ProVideo – Lansările lunii iunie (2018)

Te-ai pregătit pentru vară? Noi ți-am pregătit filmele!

1. Game Night (2018)/Jocul de-a detectivii

 Format: DVD, Blu-Ray

Regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Cu: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler

Gen film: Actiune, Comedie, Crima, Mister

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.


2. Black Panther (2018)/Pantera neagră

Format: DVD

Regia: Ryan Coogler

Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman

Gen film: Actiune, Drama, SF

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.


3. Fifty Shades Freed (2018)/Cincizeci de umbre descătușate

Format: DVD, Blu-Ray

Regia: James Foley

Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan

Gen film: Dramă, Romantic, Thriller, Dragoste

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul bestseller “Fifty Shades”. Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari.


4. Phantom Thread (2017)/Firul fantomă

Format: DVD, Blu-Ray

Regia: Paul Thomas Anderson

Cu: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark, Joan Brown

Gen film: Dramă, Dragoste

Amplasat în Londra elegantă a anilor ’50, Firul fantomă este povestea celebrului designer Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis), și a surorii sale, Cyril (Lesley Manville), care domină lumea modei britanice, îmbrăcând familia regală, staruri de cinema, moștenitoare bogate, aristocrate, debutante și doamne din lumea bună în stilul distinct al casei de modă Woodcock. Prin viața lui Reynolds Woodcock, burlac convins, se perindă femei care îi aduc inspirație și îi oferă companie, asta, până în ziua când acesta o cunoaște pe Alma (Vicky Krieps), o femeie tânără și cu o voință puternică. Alma devine rapid o prezență constantă în viața lui, ca iubită și muză artistică. Dar Reynolds își dă seama că existența lui, până atunci perfect planificată și mereu ținută sub control strict, va fi bulversată de dragostea pe care i-o poartă acestei femei.


5. Atonement (2007)/Remușcare

Format: DVD

Regia: Joe Wright

Cu: James McAvoy, Keira Knightley

Gen film: Dramă, Mister, Război, Romantic

Un premiu şi 6 nominalizări Oscar. 2 premii şi 5 nominalizări Globul de Aur.

Poveste de dragoste ce se desfășoară pe parcursul a zeci de ani, ecranizarea după cunoscutul roman al lui Ian McEwan se învârte în jurul micuței Brionny, o fetiță de 13 ani care schimbă viețile tuturor din jurul ei când ia neinspirata decizie de a-l acuza pe Robbie, iubitul surorii ei, de o crimă pe care acesta nu a comis-o. Închis ca urmare a declarației lui Brionny, Robbie iese după ani de zile din închisoare și face tot posibilul să-și ia viața de la capăt. În film apar Keira Knightley și James McAvoy.


6. Gladiator (2000)/Gladiatorul

Suport: DVD

Regia: Ridley Scott

Cu: Russell Crowe, Connie Nielsen, Joaquin Phoenix

Gen film: Dramă, Actiune, Istoric  Mister

5 premii şi 7 nominalizări Oscar. 2 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur.

UN EROU VA RĂSĂRI. CE FACEM ÎN VIAȚĂ POATE INTRA ÎN ISTORIE!

Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau și săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj și revanșă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândește să se întoarcă acasă, la soția și la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.


7. Scent of a Woman (1992)/Parfum de femeie

Un premiu şi 3 nominalizări Oscar. 3 premii şi o nominalizare Globul de Aur.

Format: DVD

Regia: Martin Brest

Cu: Al Pacino, Chris O’Donnell

Gen film: Dramă

Distins cu premiul Oscar in 1993 pentru aceasta partitura, si cu Globul de Aur in acelasi an, Al Pacino interpreteaza in “Parfum de femeie” un rol cu adevarat pe masura posibilitatilor sale. Este vorba de un personaj framantat de cumplite conflicte interioare ce se materializeaza in paroxistice momente de criza. Marcat de un trecut intunecat si de pierderea vederii, morocanosul Frank Slade, interpretat de Al Pacino, si pustanul Charlie Simms (Chris O’Donnell), fac o incredibila partitura a unui cuplu neadaptat in acest tumultuos secol al marilor tensiuni psihologice.


8. It’s Complicated (2009)/E tare complicat!

3 nominalizări Globul de Aur și o nominalizare BAFTA.

Format: DVD

Regia: Nancy Meyers

Cu: Steve Martin, Alec Baldwin, Meryl Streep

Gen film: Comedie, Dragoste, Romantic

Scenarista și regizoarea Nancy Meyers (Ce-și doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieși, Vacanța) revine cu o comedie despre dragoste, divorț și tot ce se întâmplă între timp. Meryl Streep, Steve Martin și Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emoționante și inteligente, despre un triunghi amoros care…. E tare complicat! Jane (Meryl Streep) este proprietara prosperă a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari și este divorțată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relații amicale.

Oare Jane și Jake ar trebui să-și vadă fiecare de viața lui și să renunțe la această relație clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat!


9. Madagascar (2005)

Format: DVD

Regia: Eric Darnell

Actori: Chris Rock, Ben Stiller, Jada Pinkett Smith

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase – între care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul Rege Julien.


10. Madagascar 2: The Crate Escape (2008)

Format: DVD

Regia: Eric Darnell, Tom McGrath

Actori: Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Primul sequel dintre cele două programate ale succesului din 2005, Madagascar 2: The Crate Escape continuă aventurile animalelor evadate de la grădina zoologică. Leul Alex, zebra Marty, hipopotamița Gloria, girafa Melman și prietenii lor lemurii reușesc să evadeze de pe insula pe care eșuaseră și, în loc să se îndrepte spre Statele Unite, ajung în Africa. Aici fac cunoștință cu familia lui Alex, care va trebui să rezolve o mulțime de probleme de acomodare, provocate de instinctele sale pervertite de confortabila ședere în grădina zoologică.


11. Madagascar 3: Fugăriți prin Europa (2012)

Format: DVD

Regia: Eric Darnell

Actori: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămița Gloria și girafa Melman încă se luptă să-și găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoțiți, desigur, de Regele Julien și de Maurice și Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noștri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!


12. Peste Tufiș (2006)

Format: DVD

Regia: Karey Kirkpatrick, Timothy O. Johnson

Actori: Bruce Willis, Garry Shandling, Steve Carell

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Ratonul călător şi maestru al înşelătoriei, RJ (Bruce Willis) soseşte într-o pădure de lângă un oraş din Midwest, încântat de minunăţiile pe care traiul alături de oameni le poate aduce animalelor flămânde. Însă el descoperă o comunitate retrasă care se teme de moarte de oameni, după ce conducătorul lor, Vern, o broască ţestoasă (Shandling), a avut o întâlnire cu nişte băieţi care l-au torturat. Totuşi, încurajate de RJ, animalele se vor aventura încet peste tufişul care îi desparte de noua localitate suburbană care a răsărit peste iarnă (când animăluţele hibernau), iar ceea ce le arată RJ este o lume nouă, în care oamenii lasă conserve pline de peşte şi alte mâncăruri în containere mari, care nu aşteaptă decât să fie mâncate. Pe măsură ce se apropie din ce în ce mai mult de oameni, vieţile lor tihnite din pădure încep să fie ameninţate.


13. Familia Crood (2013)

Format: DVD

Regia: Chris Sanders, Kirk De Micco

Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

CROODS este comedie animată în 3D care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.


14. Cum să îți dresezi dragonul 2 (2014)

Format: DVD

Regia: Dean DeBlois

Cu: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie

Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor și-al dragonilor deopotrivă.


15. Motanul Încălțat (2011)

Format: DVD

Regia: Chris Miller

Actori: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Fantastic

Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez și proscris, Motanul Încălțat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd pornește în aventură alături de Pisi-Lăbuțe Pufoase (Salma Hayek) și Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-și salva orașul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroșii nelegiuți Jack și Jill (Billy Bob Thornton și Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noștri. Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, și, bineînțeles… a Botinelor!

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

The Lion King / Regele leu: evenimentul cinematografic al verii

“The Lion King / Regele leu”, cel mai nou film Disney, care poartă semnătura unică a regizorului Jon Favreau, este un spectaculos film de aventură, care ne poartă într-o călătorie în savana africană, unde se naște un nou rege cu un destin special. Distribuția extraordinară a filmului live-action, „Regele leu”, aduce un tribut poveștii originale, mai ales prin vocile unor actori sau artiști ca Jame...[Read More]

Prinde o excursie în Hawaii

În vremuri cu granițele închise, trei milioane de dolari declanșează visul american! Filmul românesc Hawaii îți oferă șansa să câștigi o excursie în Hawaii! Din 17 noiembrie, mergi la cinema să vezi filmul, păstrează biletul și intră în concurs pe procinema.ro! Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinți), Andi Vasluianu și Cri...[Read More]

Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”

Actorul premiat cu Oscar participă, alături de Alexandra Dinu, la evenimentul special de lansare.. Megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni este locul ales pentru a găzdui, pe 12 decembrie, avanpremiera exclusivă a thriller-ului „Bullet Head. Capcană mortală”. Astfel, Cinema City dovedeşte din nou că nu este doar cel mai bun loc unde poţi viziona un film, ci şi o locaţie premium pentru evenimente ...[Read More]

Jumanji: Aventura in junglă – informații despre producție

INFORMAŢII DESPRE PRODUCŢIE În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi  sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji.  Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege ...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader