10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy

O știm cu toții pe Judecătoarea Judy (75 de ani), protagonista emisiunii omonime care este difuzată de CBS Reality și în luna mai. Nu ratați câte 5 episoade consecutive din producție în fiecare weekend (de la ora 14:30) și câte 2 episoade consecutive, de luni până vineri (de la 12:00, 16:10 și 21:10). Dar ce ascunde în spatele scenei Judith Susan Sheindlin, supranumită „regina sălilor de judecată”, care este judecătoare din anul 1982 și este celebră pentru stilul ei direct de a da verdicte? Descoperiți mai jos!

10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy:
  1. Judy Sheindlin are propria emisiune TV („Judecătoarea Judy”) din septembrie 1996, după ce s-a retras din dreptul civil, producția câștigând un Dayime Emmy în 2013, la a 15-a nominalizare.
  2. Aceasta a judecat peste 20.000 de cazuri cât timp a fost judecătoare, înainte de a renunța la dreptul civil și la postul de judecător.
  3. Scopul emisiunii este, spune protagonista, să motiveze telespectatorii să se comporte corect în viață și să își asume responsabilitatea propriilor acțiuni.
  4. În 2016, se estima că Judy este cea mai bine plătită vedetă TV, câștigând 128.000 de dolari/zi (adică 47 de milioane de dolari anual). În SUA, emisiunea ei este urmărită de 10,3 milioane de persoane în fiecare săptămână.
  5. Emisiunea „Judecătoarea Judy” (în jur de 260 de episoade) se filmează timp de doar 52 de zile/an.
  6. Judy a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, emisiunea ei fiind cea mai longevivă de acest tip din istoria televiziunii: acum a ajuns la sezonul 22, iar contractele sunt semnate pentru încă trei serii!
  7. Producția se filmează într-un platou care imită o sală de judecată reală, iar cazurile care sunt prezentate în fața judecătoarei sunt dispute de mică amploare. Toți cei implicați în caz semnează contracte prin care sunt de acord cu verdictul pe care îl vor primi.
  8. Și-a publicat prima carte („Don’t Pee on My Leg and Tell Me It’s Raining”) în 1996. De atunci, a mai scris 6.
  9. Judy a avut un mini-atac cerebral în martie 2011, la filmările emisunii.
  10. Vedeta TV spune că va ieși la pensie atunci când telespectatorii se vor sătura să o vadă pe micul ecran: inevitabil, crede Judy, audiența va scădea la un moment dat; dar până atunci, ea spune că e în continuare pasionată de ceea ce face.

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Phantom Thread · Firul fantomă (2018)

Catifea. Mătase. Dantelă. Satin. Secrete ascunse în căptușeală. Mesaje, sentimente, dorințe și gânduri misterioase, care niciodată nu o să fie citite, simțite sau trăite. Artistul își ascunde semnătura și își admiră cu nostalgie opera, sfârșitul unui vis transformat în realitate. Ideile îl înconjoară cu timiditate sau cu îndrăzneală. Treptat, la apariția muzei, ele prind din nou culoare, formă și ...[Read More]

Medium (2005–2011)

Cu o notă bună pe IMDB, eu zic că e un serial foarte bun, ce merită văzut de către cei cărora le place paranormalul și apreciază glumele discrete și sarcasmul. Este un serial care poate fi urmărit în familie și savurat pe îndelete. Să vă explic și de ce. În primul rând este un serial care pune accent pe familie. Allison DuBois (Patricia Arquette) este o femeie cu credință în ideea de cămin, care r...[Read More]

Star Wars: The Last Jedi · Star Wars: Ultimii Jedi (2017)

Despre Star Wars îmi este extrem de greu să vorbesc dintr-un punct de vedere obiectiv. Asta deoarece Star Wars ocupă un loc foarte special în inima mea, episodul IV (A New Hope) fiind unul din primele filme pe care le-am văzut și care a reușit să mă fascineze. Să captivezi atenția unui copil de 5 ani și să îl ții într-un loc timp de 2 ore nu era chiar cel mai ușor lucru în perioada pre-tabletă sau...[Read More]

Tag. Dă-o mai departe · Când leapșa devine un joc periculos (2018)

Jerry: Never been tagged. Just sayin’. Rațele şi vânătorii. De-a v-aţi ascunselea. Maţele încurcate. Leapşa. La prima vedere, jocuri nevinovate, perfecte pentru zilele mai puţin toride de vară, activităţi desfăşurate la scara blocului, în curtea bunicilor sau în parcurile în care ne-am julit genunchii şi am învăţat că dacă nu te întorci acasă zâmbind, cu hainele murdare şi cu o minge care a ...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader