Sărci

BIAS 2017 un show aerian de excepție

Now What?
30 Iunie 2017 ⋅
Ala

Când? Sâmbătă, 22 iulie, orele 09:00 – 22:00 (expoziție aviatică generală 21-22 iulie)

Unde? Aeroport București Băneasa (Bucharest International Air Show)

Acces: gratuit

 

”Brace yourselves!”

N-ai fost la ediția trecută BIAS și nici la celelalte ediții? Pe 22 iulie, BIAS se întoarce anul acesta cu un spectacol aviatic incendiar, dacă nu și mai interesant, cel puțin la fel de colorat și deosebit ca cel de anul trecut.

Aeroportul Internațional BăneasaAurel Vlaicu se va umple de sunetele de motor ale diferitelor avioane și alte vehicule aeriene care vor plonja pe cerul liber în toate felurile și formele posibile. Încă de dimineață, de la ora 09:00 vor începe paradele aeriene ale aviatorilor și ale altor animatori ai cerului.

Puteți sta cât e ziua de lungă la spectacol și vă puteți plimba printre avioane să vedeți expoziția special pregătită pentru voi. Dacă stați mai mult, echipați-vă cu pălării sau șepci și o sticlă de apă în caz că va fi foarte cald afară și bucurați-vă de o zi minunată petrecută cu familia sau/ și cu prietenii. Iar dacă vreți să vă răcoriți, aveți pusă la dispoziție o zonă în care puteți sta la umbră, să vă hidratați, dar și să mâncați.

Fiind la cea de-a noua ediție, pe numele său lung, “Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition” dorește să fie cel mai impresionat show aerian din România.

Se poate intra liber, de bunăvoie și nesilit de nimeni!

Evenimentul este organizat de Bucharest International Air Show şi Aeroclubul României.

Facebook: https://www.facebook.com/events/680537788773425/