Toamna literară 2018: surprize și noutăți (Nemira, Storia Books, Trei, Litera)

Ascundeți-vă portofelele și cardurile, pentru că se anunță o toamnă de poveste: una dintre cele mai populare și apreciate serii YA își face debutul la Editura Nemira, colecția Fiction Connection de la Grupul Editorial Trei is on fire (vă era dor de Clare Mackintosh, Joël Dicker, Marc Levy, Agnes Martin Lugand sau Jo Nesbø?), Storia Books ne seduce cu romane fantasy de excepție și cu un volum cutremurător, dar necesar, despre stigmatizarea victimei și abuzul în social media, iar de la Grupul Editorial Litera așteptăm cu nerăbdare surprizele din colecțiile Clasici Moderni și Contemporani Litera și Blue Moon, unde ne reîntâlnim cu Karl Ove Knausgård, Richard Flanagan, Jojo Moyes sau Lucinda Riley. Și nu numai.

Să nu uităm de Frumoasele adormite, o colaborare spectaculoasă între Stephen King și fiul său, Owen, de seria de autor Ali Smith sau de romanul Cele mai strălucitoare stele, de Anna Todd, ce urmează să fie lansat pe 7 octombrie în prezența autoarei.


Editura Nemira

 

Frumoasele adormite, Stephen King și Owen King

Cea mai așteptată carte a toamnei la Nemira este un nou thriller de excepție de la Stephen King – Frumoasele adormite: într-o colaborare spectaculoasă, cu fiul său, Owen, King pornește de la o premisă originală și incendiară: ce s-ar întâmpla dacă toate femeile ar dispărea, cuprinse de un somn din care nu se mai trezesc niciodată? O poveste în care Mister Mercedes se întâlnește cu Shawshank Redemption și o lectură ca un carusel.


The Raven Boys, Maggie Stiefvater (traducere: Dan Doboș)

Așteptați această serie de aproape cinci ani. Știu, știu: v-ați pierdut speranța și răbdarea, dar îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că primul roman din seria The Raven Cycle apare în această toamnă la Editura Nemira, în colecția Nemira Young Adult. Puteți să țipați acum.

It is freezing in the churchyard, even before the dead arrive.

Every year, Blue Sargent stands next to her clairvoyant mother as the soon-to-be dead walk past. Blue herself never sees them—not until this year, when a boy emerges from the dark and speaks directly to her.

His name is Gansey, and Blue soon discovers that he is a rich student at Aglionby, the local private school. Blue has a policy of staying away from Aglionby boys. Known as Raven Boys, they can only mean trouble.

But Blue is drawn to Gansey, in a way she can’t entirely explain. He has it all—family money, good looks, devoted friends—but he’s looking for much more than that. He is on a quest that has encompassed three other Raven Boys: Adam, the scholarship student who resents all the privilege around him; Ronan, the fierce soul who ranges from anger to despair; and Noah, the taciturn watcher of the four, who notices many things but says very little.


Pădurea întunecată, de Liu Cixin (Amintiri din trecutul Terrei #2)

Imaginează-ţi universul ca pe o pădure plină de prădători necunoscuţi. Și în această pădure să te ascunzi înseamnă să supravieţuiești. Pământul a ieșit din ascunzătoare. Iar prădătorii sunt în drum spre noi.

Socotind în ani-lumină, vor ajunge în patru secole. Dar agenţii și sabotorii lor extra-dimensionali sunt deja aici. Și numai mintea umană rămâne imună la influenţa lor.

Ultima redută a apărării Pământului este proiectul Wallface, condus de patru persoane cu putere absolută să ia decizii strategice, ţinute secret faţă de oameni și de extratereștri deopotrivă. Trei dintre ele sunt oameni de stat și oameni de știinţă influenţi, dar a patra este total necunoscută.

Luo Ji, un astronom chinez lipsit de ambiţii, știe doar că e singurul pe care Trisolaris încearcă să-l omoare. De ce?


O logodnă foarte lungă, Sébastien Japrisot

O noapte și o zi din iarna anului 1917. Cinci soldați azvârliți în Picardia înzăpezită, în tranșeele inamicului, se zbat să supraviețuiască. Cel mai mic nu are nici douăzeci de ani.

În cealaltă parte a Franței, după ce se instaurează pacea, Mathilde, care îl iubește, vrea să descopere adevărul.  Se luptă să-l găsească, mort sau viu, în labirintul în care s-a pierdut. Căutarea îi este o logodnă lungă în „les années folles” și ea va continua până la capătul speranței, într-un roman care te pune pe gânduri. Fermitate și fragilitate, acțiune și așteptare în destinul unei eroine greu de uitat și într-un roman care coboară în adâncimile sufletului.


Înainte de ploaie, Dinah Jefferies

1930, Rajputana, India. De la moartea soțului ei, tânăra ziaristă Eliza s-a refugiat doar în pasiunea  pentru fotografie. Când guvernul britanic o trimite să fotografieze familia regală la palatul de pe marginea unui lac, îl cunoaște pe Jay, fratele extrem de atrăgător al prințului.

Deși ea îi reproșează sărăcia în care trăiește poporul indian, iar el îi amintește  de nedreptățile comise de britanici, cei doi descoperă că au surprinzător de multe în comun. Dar familiile și societatea dezaprobă relația care se înfiripă. Așa că trebuie să ia o hotărâre: își ascultă inima sau fac ce se așteaptă ceilalți de la ei?

Un roman fascinant, care duce cititorii în vremea când Imperiul Britanic încă influența puternic India, cu amestecul ei de tradiții, obiceiuri, locuri seducătoare și festivaluri pline de culoare.


Un domn la Moscova, Amor Towles

În curs de ecranizare cu marele Kenneth Branagh în rolul principal, o carte irezistibilă, filigranată și luxuriantă ca un ou Fabergé, care îți trezește nostalgia după epoca de aur a lui Tolstoi și Turgheniev.

When, in 1922, he is deemed an unrepentant aristocrat by a Bolshevik tribunal, the count is sentenced to house arrest in the Metropol, a grand hotel across the street from the Kremlin. Rostov, an indomitable man of erudition and wit, has never worked a day in his life, and must now live in an attic room while some of the most tumultuous decades in Russian history are unfolding outside the hotel’s doors. Unexpectedly, his reduced circumstances provide him a doorway into a much larger world of emotional discovery.


O zi în decembrie, Josie Silver

Numit de cititorii americani „un Love actually literar”, este o poveste de dragoste plină de ezitări.

A love story about what happens after you meet, or rather, don’t meet the one. Laurie is pretty sure love at first sight doesn’t exist anywhere but the movies. But then, through a misted-up bus window one snowy December day, she sees a man who she knows instantly is the one. Their eyes meet, there’s a moment of pure magic…and then her bus drives away.

Certain they’re fated to find each other again, Laurie spends a year scanning every bus stop and cafe in London for him. But she doesn’t find him, not when it matters anyway. Instead they “reunite” at a Christmas party, when her best friend Sarah giddily introduces her new boyfriend to Laurie. It’s Jack, the man from the bus. It would be.


La Editura Nemi pentru copii vor apărea cărți noi în seria Istoria povestită copiilor, de Simona Antonescu, ilustrată de Alexia Udriște, avându-le ca personaje centrale pe Litovoi, Regina Maria și Mircea cel Bătrân, un nou roman al scriitorului Michael Morpurgo: Un vultur în zăpadă, precum și o poveste fascinantă de la Cressida Cowell, autoarea seriei Cum să-ți dresezi dragonul – Wizards of Once, câștigătoare a prestigiosului Blue Peter Book Award. Pentru micii exploratori, Adrian Șonka prezintă Ghidul micului astronom prin Univers, o carte cu mult umor și multe informații inedite pentru cei interesați de misterele Universului. De Crăciun, cărțile de pus sub brad vor fi Father Christmas, de Matt Haig și 24 de povești de Crăciun, de Brigitte Weninger și Eve Tharlet (autoarele seriei cu iepurașul Matei).


Editura Storia Books

 

Asking for it, Louise O’Neill (Young Adult)

Seria noutăților literare începe cu un titlu Young Adult — Asking for it de Louise O’Neill. O carte cutremurătoare, dar necesară, care ridică întrebări despre cultura violului, sexism, stigmatizarea victimei și abuzul în social media. În timp ce comunitatea dintr-un mic oraș irlandez se împarte în tabere și se întreabă dacă nu cumva victima i-a provocat pe agresori, Louise O’Neill se întreabă altceva. E firesc să trăim într-o societate în care există astfel de întrebări?

„Povestea puternică scrisă de O’Neill ridică întrebări despre cultura violului. Întrebări foarte grele, dar esenţiale.” —School Library Journal Starred Review


The Immortalists, Chloe Benjamin (Fiction)

Finalul de an ne aduce și cel de-al treilea titlu Storia Books dedicat cititorilor adulți. Dacă ai afla data morții tale, cum ți-ar afecta asta viitorul? Unul dintre cele mai apreciate romane ale anului 2018 explorează granița fină dintre liberul arbitru și destin.

Bestseller NEW York Times

Cele mai bune 10 cărți din 2018 — Entertainment Weekly

Cele mai bune 19 cărți de citit în această iarnă — Elle Magazine

„O poveste exterm de captivantă…O intrigă foarte convingătoare.” — Wall Street Journal


The Inquisition, Taran Matharu (Invocatorul #2) – Fantasy Young Adult

V-a plăcut Novicele? La scurt timp de la data publicării, continuarea poveștii lui Fletcher a devenit atât bestseller New York Times, cât și Publishers Weekley și abia așteaptă să vadă lumina tiparului în această toamnă. În The Inquisition, Fletcher trebuie să confrunte Inchiziţia care îi va hotărî viitorul — procesul este istovitor, condus de cei care ar face orice să îl vadă suferind şi bântuit de fantome din trecutul său dureros.


Ash Princess, Laura Sebastian (Fantasy Young Adult)

O nouă serie Fantasy pentru adolescenți, Ash Princess, de Laura Sebastian, va ajunge în librării în ultima parte a anului. Cartea spune povestea Theodosiei, care avea 6 ani când i-a fost invadată țara, iar mama ei, Regina Flăcării şi a Furiei, a fost omorâtă sub ochii ei. Zece ani mai târziu, Theo a învăţat să surpravieţuiască abuzurilor Kaiserului şi ale membrilor curţii lui, care o ridiculizează numind-o Prinţesă a Cenuşii. Pusă în faţa unor alegeri imposibile şi incapabilă să se încreadă în cei pe care îi are alături, Theo va trebuie să hotărască cât de departe este dispusă să meargă pentru a-şi salva propriul popor şi cât de mult trebuie să sacrifice ca să devină regină.

„Un început de serie complex din punct de vedere emoțional, plin de suspans, care îți taie respirația.” — Booklist


The Girl With the Dragon Heart, Stephanie Burgis – Middle-grade (9-12 ani)

Micii cititori au motive de bucurie în acest final de an. Toamna aduce mult așteptata continuare a titlului Dragonul cu inima de ciocolată. În Girl with the Dragon Heart, lumina reflectoarelor cade pe Silke, o eroină la fel de neînfricată precum prietena ei, mult prea temperamentala Aventurine. Nu uitați să pregătiți cănile cu ciocolată caldă pentru încă o lectură delicioasă.


Begone the Raggedy Witches (The Wild Magic Trilogy), Celine Kiernan – Middle-grade (9-12 ani)

Celine Kiernan ne aduce, de pe tărâmuri irlandeze, o aventură dark fantasy pe care nu o veți uita ușor. Povestea urmărește călătoria lui Mup, o fetiță de 12 ani, printr-un tărâm stăpânit de vrăjitoare zdrenţăroase şi nemiloase, pentru a-și salva familia.


Grupul Editorial Trei

Ficțiune

 

Liliacul, Jo Nesbø (Fiction Connection Crime)

Romanele lui Jo Nesbø au fost traduse în 50 de limbi, s-au vândut în 40 de milioane de exemplare și au fost recompensate cu numeroase premii internaționale. Liliacul este al doilea roman al autorului norvegian publicat de Editura Trei, după Fiul, și primul volum din seria Harry Hole. În acest volum facem cunoștință cu inspectorul criminalist Harry Hole de la Poliția din Oslo. El este detașat la Sydney ca să-i asiste pe omologii săi australieni în rezolvarea unui caz de crimă. Victima — o norvegiană de două­zeci și trei de ani — este o mică celebritate.


Lovește-ți inima!, Amelie Nothomb (Fiction Connection)

Lovește-ți inima! este unul dintre cele mai bune romane ale lui Amélie Nothomb. Sfâșietor, crud și impecabil scris. O carte excelentă despre maturizare, relația mamă-fiică, tărie de caracter și trădare. Lovește-ți inima! spune povestea Dianei, o tânără excepțională care crește fără iubirea mamei. Povestea relațiilor ei cu alte femei: cu Élisabeth, prietena ei cea mai bună, cu Olivia, mentorul ei, cu sora ei Célia și, bineînțeles, cu mama sa. E o poveste despre sen­timentele mai puțin nobile care animă relațiile umane: rivalitate, gelozie, neîncredere.


Lumina unui nou început, Agnes Martin Lugand (Fiction Connection)

Putem fi fericiți când ne mințim singuri? La aproape 40 de ani, Hortense se împarte între meseria de profesoară de coregrafie și idila cu un bărbat căsătorit. Se crede fericită, dar cu toate acestea devine spectatoare a propriei vieți și este copleșită treptat de dezolare. Până în ziua în care destinul o obligă să se trezească. Dar nu este oare această lovitură ocazia de a reaprinde flacăra interioară pe care o lăsase să se stingă?


Before We Were Yours, Lisa Wingate (Fiction Connection)

Bestseller New York Times, USA Today, Wall Street Journal

O carte care se află în top New York times de 48 de săptămâni, s-a vândut în peste un milion de exemplare și a primit Goodreads Choice Award pentru roman istoric. O poveste emoționantă despre destrămarea și reîntregirea unei familii, despre dragostea fraternă și povara secretelor.

Lisa Wingate e fostă jurnalistă, speaker motivațional și autoare a peste treizeci de romane. Cărțile ei au fost traduse în peste treizeci și cinci de limbi și nominalizate la numeroase premii, între care Pat Conroy Southern Book Prize, Oklahoma Book Award, The Carol Award și Christy Award.


O fată ca ea, Marc Levy (Fiction Connection – Serie de autor)

Cel mai bine vândut autor francez, Marc Levy, revine la Editura Trei cu o comedie romantică. O fată ca ea este o declarație de dragoste pentru metropola New York, care l-a adoptat în urmă cu mulți ani. Un roman puternic și fragil, amuzant și emoționant, o carte despre diferențele care ne aduc împreună.

Marc Levy a scris 19 romane și este tradus în 49 de limbi. Cu peste 40 de milioane de exemplare vândute, el este cel mai citit scriitor francez din lume.


Dispariția lui Stephanie Mailer, Joël Dicker (Fiction Connection)

Joël Dicker revine în colecția Fiction Connection cu un nou roman polițist – Dispariția lui Stephanie Mailer. După ce a primit Marele Premiu al Academiei Franceze pentru Adevărul despre cazul Harry Quebert, carte care a fost tradusă în peste 30 de limbi și a fost publicat în peste 45 de țări, Dicker ne provoacă să aflăm ce s-a întâmplat cu Stephanie Mailer.

Pe 30 iulie 1994, Orphea, o stațiune liniștită de pe litoral din statul Hamptons din New York, este șocată de un incident îngrozitor: primarul orașului și familia sa sunt uciși în propria casă. Ancheta este condusă de un cuplu de ofițeri de poliție tineri, Jesse Rosenberg și Derek Scott. Ambițioși și tenace, ei vor reuși să rezolve repede cazul. Dar, douăzeci de ani mai târziu, la ceremonia de pensionare a lui Rosenberg, jurnalista Stephanie Mailer îl confruntă: ea susține că Jesse și Derek s-au înșelat în privința criminalului, în ciuda dovezilor pe care le aveau, și că ea deține informații esențiale. Dar zile mai târziu, ziarista dispare.


Lasă-mă să mint, Clare Mackintosh (Fiction Connection)

Un nou roman uimitor, semnat de Clare Mackintosh, autoarea bestsellerurilor internaționale Te las să pleci și Te văd.

Poliția spune că a fost sinucidere. Anna spune că a fost o crimă. Ambele variante sunt greșite. Tom și Caroline Johnson au ales să-și pună capăt vieții, aparent incapabili să trăiască unul fără celălalt. Fiica lor, Anna, se străduiește să se împace cu decesul ambilor săi părinți, nedorind să accepte verdictul de sinucidere. Hotărâtă să afle ce s-a întâmplat, Anna își investighează trecutul. Dar pe măsură ce află mai multe, cineva încearcă să o oprească.

Clare Mackintosh a lucrat doisprezece ani în poliție, apoi a fost jurnalist independent și consultant social media. Este fondatoarea Festivalului de Literatură Chipping Norton. În prezent este scriitoare profesionistă.


Cele mai strălucitoare stele, Anna Todd (Young Fiction Connection)

Celebra autoare a fenomenului internațional AFTER, Anna Todd, revine cu un roman incitant despre o tânără aflată în căutarea dragostei și despre obstacolele pe care tre­buie să le înfrunte.

Karina cunoaște bine realitatea dură a vieții mili­tare. După o copilărie petrecută din garnizoană în garnizoană, ea a înțeles că soldații se întorc de pe front cu amintiri dureroase. De aceea a ales să se țină departe de armată, ducând o existență liniștită în căsuța ei. Dar n-a întors spatele familiei — nici tată­lui său când a fost plecat în misiuni, nici fratelui său, Austin, în frecventele lui probleme cu legea.

Romanul Cele mai strălucitoare stele va fi lansat pe data de 7 octombrie, de la ora 16.00, la Cărturești Carusel (București), în prezența autoarei americane.

P.S.: În 2019 este anunțat și Scânteie, al doilea volum din seria Cărți scrise pe piele. Revin cu noi informații despre colecția Young Fiction Connection.


Grupul Editorial Litera

 

În colecțiile de ficțiune deja consacrate și extrem de apreciate, Clasici Moderni și Contemporani Litera, continuă să apară titluri precum Băieții străzii, de Pier Paolo Pasolini, ce spune povestea unui grup de copii, deveniți adolescenți, de la periferia societății; Noduri, un roman provocator și fascinant despre căsnicie și familie, în care Domenico Starnone, unul dintre cei mai de succes autori italieni contemporani, ne oferă o poveste emoționantă și intensă, povestea unei evadări, a unei întoarceri, povestea tuturor eșecurilor, cele care par insurmontabile și cele care ne însoțesc o viață întreagă.

Seria de autor Richard Flanagan se întregește cu un nou roman: Persoana întâi. De același autor, la Editura Litera au mai apărut: O cale îngustă spre nordul îndepărtat (Premiul Man Booker 2014), Să bați din palme cu o singură mână, Moartea unei călăuze pe râu.


O carte extrem de așteptată, cu apariție globală pe data de 13 noiembrie, este autobiografia fostei prime-doamne a Statelor Unite, Michelle Obama: „Povestea mea”. În memoriile ei, o operă de o reflexivitate profundă, scrisă într-un stil fermecător, Michelle Obama îi invită pe cititori în lumea sa, făcând o cronică a experiențelor care au format-o, pornind de la copilăria trăită în partea de sud a orașului Chicago, trecând prin anii în care a fost director executiv și a trebuit să îmbine responsabilitățile de mamă cu cele profesionale, și ajungând la anii petrecuți la cea mai vestită adresă din lume.

Descrie cu sinceritate desăvârșită și cu o inteligență vie reușitele și dezamăgirile, atât din plan public, cât și din cel personal, relatându-și povestea așa cum a trăit-o, folosindu-se de propriile ei cuvinte și așa cum dorește ea. Plină de căldură, de înțelepciune și de revelații, „Povestea mea” este o însumare neobișnuit de intimă ce vine din partea unei femei inimoase și plină de caracter, care a sfidat necontenit așteptările – și a cărei poveste ne inspiră.


Alte titluri în pregătire:

Volumul 6 din celebra serie autobiografică Lupta mea, de Karl Ove Knausgård: Sfârșit, ultimul din această serie în care autorul analizează viața, moartea, dragostea și literatura și în același timp meditează despre scris și relația cu realitatea.

Seria de autor Ali Smith: Toamna, Iarna, Primăvara, Vara, roman finalist la Premiul Man Booker 2017, o serie dedicată celor patru anotimpuri, o poveste de neuitat despre îmbătrânire, timp și uitare

Sfârșitul lui Eddy Belleguele, de Edouard Louis, un roman tradus în peste 20 de limbi, cu puternică tentă autobiografică și cu un subiect controversat.

O nouă apariție semnată Igor Bergler, 6 povești cu draci, este o carte de neratat, un roller coaster în care nu poți urca fără centură de siguranță și unde nimic nu e ceea ce pare.

Un text de o densitate nebună, inteligent și distractiv în același timp, în care Márquez se întâlnește cu Borges, Kafka cu Goethe și Eco cu Bulgakov. Colecția de povestiri este deja disponibilă în precomandă cu autograful autorului pe www.litera.ro și pe site-urile partenere.

Aventurile lui Augie March și Darul lui Humboldt sunt două titluri excepționale de Saul Bellow, autor american, laureat cu Premiile Nobel și Pulitzer, ce vor fi incluse în colecția Carte pentru toți.


Blue Moon, colecția care include cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane și cele mai celebre romanciere ale genului, anunță un nou titlu al Lucindei Riley, autoarea bestsellerurilor Secretul orhideei și Secretul Helenei: Trandafirul nopții.

„Saga a patru generații, această istorie a unei iubiri pierdute și regăsite își poartă cititorii din palatele strălucitoare ale marilor maharajahi ai Indiei până pe vastele domenii ale Angliei.”  – Booklist

Amuzantă, fermecătoare și irezistibilă, Un bilet pentru Paris nu-i va dezamăgi pe fanii lui Jojo Moyes, cea mai cunoscută autoare britanică. De aceeași autoare, la Editura Litera au mai apărut Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat și o femeie, În căutarea unui destin și Silver Bay.

 

Cel puțin două noi titluri excepționale în colecția de nonficțiune Kronika: Creierul Pentagonului, de Annie Jacobsen – o relatare impresionantă despre punctul clandestin de intersecție între știință și armata americană și rezultatele adesea uimitoare, futuriste și înspăimântătoare ale acestei întâlniri, și Misiuni la limita imposibilului, de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal, o carte ce aduce la lumină cele mai difi­cile și mai periculoase operațiuni ale Forțelor Speciale Israeliene.Vacanță în paradis , de Miranda Beverly-Whittemore, este un roman cinematic cu accente gotice despre prietenia dintre două fete și despre evenimentele neprevăzute care au loc pe parcursul unei vacanțe petrecute la proprietatea uneia dintre ele.

Revin în următoarele zile și cu alte noutăți!

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

Cutia · Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Ați văzut vreodată Se7en, acel thriller psihologic macabru din 1995? Nu? Pierderea voastră. Brad Pitt și Morgan Freeman sunt pe urmele unui criminal în serie ingenios, care îi îndrumă încontinuu pe căi greșite, până la înfruntarea finală. De ce am simțit nevoia să vă împărtășesc acest lucru? Pentru că există două legături (vădite) între filmul Se7en și romanul Cutia: iluziile și deznodământul maca...[Read More]

Recomandare: 50 de cărți de căutat la #Bookfest13

Pentru că lista unui bookaholic crește exponențial (nu încercați să mă mințiți, știu adevărul), iar editurile încă nu ne-au dezvăluit toate noutățile și surprizele cu care ne așteaptă la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a, m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu o listă „scurtă” cu/de recomandări, câteva titluri ce mi-au atras atenția și pe care plănuiesc să le citesc în per...[Read More]

Participarea Grupului Editorial Corint la Târgul Gaudeamus 2017

Grupul Editorial Corint a încheiat duminică seara participarea la Târgul Internațional Gaudeamus 2017 – Carte de învățătură, ediția a XXIV-a, după 5 zile pline de lansări, evenimente, spectacole-lectură, ateliere pentru copii, momente artistice. Surpriza acestei ediții a constat în reduceri substanțiale! Miercuri și joi, pasionații de lectură au putut beneficia de REDUCERE de 50% pentru ORICE titl...[Read More]

Fragment în avanpremieră: Blestemul mării, de Shea Ernshaw

În curând la Leda Edge: Blestemul mării, de Shea Ernshaw, traducere de Iordana Ferenț și Ștefan Ferenț. Roman tradus în peste 10 limbi, în curs de ecranizare la Netflix. UN ORAȘ ASCUNS ÎN CEAȚĂ. O FATĂ CU MULTE SECRETE. UN PORT ÎN CARE MOARTEA LOVEȘTE FĂRĂ GREȘ. BINE AȚI VENIT ÎN ORAȘUL BLESTEMAT SPARROW! Cu două sute de ani în urmă, trei surori au fost condamnate la moarte pentru vrăjitorie. Cu p...[Read More]

2 Comments

  1. Super vești! Mulțumim!

    Reply
  2. Madre mia, ce de bunătăți!! Nu știu cum o să fac față la sezonul literar care urmează, că și așa am în bibliotecă o tonă de cărți ce-și așteaptă rândul. Iar eu vreau și mai multe. :(( P.S. Cred că cel mai tare mă bucur de The Raven Boys!! Dar și de Ali Smith.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader