Sărci

Festivalul „Namaste India” 2017 la Muzeul Satului

Now What?
09 Iunie 2017 ⋅
Ala

Când? 16-18 Iunie 2017, ora 09:00

Unde? Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, București

 

Iată că și în acest an festivalul culturii indiene „Namaste India” revine la Muzeul Satului din București cu fel de fel de activități cu specific indian, să ne învăluie în cultura colorată a Indiei.

În perioada 16-18 Iunie muzeul satului românesc se va îmbrăca în straie indiene și va aduce diverse spectacole, proiecții de film indian, workshop-uri, expoziții și ateliere. La ediția din 2017 festivalul aduce în fața oamenilor importanța identității naționale în cadrul actual al globalizării și migrațiilor. Totodată va explora ideea de colaborare interculturală și incluziune socială, așa cum anunță organizatorii.

La festival veți putea lua parte la spectacole de muzică și dans, lansări de carte, picturi cu henna, cursuri de Yoga și chiar consultații medicale oferite de un specialist în Ayurveda. De asemenea, veți putea participa la cursuri de limba hindi și sanscrită, degustări de produse gastronomice tradiționale indiene și ateliere de creație pentru copii și adulți. Pe lângă acestea, vă veți putea bucura de o plimbare printre târgurile de produse tradiționale și artizanii cu țesături din regiunea Gujarat sau la expoziții de vernisaj ale artiștilor indieni.

Printre locațiile la care va fi prezent festivalul se află și Institutul Francez - Cinema Elvire Popesco, Hermitage Urban Spiritual Hub, Eden Spa.

Programul complet al festivalului îl găsiți pe http://namasteindia.ro/program-2017/.