Sărci

Marele Picnic ShortsUP - artă diversă la iarbă verde

Now What?
11 Iulie 2017 ⋅
Ala

Când? Weekend-ul 29-30 Iulie, ora 18:00

Unde? Grădina Botanică din București

Acces? Cu bilete

 

Grădina Botanică are toate calităţile necesare pentru o terapie de linişte şi o reîncărcare cu energie iar în weekend-ul 29-30 Iulie se înfrumuseţează cu un eveniment inedit şi divers, ce aduce laolaltă toate formele artei - Marele Picnic ShortsUP.

Vizionări de filme scurte pe ecranul gonflabil frumos postat printre copaci vor fi principalele activități ale ediției a IV-a a picnicului, începând cu orele 21:30. Scurtmetrajele au menirea să aducă la viaţă poveştile din toate colţurile lumii, prin teme precum libertate sau evadare.

Însă acestea nu sunt singurele activități ale festivalului. Pe lângă film, atmosfera din grădină va fi întreținută de muzică, ateliere multimedia, jocuri şi ateliere interactive. Mai mult, veţi putea degusta din produsele culinare oferite la Cortul cu Mâncare (Food Court).

Video mapping-ul va da culoare în serile din acel weekend, iar pe timp de zi veţi avea prilejul să vizitați Grădina Botanică printr-un tur ghidat sau să profitaţi de iarba verde şi să vă amintiţi şi voi de copilărie împreună cu cei mici, prin diverse jocuri. Copiii vor putea de asemenea să participe la ateliere de gătit.

 

Evenimentul are loc în Grădina Italiană, unde spaţiul permite instalarea pe iarbă liniştită a păturilor de picnic, iar accesul se face din Splaiul Independenţei, prin Strada Aleea Portocalelor.

 

Pentru a participa, e nevoie de achiziţionarea unui bilet, fie de pe Eventbook (https://goo.gl/x93rBA), fie direct în ziua desfăşurării, în limita locurilor disponibile.

Bineînţeles că organizatorii şi-au luat măsuri de precauție, astfel că în eventualitatea în care vremea va fi nefavorabilă, întreaga activitate se va muta în weekend-ul imediat următor (5-6 august).

 

Mai multe detalii despre activităţile Marelui Picnic ShortsUP veţi putea găsi pe site-ul www.shortsup.ro

Facebook: https://www.facebook.com/events/245153829322906/?ti=cl