Sărci

Sport pentru Inima Capitalei 2017

Now What?
02 August 2017 ⋅
Ala

Când? În fiecare weekend al lunii august, între 09:00 și 21:00

Unde? Parcul Tineretului, București

 

Cu vremea frumoasă de afară, ar fi păcat să stăm în casă (nu?) când avem atâtea posibilități de petrecere a timpului liber afară, la iarbă verde, la o plimbare sau o activitate distractivă cu familia sau prietenii.

Primăria Municipiului București ne propune să ieșim la mișcare în frumosul parc al Tineretului unde, împreună cu PROEDUS (Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive), au organizat evenimentul ”Sport pentru Inima Capitalei”.

În perioada iulie-august 2017 aveți ocazia să petreceți câteva ore de mișcare și, în același timp, de relaxare la o porție de tenis de masă, volei, badminton, baschet, fotbal. Iar dacă vreți să vă amintiți de jocurile copilăriei, aceștia v-au pregătit și o zonă dedicată jocului șotron sau săritului corzii.

Fiecare sfârșit de săptămână a lunii august vă așteaptă să vă eliberați de stresul sau oboseala acumulate în timpul săptămânii și să vă eliberați prin activitățile sportive oferite.

Mai mult, organizatorii propun și cursuri gratuite de nutriție, în fiecare seară de sâmbătă și duminică, între orele 18:00 și 20:00, care vor aduce în discuție ce presupune o alimentație sănătoasă și cum putem să o personalizăm pentru fiecare dintre noi.

Evenimentul este dedicat în special copiilor, pentru mișcare și o dezvoltare armonioasă, dar și adulților care-și doresc să se detașeze de grijile de zi cu zi și să mănânce sănătos.

Pentru mai multe detalii și poze de la eveniment puteți intra pe site-ul Centrului PROEDUS sau pe pagina lor de Facebook

Ei, și dacă vreți și altceva, eu vă propun și o plimbare cu bicicleta, prin proiectul I’VELO (Green Revolution și Raiffeisen Bank). Cu buletinul și cu doar 5 lei, vă puteți plimba timp de o oră prin parc și aveți timp să dați ocol și să admirați priveliștea oferită de parcul Tineretului.

Hai afară la mișcare!