Sărci

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger 2017

Now What?
07 August 2017 ⋅
Ala

Când? 12  – 13 august, 10:00 – 21:00

Unde? Piața Universității, București (la statui)

Acces: liber

 

”Dream it! Play it! Live it!”

Sport Arena Streetball prin Raiffeisen Bank provoacă iar alte echipe să se confrunte la baschet pe arena atent pregătită din Piața Universității din București.

În weekend-ul 12-13 august, între orele 10:00 și 21:00, sunteți invitați să urmăriți Raiffeisen Bank Bucharest Challenger 2017, un eveniment sportiv dedicat baschetului în care cele mai bune echipe din lume se vor bate pentru calificarea la FIBA 3x3 World Tour Lausanne Masters (cei dintre voi care urmăresc acest sport, știu despre ce vorbesc!) și pentru premii în bani în valoare totală de 10.000 de dolari.

Aflat la a șasea sa ediție, este cel mai puternic turneu de baschet 3x3 din Europa de Est și propune, pe lângă meciuri de excepție, concursuri pentru spectatori, cu premii inedite, muzică non-stop, care se va auzi din difuzoare, nelipsitul dans al majoretelor, dar și trupe de street-dance, gata să-și facă spectacolul muzical plin de viață.

Intrarea se face liber, pe bază de zâmbete, urale și voie bună.

Găsiți evenimentul pe Facebook. În weekend-ul 18-20 august se va organiza următorul turneu de calificare, București Streetball. Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente, intrați pe site