Sărci

Noaptea Muzeelor în toată țara!

Now What?
16 Mai 2017 ⋅
Ala

Când? 20-21 Mai, între orele 17:00 – 07:00

Unde? București și orașele din România

Intrare liberă.

 

În noaptea dintre 20 și 21 mai lasă spiritul curiozității și iubirii de frumos să te învăluie și vino la Noaptea Muzeelor, noapte în care rămân deschise până dimineață toate porțile muzeelor.

Evenimente, concerte, proiecții și expoziții speciale și multe altele vor fi oferite tuturor celor care vor fi prezenți la Noaptea Muzeelor. Voi, ”bufnițele de noapte” veți avea motivul perfect să faceți noapte albă și să petreceți alături de prieteni, familie și alți mii de oameni într-un stil diferit, prin cultură.

Aflată la cea de-a 13 ediție, bucureștenii și toți românii vor umple străzile orașelor și incintele muzeelor din România pentru a participa și a se bucura din plin de o noapte specială. Noaptea Muzeelor vă invită la sărbătoare, la un festival al muzeelor.

Sâmbătă, 20 mai, în București, 49 de muzee își deschid porțile pentru a te bucura de exponatele sale, iar intrarea este liberă. În același timp, alte orașe din țară participă la Noaptea Muzeelor, precum Alba Iulia, Sibiu, Cluj Napoca, Brașov, și altele.

Noaptea Muzeelor este un eveniment dedicat muzeelor și culturii și este celebrat de 37 de țări din Europa și mii de muzee și instituții culturale. A fost inițiat în Franța, iar după succesul avut pe continentul european, a ajuns global. În România evenimentul este organizat de către Rețeaua Națională a Muzeelor.

Pagina de Facebook: Facebook.com/Noaptea Muzeelor

Site: http://noapteamuzeelor.ro/