10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy

O știm cu toții pe Judecătoarea Judy (75 de ani), protagonista emisiunii omonime care este difuzată de CBS Reality și în luna mai. Nu ratați câte 5 episoade consecutive din producție în fiecare weekend (de la ora 14:30) și câte 2 episoade consecutive, de luni până vineri (de la 12:00, 16:10 și 21:10). Dar ce ascunde în spatele scenei Judith Susan Sheindlin, supranumită „regina sălilor de judecată”, care este judecătoare din anul 1982 și este celebră pentru stilul ei direct de a da verdicte? Descoperiți mai jos!

10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy:
  1. Judy Sheindlin are propria emisiune TV („Judecătoarea Judy”) din septembrie 1996, după ce s-a retras din dreptul civil, producția câștigând un Dayime Emmy în 2013, la a 15-a nominalizare.
  2. Aceasta a judecat peste 20.000 de cazuri cât timp a fost judecătoare, înainte de a renunța la dreptul civil și la postul de judecător.
  3. Scopul emisiunii este, spune protagonista, să motiveze telespectatorii să se comporte corect în viață și să își asume responsabilitatea propriilor acțiuni.
  4. În 2016, se estima că Judy este cea mai bine plătită vedetă TV, câștigând 128.000 de dolari/zi (adică 47 de milioane de dolari anual). În SUA, emisiunea ei este urmărită de 10,3 milioane de persoane în fiecare săptămână.
  5. Emisiunea „Judecătoarea Judy” (în jur de 260 de episoade) se filmează timp de doar 52 de zile/an.
  6. Judy a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, emisiunea ei fiind cea mai longevivă de acest tip din istoria televiziunii: acum a ajuns la sezonul 22, iar contractele sunt semnate pentru încă trei serii!
  7. Producția se filmează într-un platou care imită o sală de judecată reală, iar cazurile care sunt prezentate în fața judecătoarei sunt dispute de mică amploare. Toți cei implicați în caz semnează contracte prin care sunt de acord cu verdictul pe care îl vor primi.
  8. Și-a publicat prima carte („Don’t Pee on My Leg and Tell Me It’s Raining”) în 1996. De atunci, a mai scris 6.
  9. Judy a avut un mini-atac cerebral în martie 2011, la filmările emisunii.
  10. Vedeta TV spune că va ieși la pensie atunci când telespectatorii se vor sătura să o vadă pe micul ecran: inevitabil, crede Judy, audiența va scădea la un moment dat; dar până atunci, ea spune că e în continuare pasionată de ceea ce face.

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Tag. Dă-o mai departe · Când leapșa devine un joc periculos (2018)

Jerry: Never been tagged. Just sayin’. Rațele şi vânătorii. De-a v-aţi ascunselea. Maţele încurcate. Leapşa. La prima vedere, jocuri nevinovate, perfecte pentru zilele mai puţin toride de vară, activităţi desfăşurate la scara blocului, în curtea bunicilor sau în parcurile în care ne-am julit genunchii şi am învăţat că dacă nu te întorci acasă zâmbind, cu hainele murdare şi cu o minge care a ...[Read More]

Băieți răi pe viață (2020)

Ce-o să faci când vor veni peste tine cu partea a treia? Băieții răi, Will Smith şi Martin Lawrence, îşi pun din nou viețile şi carierele în pericol pentru a proteja locuitorii oraşului Miami de pericole. Însă, de data aceasta, nu au de înfruntat un alt dealer de droguri sau vreun traficat de arme ce schimbă marfa pe narcotice, ci o bărbat din trecut, antrenat mulți ani pentru a se răzbuna. Ura na...[Read More]

Silence: Puterea credinței (2017)

Shusaku Endo este un autor japonez care și-a desfășurat activitatea literară în și după jumătatea secolului XX și a fost considerat primul reprezentant al celui de-al treilea mare val de scriitori japonezi de după Al doilea Război Mondial, în cea mai mare parte datorită perspectivei proaspete cu care acesta abordează problema religioasă în contextul japonez, european și confruntarea dintre acestea...[Read More]

The Goldfinch: Iluzia Libertății (2019)

„Prins” între dorința de a fi imortalizat drept un film de artă și necesitatea integrării în sfera filmelor de Hollywood, The Goldfinch: Iluzia Libertății, ecranizarea romanului bestseller Sticletele, care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune, este o producție „imortalizată” printr-o distribuție impresionantă și o cinematografie excepțională, ce nu re...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader