Despre noi

Pălăriile din cuier

Despre noi
Foxy
Fondator

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului.

Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Despre noi
Corynne
Fondator

Ușor zăpăcită și încăpățânată, consideră că viața trebuie privită cu umor și cu un strop de ironie.

Îi place să creadă că norocul ți-l faci singur, așa că și-a făcut un trifoi cu 4 foi și l-a pus pe pălărie. 🙂

Despre noi
Roby
Fondator

Ambițios și cu aspirații mari. Face lucrurile încet, dar sigur.

Este meticulos și perfecționist, dar (crede că) acest lucru nu deranjează pe nimeni.

Despre noi
Ralsie
Aspirant

Consideră că oamenii sunt prea complecși pentru a se putea descrie în doar trei cuvinte dar va face totuși un efort.

Crede cu tărie că ironia și sarcasmul sunt sarea și piperul unei conversații și că nimic nu e alb sau negru, lumea fiind compusă dintr-o infinitate de nuanțe de gri. Îi plac secretele, paradoxurile și contradicțiile, mai ales când acestea descriu personalitatea cuiva. Fire prietenoasă și cu mintea deschisă, însă cu o puternică antipatie pentru stereotipuri, clișee și persoanele judgemental. Băuturile preferate includ cafeaua și tequila, în funcție de ocazie.

Iubește pădurile și furtunile și e în stare să petreacă ore întregi admirând fulgerele. (A și făcut-o!) Pasăre de noapte, cu o fascinație ușor morbidă pentru atmosferele întunecate și sumbre și pentru lucrurile dubioase și sinistre de care alții se feresc. Maestră a ship-urilor imposibile care nu se adeveresc aproape niciodată. Când vine vorba de cărți, filme și seriale, tinde să prefere antagoniștii și anti-eroii.

E gata oricând să te asculte și nu te va judeca niciodată. Crede că a spus deja prea multe.

Despre noi
Olaf
Aspirant

Maestru al procrastinării, șterge și rescrie fiecare propoziție de 5 ori până să apuce să trimită. Citește fie treizeci de cărți pe lună, fie două în jumătate de an. Artistul preferat se schimbă în fiecare zi.

Crede cu tărie că lumea poate fi schimbată, iar întrebarea care îl definește este ”De ce nu?”.

A descoperit că îi place să vorbească despre el însuși la persoana a treia și e mereu aici dacă aveți nevoie de recomandări de orice fel.

Despre noi
Ala
Aspirant

Repezită și ușor zăpăcită, reușește să se rănească chiar și atunci când nimic nu pare să-i dea ocazia. Este o fire sensibilă și poate, chiar naivă. Apreciază replicile ironice pentru că și ea are tendința să le folosească.

Cel mai mult îi plac ciocolata și jeleurile, dar nu refuză nimic ce intră la categoria dulce. Preferă filmele, serialele și cărțile când vine vorba de a-și petrece timpul liber. Învățată cu muntele de mică, drumețiile sunt pentru ea o vacanță reușită.

Despre noi
Daiana
Aspirant

Fire în general calmă, liniștită și generoasă, nu-ți dorești să-i vezi însă gheruțele. A redescoperit de curând mica plăcere a scrisului ce-i dă libertate de exprimare. Caută această libertate însă, cu timiditate și umor, și dincolo de scris, ascunzând în sine un pui de vultur cu aripile deschise.

Restul e un mister.

Despre noi
Dregus
Aspirant

Dregus privește. Gușterul reflectează. Gollum protejează.

„Let it be the most obvious fabrication and you will still believe whatever truth is in it.“

Trăiește într-o lume ordonată dar nu e ordonat, copilăros la exterior, și mai copilăros la interior. Acceptă convenții matematice și emoționale. E realist doar când e în realitatea asta. Își reinventează personalitățile când devine nemulțumit de ele. Noi te urmărim.

Despre noi
Nano
Aspirant

„Înclinat către progres. Cu picioarele în regres. Stau pe loc și mă gândesc – vreau să plec sau m-amăgesc?!“

Are părul foarte fin și plat din naștere. Îi place orice mâncare ce conține ou. Nu citește poezie. Îi pasă de ce crede lumea. Îi este prea des rușine. Sunt înalt și slab. Bea bere doar ca să poată dormi. Ar vrea să-l fi cunoscut pe F. Scott Fitzgerald. Nu s-ar căsători cu Virginia Woolf (oricât și-ar dori ea), i-ar da o palmă lui Orson Scott Card și ar vrea să trăiască viața lui Tolkien.

Motto: Gândește-te de două ori înainte să gândești!

Despre noi
Julie
Fondator *

În curs de… descriere.

Despre noi
Motanu
Fondator *

Crede cu tărie că într-o viață anterioară a fost o pisică, doar și numele îi e predestinat. Nu e o fire pisicoasă, ci doar destul de cinică, ironică și cu o poftă nebună de a face fix ce îi place: să scrie, să citească, să se dea cu bicla și să călătorească cu prietenii ei.

Filozofie personală copiată: „Dacă vreau, pot. Dacă nu vreau, poate.“ (by Cu substrat)

Despre noi
Crenguța
Fondator *

În cădere liberă.

Despre noi
Dorina
Fondator *

21 de ani. Viitoare copy-writeriță cu probleme grave la mansardă și fără nicio grijă pe lume.

Doarme puțin și visează mult. Îi plac Bucureștii.

Despre noi
Diana
Fondator *

E mereu amuzată de situație, chiar si atunci când nu este cazul. Creativitatea nu îi lipsește, dar atitudinea afișată este una de conservator convins.

Nu știe să zică „NU“ la nimic și de aceea, la rândul ei, acceptă cu greu refuzurile.

Despre noi
Pistol
Fondator *

Spirit interdisciplinar… sau indisciplinat. Dacă n-are ce mânca, mănâncă litere. Consumă berevol, cu efort susținut și constant.

Despre noi
Liviu
Fondator *

Fiecare grup trebuie sa aibă bufonul lui, nu?

Acesta este Liviu, omul cu „două prenume“, omul care nu se oprește din glume, oricât de bune sau proaste ar fi ele. Nu știe el prea multe, dar ce știe e convins că e bun. Chiar dacă cineva nu e de acord cu percepțiile lui, el este perseverant și încăpățânat, acționând în direcții clar fixate.

Deși nu e tocmai adeptul „rigorii nemțești“, fiind activ mai mult pe planul detensionării atmosferei, consideră punctualitatea unul dintre etaloanele după care ar trebui să se ghideze societatea.

Despre noi
Ioanna
Aspirant *

Curioasă din fire, își vâră nasul în reduceri de proporții gigantice și câteodată și în mici spoilere. Plânge încă de la vizionarea trailerului și apoi descarcă toate imaginile pe care le găsește. Folosește sarcasmul fără atenționare.

Mare consumatoare de muzică bună, susține artele și exprimarea liberă. Scrie inspirându-se din viața reală, câteodată modelând un univers complet diferit.

Orice spui sau faci poate fi folosit într-o poveste!

Despre noi
Claudia
Aspirant *

Visează mult și doarme și mai mult. Adoră ciocolata și să scrie, dar ordinea depinde de stare. Ascultă muzică și își imaginează povești, se plimbă pe stradă și îi vin idei.

Are perioade când se uită non-stop la seriale sau filme, ori citește. Ba vorbește foarte mult, ba uită să ia cuvintele cu ea. Este senibilă și nu prea. Are o plăcere sadică să își omoare persoanjele, fiindcă altfel simte că e neterminată treaba.

Capitolul întâi se termină când mori, restul se scriu abia apoi!

Despre noi
Mooney
Aspirant *

În curs de… descriere.

Despre noi
Blorin
Aspirant *

În curs de… descriere.

Despre noi
Woody
Aspirant *

Idealist, visător, este mereu preocupat de liniștea și pacea celorlalte jucării ale lui Andy.

Cu pălăria pe cap, cu insigna în piept, șeriful va sta mereu de veghe… în lanul de secară.

Despre noi
Ursu
Aspirant *

La început de drum cu aspirații (poate prea) mari. Mereu glumeț și leneș, merge pe principiul „Lasă pe mâine, chiar dacă poți face și azi“ și deși nu-i prea place, face lucrurile pe ultima sută de metri.

Iubește muzica de mic și să-și piardă nopțile uitându-se la filme. Este o fire prietenoasă, enervant de calmă uneori, ce urăște profund neînțelegerile.

Singurul dușman declarat este vulpea.

CÂTE CEVA DESPRE NOI

Într-o zi de vară
Mai multe pălării s-au întâlnit.
Au complotat
Și un site a fost creat.

ARTICOLE PUBLICATE

Filme 500+articole
Seriale 100+articole
Cărți 500+articole
Evenimente 400+articole
Ambițios și cu aspirații mari. Face lucrurile încet, dar sigur. Este meticulos și perfecționist, dar (crede că) acest lucru nu deranjează pe nimeni.

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader