Sărci

Trupele Arthesium și Arthfel organizează cursuri de teatru

Now What?
25 Iulie 2017 ⋅

Când? 23-24 septembrie, în intervalul orar 11:00-18:00

Unde? Universitatea Hyperion București

Tarif - 100 lei/luna

 

În perioada 23-24 septembrie va avea loc castingul pentru cursurile oferite de Arthesium și Arthfel. Acestea se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 12 și 40 de ani, care au sau nu experiență pe scenă.

Cursurile se împart în următoarele module: „Cursuri de teatru”, „Dezvoltare personală” si „Cursuri de dicție”.

În cadrul modulelor, cursanții vor face impovizație, jocuri si exerciții de actorie pentru: tehnica vorbirii (dicție), rostire, respirație, pronunție, emisie vocală, atenție, memorie si mișcare scenică. La final, cursanții pot juca într-o piesă de teatru.

Arthesium există de 5 ani. 5 ani în care ne-am dorit să le spunem oamenilor povești prin teatru, dar mai ales să le oferim ocazia celor pasionați de artă să urce pe o scenă adevărată în fața unui public. Mulți tineri dintre cei care au făcut parte din trupa Arthesium sunt acum studenți la UNATC”, spune Cosmin Cornici, directorul trupei Arthesium.

Mai multe detalii despre cursuri pe pagina: theatrearthblog.wordpress.com

Cei care vor să se încrie la casting, o pot face accesând următorul link: theatrearthblog.wordpress.com

 

 

***

Despre Arthesium și Arthfel

 

Arthfel-facem teatru altfel 

A fost odată ca niciodată o idee. Ideea s-a materializat printr-un amestec de dorință, pasiune, nebunie și implicare și așa au luat naștere trupele Arthesium si Arthfel.

 

Arthesium - Trupa a luat naștere acum 5 ani de zile și a oferit cursuri de teatru oamenilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 60 de ani. Numărul membrilor în cei 5 ani a fost de peste 660 de persoane. Trupa are la activ peste 200 de spectacole si 27 de premii si distincții. Amintim unele dintre cele mai importante parteneriate: Universitatea Hyperion, Romexpo, Biblioteca Metropolitană, Teatrul Național București, Godot Cafe, Teatrul Excelsior, Teatrul National Oleg Danavoscki Constanța, Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, Centrul Cultural Reduta Brasov etc.

 

Arthfel - Trupa a fost concepută cu scopul de a forma tinerii in domeniul artelor. Proiectul este unul nou si are scopul de a perfecționa actorii oferind acestora cursuri de dicție, actorie și dezvoltare persoanală. Cei care se vor afirma în mod special, vor avea posibilitatea de a face parte din echipa Arthesium. Diferența dintre cele două trupe este că în Arthesium sunt actori cu experiență și vechime care participă la concursuri și festivaluri de profil, în timp ce Arthfel oferă posibilitatea oamenilor de a se dezvolta, de a juca pe o scenă și de a căpăta experiență.

 

Evenimente următoare:

Spectacole de deschidere a stagiunii Arthestium-Arthfel
În septembrie, trupele vor organiza o serie de spectacole pentru a promova noua formulă și pentru a se deschide oficial stagiunea de spectacole 2017-2018

Casting si înscrieri la cursurile de teatru
În perioada 23-24 saptembrie au loc înscrieri la cursurile oferite de către cele doua echipe. Cursurile de teatru, dicție și dezvoltare personală sunt gata să formeze tinerii artiști.

- Maratonul de teatru Arthesium (ediția de iarnă)
Evenimentul este la a 3-a ediție și oferă publicului numeroase spectacole, ateliere si work-shop-uri, acestea desfășurându-se pe o perioadă scurtă de timp.