Sărci

Jazz Trio @Jazz Night Berăria H

Now What?
19 Iulie 2017 ⋅
Ala

 

Când? În fiecare marți, 20:00 – 23:00

Unde? Berăria H, parcul Herăstră, București

Intrare: liberă, cu rezervare

”Music Under the Tree”

O muzică bună este o plăcere pentru sufletele noastre, iar jazzul este perfect pentru o seară de vară petrecută în aer liber, lângă lac.

Berăria H din parcul Herăstru vă invită să petreceți o astfel de seară minunată pe terasa localului, pe data de 25 Iulie, 1 August și în fiecare marți în aceste luni ale sezonului cald.

Muzica jazz se va auzi LIVE în serile de marți interpretată de faimosul Trio al Jazzului:  Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Veți petrece 3 ore magnifice în atmosfera dată de muzica instrumentală de calitate și într-o ambianță numai bună de savurat, cu mâncare și băutură la îndemână. Puteți veni cu prietenii sau cu familia la o cină altfel, pe ritm de jazz, să vă bucurați de o seară așa cum vă place.

Jazz Night – ”Music Under the Tree” este un proiect marca Berăria H, dedicat tuturor celor care iubesc jazz-ul și cheful de viață, alături de muzică bună și prieteni.

Organizatorii anunță că în caz că vremea este în defavoarea evenimentului, distracția se va muta în interior, așadar Berăria H vă așteaptă cu drag.

Intrarea este liberă, e nevoie doar de o rezervare în prealabil, astfel:

- FORMULARUL WEB http://www.berariah.ro/eveniment/jazz-night-1-august
- Telefon 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată puteți trimite un SMS cu numele şi veți fi sunați înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru detalii legate de alte evenimente Berăria H, intrați pe site. http://www.berariah.ro/