Sărci

Parcul Carol se luminează din nou la Festivalul Luminii

Now What?
24 Mai 2017 ⋅
Ala

Când? 27 Mai 2017, ora 20:00

Unde? Parcul Carol din București

 

Ca în fiecare an, de opt ediții încoace, Parcul Carol își aprinde luminile în ziua festivalului dedicat luminilor și se îmbracă în haine de sărbătoare.

Pe 27 Mai, Festivalul Luminii București te invită să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Asta este tema principală a acestui eveniment care aduce laolaltă mii de voluntari, de toate vârstele pentru a ajuta la organizare, diverse activități și mii de oameni, printre care poți fi și tu cu prietenii tăi.

Deconectează-te de la stresul cotidian și petrece câteva ore în aer liber, alături de familie și prieteni, este ceea ce vă propun organizatorii. Vei fii învăluit de o atmosferă extraordinară creată prin muzică, pictură, dans, origami și multe altele. Ceea ce este special la acest festival este suprafața acoperită de acele gulguțe realizate de voluntari în care vor fii aprinse, începând cu ora 20:00, mii de lumânări pentru a lumina într-o formă inedită aleile parcul.

Înainte ca toate acestea să se întâmple, începând cu ora 18:00 vei putea participa la diferite ateliere pentru întreaga familie, precum la atelierul de jonglerii, cel pentru baloane uriașe de săpun, va fi și un atelier de facepanting pentru copii și alte surprize pe care cercetașii te invită să le urmărești.

Evenimentul, ce continuă să crească de la an la an, este organizat de Centrul Universitar București și Organizația Cercetașii României.

Site: http://festivalul-luminii.ro/