Medium (2005–2011)

Cronici Seriale
8

Grozav

7.8

User Avg

Medium (2005–2011)
Medium (2005–2011)

Captivantul serial Medium este inspirat din viața lui Allison Dubois, interpretată de Patricia Arquette, mamă a trei copii, care încearcă să înțeleagă abilitatea sa de a comunica cu cei morți.

Allied (2016) on IMDb

Gen serial:, , An lansare serial:Regizori:Actori:, , Distribuitori:

Cu o notă bună pe IMDB, eu zic că e un serial foarte bun, ce merită văzut de către cei cărora le place paranormalul și apreciază glumele discrete și sarcasmul. Este un serial care poate fi urmărit în familie și savurat pe îndelete. Să vă explic și de ce.

În primul rând este un serial care pune accent pe familie. Allison DuBois (Patricia Arquette) este o femeie cu credință în ideea de cămin, care renunță la facultatea de drept pentru a se ocupa de cele trei fiice ale sale.

Paranormalul este cel de-al doilea parametru după care se măsoară acest serial, iar pe mine una mă atrage foarte tare acest tip de peliculă. Așadar, realitatea lui Allison este alta decât a unei persoane normale, dacă pot spune așa, ea intersectând două linii de viață, cea a paranormalului și a fenomenelor ce trec de linia firescului, cu cea a cotidianului, a vieții de familie. Ea ajunge să fie consilier special pentru departamentul procuraturii, unde rezolvă tot felul de cazuri, care mai de care mai intense, unele dintre ele chiar cu efecte serioase în cadrul familiei sale.

Allison Dubois: I just had a weird dream…

Joe Dubois: Of course you did. It’s a day ending in “Y”.”

Cu toate acestea, familia ei înseamnă totul pentru ea, se vede că-și iubește cele trei fiice: fiica cea mareAriel DuBois (Sofia Vassilieva), fiica mijlocie Bridgette DuBois (Maria Lark), fiica cea mică Marie; și pe soțul ei, Joe DuBois (Jake Weber), care o iubește, la rândul lui, la fel de mult și o susține în tot ce face, fiind sfătuitorul și prietenul ei cel mai bun.

D.A. Manuel Devalos (Miguel Sandoval) este șeful procuraturii și cel care o ajută să intre în departamentul procuraturii în funcția de consilier al său și, totodată, un bun prieten și partener. NiciDetectivul Lee Scanlon (David Cubitt) nu rămâne mai prejos, deși sceptic în momentul când află aptitudinile lui Allison, ajunge să facă parte din familia extinsă și din cercul ei de încredere.

Joe Dubois, soțul lui Allison și un inginer fizician strălucit, este și el destul de sceptic inițial în ce privește posibilitatea de a avea viziuni legate de persoanele decedate, dar are încredere în ea și este alături de ea de fiecare dată. Totuși, pe timp ce trece, implicarea sa în rezolvarea cazurilor primite de Allison îl face să vadă cu alți ochi aceste puteri ale ei și aprecierea lui crește tot mai mult.

Trecând la interpretarea actorilor, aceasta mi se pare sublimă. Nu am cuvinte să spun cât de natural mi se pare că își intră în roluri! Îi aplaud pe toți cei din familia DuBois, inclusiv fetele, care se remarcă fiecare separat printr-o personalitate specială și unică. Formează într-adevăr o familie frumoasă și ridică serialul la un nivel superior.

Îmi place că nu se rezumă doar la Allison DuBois și cazurile cu care se confruntă, ci intră și în viețile fiecăruia dintre membrii familiei sale și chiar ne dă câteva detalii legate și de partenerii lui Allison: procurorul Manuel Devalos și detectivul Lee Scanlon, ceea ce face serialul și mai captivant, creându-i în același timp valoare și complexitate.

Din seria de sarcasme aruncate, cel mai mult mi-a plăcut sarcasmul lui Joe, pur și simplu îl ador, dar nu doar sarcasmul, ci și dedicația lui și felul în care se comportă. Cred că cel mai mult, pentru hazul, veselia și spiritul sarcastic al actorului/ personajului Joe m-am uitat. Nu, glumesc! Este un serial bun, cu un scenariu mai mult decât interesant, care pe mine m-a prins și nu m-a lăsat până nu am terminat fiecare episod, până la final (finalul nu mi-a plăcut, apropo, dar nu vă stric surpriza!), plus că este inspirat din realitate. Eu una, vi-l recomand cu drag!

”Allison Dubois: How can you say that?

Joe Dubois: I move my lips, I push out air. There’s nothing to it.”

Trailer

No items found.
8

Grozav

Repezită și ușor zăpăcită, reușește să se rănească chiar și atunci când nimic nu pare să-i dea ocazia. Este o fire sensibilă și poate, chiar naivă. Apreciază replicile ironice pentru că și ea are tendința să le folosească. Cel mai mult îi plac ciocolata și jeleurile, dar nu refuză nimic ce intră la categoria dulce. Preferă filmele, serialele și cărțile când vine vorba de a-și petrece timpul liber. Învățată cu muntele de mică, drumețiile sunt pentru ea o vacanță reușită.

1 Comment

  1. Buna ziua! Unde putem vedea serialul Medium? Nu il gasesc nicaieri?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader