Lansările lunii iulie

1. Kong: Skull Island/Kong: Insula Craniilor

Regie: Jordan Vogt-Roberts

Distribuție: Samuel L. Jackson, Brie Larson

Gen: AcțiuneAventuri, Fantastic

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D, Stellbook 4K

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediția pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanți, soldați și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștințele pentru a supraviețui.

2. Ballerina (2017)/Balerina 

Regie: Éric Warin, Eric Summer

Distribuție:  Elle Fanning, Dane DeHaan

Gen: AnimațieAventuriFamilieMuzical

Format: DVD

 Balerina prezintă aventura Feliciei, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care își dorește să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneț pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orașul Luminilor și al tuturor posibilităților. Urmează un carusel al emoțiilor și al  antrenamentelor dure de care se ocupă Odette, care vede în mica orfană, plină de viață si de pasiune pentru dans, o învingătoare. Felici va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepășească și să învețe din greșeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… într-o bună zi va deveni cea mai grațioasă balerină de la Opera din Paris.

3. Beauty and the Beast (2017)/Frumoasa și Bestia

Regie: Bill Condon

Distribuție:  Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens

Gen: Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste

Format: DVD

Disney ne răsfață cu o nouă producție dinamică, plină de culoare și emoție. „Frumoasa și Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viață, utilizând o tehnologie de ultimă generație.

În micul oraș Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubește să citească, își vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuiește cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deși este frumoasă și binevoitoare, locuitorii orașului nu știu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârșire.

Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, îl găsește și îl salvează, dar plătește un preț – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertății tatălui său. Ea se împrietenește cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

4. Unforgiven (1992)/Necruțătorul

Regie: Clint Eastwood

Distribuție: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman

Gen: Crimă, Dramă, Western

Format: 4K

În orașul Big Whisky trăiesc oameni obișnuiți care încearcă să ducă o viață normală. Cowboy-ii încercă și ei să-și câștige existența. Șeriful “Little Bill” menține ordinea folosind violența atunci când este nevoie. Prostituatele din oraș se descurcă și ele cum pot, însă, la un moment dat, una dintre ele este ucisă de câțiva cowboy. Nemulțumite de dreptatea făcută de șerif, prostituatele oferă recompensă pentru prinderea criminalilor. Aceasta recompensă îl atrage pe tânărul pistolar “The Schofield Kid”, precum și pe bătrânul ucigaș William Munny. Inițial acesta renunțase la „meserie” de dragul soției sale, dedicându-se familiei și mai ales celor doi copii ai săi. Când soția sa îl părăsește, viața la fermă devine tot mai grea și de nesuportat. Așa că ia legătura cu vechiul său partener, Ned, își pregătește calul și pleacă să ucidă încă o dată, încălcând linia dintre eroism și răutate, om și mit.

 

5. John Wick: Chapter (2017)/John Wick 2

Regie: Chad Stahelski

Distribuție:  Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane, Bridget Moynahan

Gen: Acțiune, Crimă, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

În acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigaș profesionist John Wick (Keanu Reeves) este forțat să renunțe la ideile de pensionare de către fostul său asociat, care plănuiește să preia controlul asupra unei întunecate organizații de asasini, extinsă la nivel internațional. Obligat printr-un legământ de sânge să-l ajute, John călătorește până la Roma unde se confruntă cu câțiva dintre cei mai letali asasini de pe planetă. După ce declanșează un adevărat măcel împotriva criminalilor care i-au ucis cățelușa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, își recuperează iubitul Mustang 1969 de la mafioții ruși care i-o furaseră, consecință fiind o spectaculoasă urmărire de mașini pe aglomeratele străzi ale New Yorkului. La scurt timp după ce se întoarce acasă, planul lui John de a-și relua viața de civil liniștit este dat peste cap de gangsterul italian Santino.

6.Silence (2016)/Silence: Puterea Credinței

Regie: Martin Scorsese

Distribuție:  Liam Neeson, Andrew Garfield, Adam Driver

Gen: Dramă, Istoric

Format: DVD

Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks și are la baza romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în fața suferinței umane. Mult așteptatul film despre credința și religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut și pentru a răspândi creștinismul. în acea perioadă, conducerea japoneză și elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creștinismul în toate formele ei. Adepții erau vânați și torturați, forțați să renunțe la credința sau uciși în chinuri groaznice.

7. CHIPS (2017)/CHIPs: Polițiști de belea

Regie: Dax Shepard

Distribuție:  Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee, Michael Peña

Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

Jon Baker și Frank “Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. în timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze..

8. THE SHACK (2017)/Cabana

Regie: Stuart Hazeldine

Distribuție:  Sam Worthington, Radha Mitchell, Octavia Spencer

Gen: Dramă, Fantastic

Format: DVD

Pelicula ne duce în călătoria spirituală înălțătoare a unui tată. După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinței, el primește o scrisoare misterioasă, îndemnându-l să meargă la o baracă abandonată în adâncul pustiului Oregon. În ciuda îndoielilor sale, Mack călătorește către baracă și întâlnește un trio enigmatic de străini, condus de o femeie pe nume Papa. Prin această întâlnire, Mack descoperă adevăruri importante care vor transforma înțelegerea tragediei sale și îi vor schimba viața pentru totdeauna. Călătoria spirituală a lui Mack reprezintă o reîntoarcere către sine, o retransformare în care integrarea traumei îi reconfigurează și reactualizează întreaga existență.

9. Tom and Jerry: WILLY WONKA  and Chocolate Factory (2017)/TOM ȘI JERRY: WILLY WONKA ȘI FABRICA DE CIOCOLATĂ

Regie: Spike Brandt

Distributie:  JP Karliak, Lincoln Melcher, Mick Wingert

Gen: Animație, Aventură, Comedie

Format: DVD

Tom și Jerry ne vor purta într-o nouă aventură savuroasă petrecută în minunata poveste Willy Wonka și Fabrica de Ciocolată. După ce se împrietenesc cu simpaticul Charlie Bucket, Tom și Jerry vor face tot posibilul să îi procure acestuia un Bilet de Aur pentru a putea vizita fabrica magică a lui Wonka. Acolo, vor cunoaște o „lume a imaginației” cu delicatese strălucitoare pentru ochi și ritmuri captivante pentru urechi. Vor reuși Charlie și noii săi prieteni să se ferească de tentațiile înșelătoare din dulcele regat stăpânit de Wonka? A venit timpul să savurați împreună cu întreaga familie o poveste fără vârstă….cu adaos de Tom și Jerry!

În curând:

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeşte fanilor numai din 7 iunie pe marile ecrane

Aşa cum fanii de pretutindeni ştiu, Pikachu este un Pokémon şi indiferent cât de expresive pot fi aceste creaturi de obicei, doar el este special şi poate vorbi, din 7 iunie când va prinde viaţă pe marile ecrane din toată ţara. Fie că este vorba despre dependența lui de cofeină, amnezia lui controversată sau doar personalitatea sa electrizantă, acest Pikachu este unic, iar Ryan Reynolds ştie asta ...[Read More]

„Povestea unui pierde-vară”: cea mai așteptată comedie a toamnei

Mult umor, un bărbat la 40 de ani prins între atracția către tinere și posibilitatea unei relații mature și un București luminos. Sunt doar câteva dintre atributele comediei „Povestea unui pierde-vară”, regizată de Paul Negoescu. Realizatorii succesului de box-office din 2016 „Două lozuri” revin din 21 septembrie în cinematografe și promit o porție sănătoasă de zâmbete și bună dispoziție. Petru (A...[Read More]

Mărețul Thor, Zeul Tunetului, revine pe marile ecrane în cel mai nou film Marvel

„Thor: Ragnarok” – noua producție a Studiourilor Marvel – îl are ca protagonist pe Zeul Tunetelor și reprezintă un spectacol cinematografic plin de acțiune, umor și efecte speciale. În această poveste, Thor (Chris Hemsworth) este ținut prizonier de cealaltă parte a universului, fără năprasnicul său ciocan. Loki (Tom Hiddleston), vicleanul său frate, a pus stăpânire pe Asgard. Dar atotputernica Hel...[Read More]

Și Soarele e o Stea – costumele, muzica și New York-ul, ingredientele care fac posibilă iubirea

Filmul “The Sun Is Also a Star/ Și Soarele e o Stea”, o poveste de dragoste modernă și autentică, a fost vizionat în avanpremieră la Cinema City Cotroceni de către peste 100 de generatori de conținut ai momentului, printre care Mimi, Cristina Almășan, Valentin Luca, Maria Zvinca, Irina Deaconescu, Denisa Dinu, Larisa Iordache, Alex Ghiduș, Diana Bulimar, Andrei Grigorie, Ioana Vișănescu, Denisa Șt...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader