„Christopher Robin şi Winnie de Pluş”, o producție spectaculoasă și aproape magică

Realizarea unui proiect de anvergura filmului „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” presupune nu numai un efort de producție impresionant, dar și o panoplie de informații care conferă peliculei o aură aproape mitică.

Filmul „Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 3 august 2018.

Dar ce face filmul acesta mai mult decât special?

  • Numele Christopher Robin și Winnie de Pluș au apărut pentru prima dată în 1924, într-o antologie de versuri semnată de dramaturgul britanic A.A. Milne, însă cei doi au devenit cu adevărat celebri doi ani mai târziu, odată cu publicarea volumului de povestiri „Winnie de Pluș”.
  • Majoritatea imaginilor au fost filmate în studiourile Shepperton de lângă Londra sau în diverse alte zone din Marea Britanie, care includ străzi londoneze sau târguri celebre ca intersecția străzilor Great Smith cu Great College, aleile Inner și Middle Temple, podul Lambeth și viaductul County Durham’s Hownsgill Viaduct.
  • Pădurea celor 100 de Acri din cartea lui Milne – tărâmul vrăjit unde imaginația lui Christopher Robin prinde viață cu ajutorul prietenilor de pluș – este creată pornind de la o zonă denumită Pădurea de 500 de Acri din Ashdown, localizată în Sussex, nu departe de Londra. Respectiva pădure este astăzi o atracție turistică, mii de oameni din întreaga lume fiind curioși să vadă ținutul de baștină al lui Winnie de Pluș.
  • Câteva scene chiar au fost filmate în Pădurea de 500 de Acri, în timp ce altele au fost filmate la Palatul Windsor, una dintre reședințele Reginei Elisabeta.
  • Ceea ce e spectaculos la filmările din pădure, e că echipa de producție a apelat la vehicule cu presiune scăzută în cauciucuri, ca să evite orice impact negativ asupra mediului înconjurător.
  • Directorul de imagine Matthias Königswieser a ales să filmeze cu camere tradiționale ținute în mâini, tocmai pentru a da o notă de autentic mișcării animalelor de pluș. Ulterior, personajele de pluș au fost aduse la viață cu ajutorul unei animații pe calculator, în procesul de post-producție.
  • Animale de pluș reale au fost create de echipa de efecte vizuale, care a lucrat cu o foarte mare atenție la detalii: burtica lui Winnie (ca să transmită afecțiune), expresiile lui Tigger (ca să poată trece de la surpriză, la furie sau uimire) și Eeyore (pentru a reda felul în care încovoaie).
  • Intrarea spectaculoasă de la Spitalul Regal Chelsea a fost folosită pentru a filma exteriorul școlii cu internat la care învață Christopher Robin.
  • Peste 400 de figuranți purtând haine de epocă au fost folosiți pentru a filma momentele de la gara din Londra, unde Winnie primește balonul roșu. Scenele au fost filmate la terminalul din Dover, o veche gară închisă în 1994.

Ușor zăpăcită și încăpățânată, consideră că viața trebuie privită cu umor și cu un strop de ironie. Îi place să creadă că norocul ți-l faci singur, așa că și-a făcut un trifoi cu 4 foi și l-a pus pe pălărie. :)

In the Heart of the Sea · În inima mării (2015)

M-au fascinat mereu marea și călătoriile pe mare. Când eram mică, se pare că îmi plăcea atât de mult Mica Sirenă încât vizionam animația și de două ori pe zi, una după alta. Când am început să citesc operele lui Jules Vernes, printre puținele care pot să spun că într-adevăr mi-au plăcut se numără Copiii căpitanului Grant și 20.000 de leghe sub mări. Black Sails e unul din serialele mele preferate....[Read More]

Wind River (2017)

La sfârșitul săptămânii trecute, am văzut Three Billboards outside Ebbing, Missouri, și opinia mea imediată a fost „ok, am găsit cel mai bun film al anului trecut, fără niciun dubiu”. Fast forward peste câteva zile și un film începe cu o tânără alergând prin zăpada munților din Wyoming în picioarele goale. Atmosfera m-a cucerit instantaneu și am simțit că pelicula asta va fi specială. Și așa a fos...[Read More]

The Hobbit: The Battle of the Five Armies · Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri (2014)

Will you follow me? ONE. LAST. TIME. Când s-a terminat The Hobbit: The Desolation of Smaug, când toate persoanele se agitau să plece mai repede din cinematograf și să găsească un taxi la 2 dimineața, eu stăteam nemișcată în scaun, urmăream genericul și zâmbeam. Eram fericită să revăd o parte din personajele dragi din trilogia The Lord of the Rings (am văzut filmele de zeci de ori), eram energică ș...[Read More]

Doctor Strange (2016)

Am aşteptat înfruntarea dintre Sherlock şi Hannibal Dr. Stephen Strange şi Kaecilius de la apariţia primului teaser, cu speranţa că Marvel va opta pentru un film atipic şi îndrăzneţ, îndepărtându-se de scenariul clasic al filmelor cu supereroi. Magia este imprevizibilă, greu de controlat sau de dobândit, iar introducerea ei în universul Marvel nu a fost o misiune uşoară, fanii fiind obişnuiţi cu u...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader