți echipă, fiți fără grijă, veți cunoaște acolo echipa. La sfârșitul jocului se vor aduna punctele pentru a se anunța câștigătorii la o binemeritată ieșire de grup în care să depănați situațiile prin care ați trecut.

Toată această alergătură se va alege cu multe zâmbete, multe poze și, bineînțeles, nelipsitele premii!

Link Facebook aici.

Pentru participare, se plătește o sumă după cum urmează:

  • - Un participant = 59 lei
  • - Echipă de 3-4 participanți = 165 lei
  • - Grup de 14-18 participanți = 800 lei

 

Înscrierile se fac accesând link-ul evenimentului

 

Succes!