Sărci

Picnic Fonic Festival 2017

Now What?
31 Mai 2017 ⋅
Ala

Când? 10-11 Iunie, ora 20:00

Unde? Federația Română de Tir Sportiv - Pădurea Băneasa, București

Acces: bilete în avans

 

Aflat la cea de-a doua sa ediție, festivalul Picnic Fonic Festival este un festival ce combină muzica contemporană cu ideea de picnic și divertismentul, iar anul acesta organizatorii promit o experiență mai intensă și muzică la cote maxime.

În perioada 10-11 Iunie sunteți invitați să gustați fonic aromele muzicii electronice, experimentale, reprezentărilor live pe scena festivalului și în același timp să vă delectați în zona special amenajată pentru mâncare și distracție. Toate acestea se vor petrece la Federația Română de Tir Sportiv din Pădurea Băneasa, începând cu ora 20:00.

Pe durata întregului eveniment va exista o zonă dedicată exclusiv mâncării românești, precum și alte experiențe culinare. Pădurea Băneasa va oferi ambientul perfect pentru un week-end special și chiar vă veți putea recrea în zona amenajată pentru activități sportive.

Artiștii live care vor urca pe scena festivalului sunt: Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grimm, Basska, Argatu’, Fantome. Printre reprezentanții deep stage se numără: Rhadoo, Bella Sarris, Priku, Kozo, Cap, Sublee, etc., iar dintre cei care vor aduce muzica tehno pe scenă sunt: Sam Paganini, Marc Houle, Mirror States, Cosmin Horatiu.

Așa cum spun organizatorii, Picnic Fonic Festival este un eveniment ce nu trebuie ratat.

Accesul se face cu bilet pe care îl puteți achiziționa intrând pe www.iabilet.ro.