Sărci

Zaiafest 2017 primul festival dedicat crâșmelor mici românești!

Now What?
19 Iunie 2017 ⋅
Ala

Când? 1-2 iulie 2017, ora 12:00

Unde? Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu, nr. 162-164)

Acces: cu bilet (iabilet.ro) 

 

Un vin bun este întotdeauna apreciat, mai ales când este băut cu cineva drag și alături de o mâncare delicioasă.

Zaiafest 2017 propune în acest an o desfătare cu vinuri și mâncăruri alese, în zilele de 1 și 2 iulie. Sunteți așteptați să luați loc la ospățul special realizat pentru voi. Cum îi spune și numele, festivalul este o petrecere unde se bea vin la iarbă verde și se mănâncă din belșug alături de prieteni.

Micile crame românești care vă vor aduce răsfățul celor mai rafinate și elegante vinuri sunt: Crama Dagon Clan Wines, Crama Histria, Crama Liliac, Crama Delta Dunării, Crama GRAMMA, Casa de Vinuri Ștefănești, Crama Carastelec Wineri, iar dintre vinuri, menționez: Pinot Noir, Fetească Neagră, Fetească Albă, Fetească Regală, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot, Chardonnay.

Pe lângă aceste vinuri alese, bucatele nu vor lipsi de la acest festival. Simțurile vă vor fi alintate cu frigărui de berbecuț, pește și fructe de mare sau porchetta, trufe transilvănene și chevre, clătite sărate și dulci și multe altele și bineînțeles răcoritoarea înghețată, fiecare dintre acestea realizate de bucătari vestiți.

Accesul la festival se face pe bază de bilet, care presupune plata unui tarif de 17 lei pentru o zi și 29 de lei dacă doriți să vă bucurați de ambele zile de Zaiafest.

Biletele se pot achiziționa în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBile.ro (mai multe detalii găsiți pe site) precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/