Sărci

Runfest 2017 FOX TRAIL Half Marathon - mișcare cu premii!

Now What?
25 Iulie 2017 ⋅
Ala

Când? 2 septembrie, 10:30

Unde? Pădurea Băneasa

Acces: înscriere cu plată (până pe 31 august)

 

”Bucharest FOX TRAIL Half Marathon”

Alergători experimentați sau iubitori ai mișcării, indiferent în care categorie vă încadrați, Runfest este pentru voi. Pe 2 septembrie aveți ocazia să vă puneți mușchii gambelor în mișcare și să dați curs adrenalinei care va curge prin sânge la competiția sportivă Runfest din Pădurea Băneasa.

Jocul este simplu. Vă înscrieți la concurs, veniți echipați în spiritul alergătorilor și sunteți gata de start. Chit că alegeți varianta mai scurtă sau vă pregătiți pentru semi-maraton, evenimentul este pregătit să vă surprindă cu experiențe inedite în zona de Start și Finish.

Runfest pregătește o arie specială pentru alergare în pădurea Băneasa, cu trasee accesibile pentru toți, indiferent de vârstă (începând cu cei mici de 6 ani), cu premii atractive și o atmosferă energizantă la cea de-a V-a sa ediție.

La fața locului, organizatorii pun la dispoziție intervenție de urgență în caz de nevoie, puncte de alimentare, fotografii, vestiar și garderobă și cronometrare cu cip. Mai mult, pachetul de înscriere conține numărul de concurs, cipul de cronometrare, tricoul evenimentului, medalie de participare, gel GoldNutrition, o porție de paste cu sos Basilico, o doză de Ursus Cooler (la finalul evenimentului și doar pentru adulți), precum și alte produse oferite de sponsori.

Înscrierile se fac până pe 31 august, intrând pe site-ul evenimentului, unde puteți găsi și alte detalii.

Să dăm startul la mișcare!