Sărci

SkirtBike invită la a II-a ediție Cycle Chic Festival

Now What?
12 Mai 2017 ⋅
Ala

Când? 14 mai, ora 10:00

Unde? Verde Stop Arena, str. Barbu Văcărescu, nr. 162 – 164, București

 

Cine zice că nu poți pedala în timp ce arăți bine? La Cycle Chic Festival se promovează pedalatul cu stil. Pe 14 mai se deschide apetitul la pedalat pentru toate femeile și nu numai la cea de-a doua ediție a Festivalului Cycle Chic organizat de SkirtBike.

Acest eveniment este dedicat biciclistelor în mod special și tuturor pasionaților de ciclism care vor avea parte în ziua festivalului de numeroase activități în aer liber, precum cea de-a 8-a paradă SkirtBike, o tradiție anuală pentru pasionatele de mersul pe două roți din București și din alte 15 orașe din țară; o prezentare de modă Cycle Chic unde vor fi etalate diverse ținute. Veți putea urmări concerte live, veți putea câștiga premii la concursurile și tombolele pregătite. De asemenea, va exista un Bike Bazar unde veți găsi accesorii handmade, veți putea vedea expoziții de biciclete și puteți beneficia de lecții de pedalat, de atelierele de reparații biciclete și lecții de mecanică, tururi ghidate, Portret pe Bicicletă. Bineînțeles că nu va lipsi colțul cu mâncare sau food corner, cum l-au denumit ei.

SkirtBike este o comunitate de bicicliste, cea mai mare din România, o manifestare cultural-fashionistă pentru toate femeile cu gust vestimentar. Promovează atât drepturile femeilor, cât și folosirea unui mijloc de transport alternativ, mai prietenos cu mediul și benefic pentru sănătate.

Pentru alte detalii, puteți intra pe site