Sărci

Schimb de Cărți în grădină!

Now What?
22 Iunie 2017 ⋅

 

Duminică, 25 Iunie, te așteptăm între orele 15:00 – 17:00 în grădina de la Bohemia Teahouse (Str. Poiana Narciselor nr. 1) pentru întâlnirea Schimb De Cărți din luna iunie.

Căldura nu ne-a moleșit, căldura ne oferă inspirație! Cu o limonadă rece și gustoasă în față și cum mult chef de vorbă, ne întâlnim ca să povestim ce cărți am mai citit în ultima lună, ce autori am descoperit și care este ultima revelație literară.

Mai multe detalii poți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.