Filmat în întregime în România, ,,Călugăriţa: Misterul de la mânăstire” se lansează de vineri în cinematografe

O producţie New Line Cinema, Călugăriţa: Misterul de la mânăstire explorează încă un colţ întunecat al universului ,,The Conjuring”, ale cărui filme au doborât recorduri şi au înspăimântat publicul din toată lumea. De vineri, 7 septembrie, locaţii cheie din România vor putea fi descoperite direct pe marile ecrane, în Călugăriţa: Misterul de la mânăstire.

Noul film care şi-a propus să readucă teroarea în cinematografe este regizat de Corin Hardy (“The Hallow”) şi produs de James Wan, alături de Peter Safran, cel din urmă fiind responsabil de toate filmele din franciza ,,The Conjuring”. Călugăriţa: Misterul de la mânăstire descoperă originile demonului Valac, care şi-a făcut simţită prezenţa malefică pentru prima oară în “The Conjuring 2.”

După ce o tânără călugăriţă de la o mânăstire din România se sinucide, un preot cu un trecut zbuciumat şi o măicuţă novice sunt trimişi de Vatican să investigheze cauzele. Împreună trebuie să descopere secretul profan care ameninţă abaţia. Riscându-şi vieţile, credinţa şi chiar sufletele, aceştia se vor confrunta cu forţa malefică a calugăriţei demonice, pe care publicul a mai văzut-o în filmele „Trăind printre demoni”. Toate acestea vor transforma mânăstirea într-un câmp de luptă îngrozitor între cei vii şi cei blestemaţi.

În filmul Călugăriţa: Misterul de la mânăstire joacă actorul nominalizat la Premiile Oscar, Demian Bichir (cunoscut pentru “A Better Life”) în rolul Părintelui Burke, Taissa Farmiga (cunoscut pentru serialul de televiziune “American Horror Story”) în rolul Maicii Irene, şi Jonas Bloquet (cunoscut pentru “Elle”) în rolul unui sătean de-al locului, Frenchie. Distribuţia îi include şi pe Charlotte Hope (cunoscută pentru serialul de televiziune “Game of Thrones”) în rolul Măicuţei Victoria, de la mânăstire, pe Ingrid Bisu (cunoscută pentru “Toni Erdmann”) în rolul Măicuţei  Oana, şi pe Bonnie Aarons, care a jucat în “The Conjuring 2” în rolul personajului principal.

Hardy a regizat Călugăriţa: Misterul de la mănăstire după un scenariu scris de Gary Dauberman (cunoscut pentru filmele “IT”, şi “Annabelle”), şi o poveste de James Wan şi Dauberman.  Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Dauberman, Michael Clear şi Todd Williams au fost producătorii executivi.

Lui Hardy i s-au alăturat Maxime Alexandre, director de imagine (cunoscut pentru “The Voices”, “Annabelle: Creation”), Jennifer Spence, designer de producţie, (cunoscută pentru “Annabelle: Creation”, “Lights Out”, şi seria “Insidious”), editorii Michel Aller (cunoscut pentru “Lights Out”, “Paranormal Activity: Ghost Dimension”) şi Ken Blackwell (cunoscut pentru “Ouija”, “Friday the 13th”), şi  designerul de costume Sharon Gilham (cunoscută pentru serialul de televiziune “Black Mirror”). Muzica a fost compusă de Abel Korzeniowski (cunoscut pentru “Nocturnal Animals”).

New Line Cinema prezintă producţia Atomic Monster / Safran Company, “Călugăriţa: Misterul de la mânăstire.”

Filmul va fi distribuit în 2D, IMAX, 4DX  şi alte formate premium de către Warner Bros. Pictures, în România prin Vertical Entertainment.

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

In the Heart of the Sea · În inima mării (2015)

M-au fascinat mereu marea și călătoriile pe mare. Când eram mică, se pare că îmi plăcea atât de mult Mica Sirenă încât vizionam animația și de două ori pe zi, una după alta. Când am început să citesc operele lui Jules Vernes, printre puținele care pot să spun că într-adevăr mi-au plăcut se numără Copiii căpitanului Grant și 20.000 de leghe sub mări. Black Sails e unul din serialele mele preferate....[Read More]

Mașinării Infernale (2018) · Mortal Engines · I can remake you, just as I was remade.

Mașinării Infernale a fost șansa lui Christian Rivers să ne demonstreze că i se potrivește și rolul de director, nu doar cel de visual effects supervisor sau splinter unit director. Poate că nu a mai vrut să se afle în umbra lui Peter Jackson, alături de care a început să lucreze imediat după ce a terminat liceul (dacă vreți o comedie-horror „altfel”, vă recomand Braindead, prima colaborare dintre...[Read More]

Vicele (2019) · Vice · Când republicanii sunt prinși într-un film liberal

Dick Cheney a fost cel mai puternic vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii. Unii ar spune că a fost și cel mai detestat, numele său fiind asociat cu numeroase acțiuni și decizii interne și internaționale ce au contribuit la crearea unei noi ordini mondiale. Dacă alegi să citești doar headline-urile, câteva cuvinte îți vor atrage imediat atenția: CIA, războiul din Irak și tortură. Cum a reuș...[Read More]

O nouă poveste de Crăciun (2019)

Majoritatea filmelor de Crăciun optează pentru „rețeta” clasică și pentru o listă arhicunoscută de „ingrediente”: o familie excentrică și/sau disfuncțională, rivalități între frați/surori, puterea de netăgăduit a miracolelor, o poveste de dragoste ce îi amintește ei că iubirea nu trebuie să aibă vârstă sau reguli, în timp ce el, un Grinch arogant și țâfnos, dependent de costume și de un program ca...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader