„Christopher Robin şi Winnie de Pluş”, o producție spectaculoasă și aproape magică

Realizarea unui proiect de anvergura filmului „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” presupune nu numai un efort de producție impresionant, dar și o panoplie de informații care conferă peliculei o aură aproape mitică.

Filmul „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 3 august 2018.

Dar ce face filmul acesta mai mult decât special?

  • Numele Christopher Robin și Winnie de Pluș au apărut pentru prima dată în 1924, într-o antologie de versuri semnată de dramaturgul britanic A.A. Milne, însă cei doi au devenit cu adevărat celebri doi ani mai târziu, odată cu publicarea volumului de povestiri „Winnie de Pluș”.
  • Majoritatea imaginilor au fost filmate în studiourile Shepperton de lângă Londra sau în diverse alte zone din Marea Britanie, care includ străzi londoneze sau târguri celebre ca intersecția străzilor Great Smith cu Great College, aleile Inner și Middle Temple, podul Lambeth și viaductul County Durham’s Hownsgill Viaduct.
  • Pădurea celor 100 de Acri din cartea lui Milne – tărâmul vrăjit unde imaginația lui Christopher Robin prinde viață cu ajutorul prietenilor de pluș – este creată pornind de la o zonă denumită Pădurea de 500 de Acri din Ashdown, localizată în Sussex, nu departe de Londra. Respectiva pădure este astăzi o atracție turistică, mii de oameni din întreaga lume fiind curioși să vadă ținutul de baștină al lui Winnie de Pluș.
  • Câteva scene chiar au fost filmate în Pădurea de 500 de Acri, în timp ce altele au fost filmate la Palatul Windsor, una dintre reședințele Reginei Elisabeta.
  • Ceea ce e spectaculos la filmările din pădure, e că echipa de producție a apelat la vehicule cu presiune scăzută în cauciucuri, ca să evite orice impact negativ asupra mediului înconjurător.
  • Directorul de imagine Matthias Königswieser a ales să filmeze cu camere tradiționale ținute în mâini, tocmai pentru a da o notă de autentic mișcării animalelor de pluș. Ulterior, personajele de pluș au fost aduse la viață cu ajutorul unei animații pe calculator, în procesul de post-producție.
  • Animale de pluș reale au fost create de echipa de efecte vizuale, care a lucrat cu o foarte mare atenție la detalii: burtica lui Winnie (ca să transmită afecțiune), expresiile lui Tigger (ca să poată trece de la surpriză, la furie sau uimire) și Eeyore (pentru a reda felul în care încovoaie).
  • Intrarea spectaculoasă de la Spitalul Regal Chelsea a fost folosită pentru a filma exteriorul școlii cu internat la care învață Christopher Robin.
  • Peste 400 de figuranți purtând haine de epocă au fost folosiți pentru a filma momentele de la gara din Londra, unde Winnie primește balonul roșu. Scenele au fost filmate la terminalul din Dover, o veche gară închisă în 1994.

Ușor zăpăcită și încăpățânată, consideră că viața trebuie privită cu umor și cu un strop de ironie. Îi place să creadă că norocul ți-l faci singur, așa că și-a făcut un trifoi cu 4 foi și l-a pus pe pălărie. :)

Zombieland: Rundă dublă (2019)

Au trecut zece ani de la prima întâlnire cu Columbus (Jesse Eisenberg), tânărul dictat de reguli, Tallahassee (Woody Harrelson), iubitorul nostru de Twinkies, Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), două surori aflate de prea multe ori în „primejdie”. Ei sunt supraviețuitori ai tărâmului dominat de mâncători de creier, Zombieland, care se întoarce pe marile ecrane cu un sequel reali...[Read More]

Shadowhunters: The Mortal Instrumens (2016– )

Nu știu dacă am mai fost vreodată atât de critică față de un serial, față de actori sau referitor la toată această chestie, că altfel nu o pot numi, care se vrea a fi un serial de mare succes. După ce o mare parte dintre cei care au citit cărtile (dacă nu știai că totul a pornit de la o serie numităInstrumente Mortale, scrisă de Cassandra Clare, care este relativ bine prezentată, cu o poveste dest...[Read More]

O nouă poveste de Crăciun (2019)

Majoritatea filmelor de Crăciun optează pentru „rețeta” clasică și pentru o listă arhicunoscută de „ingrediente”: o familie excentrică și/sau disfuncțională, rivalități între frați/surori, puterea de netăgăduit a miracolelor, o poveste de dragoste ce îi amintește ei că iubirea nu trebuie să aibă vârstă sau reguli, în timp ce el, un Grinch arogant și țâfnos, dependent de costume și de un program ca...[Read More]

Primul om pe Lună · First Man (2018) · That’s one small step for man, one giant leap for mankind.

8 zile, 14 ore, 12 minute și 30 de secunde: timpul petrecut de Neil Armstrong în spațiu. Mă îndoiesc că are nevoie de o introducere, că trebuie să îți menționez ce s-a întâmplat pe 20 iulie 1969 sau chiar să îți reamintesc cuvintele nemuritoare pe care le-a rostit când a pășit pe Lună, privit de peste 500 de milioane de oameni. Controversele și conspirațiile continuă și în prezent, însă Primul om ...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader