Despicable Me 3 · Sunt un mic ticălos 3 (2017)

Cronici Filme
10

Perfect

9

User Avg

Despicable Me 3 · Sunt un mic ticălos 3 (2017)
Despicable Me 3 · Sunt un mic ticălos 3 (2017)

În SUNT UN MIC TICĂLOS 3, artistul esteBalthazar Bratt, fost copil-vedetă a unui serial TV, dat afară pentru că... i se schimbase vocea și nu mai suna ca un adolescent, așa că acum e un adolescent târziu, rămas blocat în anii ’80, ranchiunos și arogant, dar un ticălos atît de periculos și de ingenios, încât Gru va avea nevoie de încă un specialist în ticăloșii, nimeni altul decât fratele lui geamăn, Dru, ca să-și măsoare puterile cu el!

 pe IMDb

Cum să nu-ți placă simpaticii minioni (chestiuțele acelea galbene care seamănă cu bomboanele de tic-tac) ai lui Gru?! Este imposibil!!!

Așa cum era de așteptat, povestea lor și a familiei lui Gru se întoarce pe marile ecrane pentru o nouă aventură în cel de-al treilea film din rândul Sunt un mic ticălos.

De această dată însă avem de-a face cu un alt mic ticălos, Gru (interpretat de cunoscutul comediant Steve Carell) fiind de partea cealaltă a baricadei, în lupta contra răufăcătorilor dintre care a făcut și el odată parte. Balthazar Bratt (Trey Parker) este noul ticălos într-o formă ceva mai sclipicioasă, gumată și în ritmul anilor 80.

Mi-a făcut plăcere să aud hit-urile lui Michael Jackson pe coloana sonoră a filmului, pe lângă altele.

Cu un început care m-a intrigat și în același timp m-a amuzat, filmul pornește în urmărirea noului villain reprezentat de acest Balthazar Bratt, un fost copil de televiziune al anilor 80 căruia i-a căzut rating-ul după ce a atins pubertatea și care de atunci s-a dedicat criminalității, copiind identitatea din serialul de televiziune.

Dacă e să ne luăm după descrierea filmului, aceasta ar suna cam așa: din cauza nenumăratelor rateuri în a-l prinde pe Balthazar, atât Gru cât și soția lui, Lucy, sunt concediați și se află într-un impas, iar familia lui încearcă să-l ajute cum poate, minionii chiar încercând în zadar să-l facă să revină la poziția anterioară de mic ticălos. Totul până când Gru află de la un necunoscut că are un frate, și nu orice frate, ci un frate geamăn. Ei, de aici începe o altă călătorie incitantă.

Fratele geamăn al lui Gru, Dru (ghiciți ce! tot vocea lui Steve Carell), este complet diferit la comportament, deși fizic sunt aproape ca două picături de apă, exceptând poate părul sau… lipsa acestuia. Dacă Gru este mai mult morocănos și necomunicativ, Dru este vesel și prietenos și membrul de succes al familiei. Cu toate acestea, la capitolul ticăloșii Dru nu stă atât de bine, deși aflăm că răutatea curge în sângele familiei. Vă spun eu! Ideea lui despre ce înseamnă să fii răufăcător s-ar rezuma la furtul a două acadele și intrarea în panică în cele mai nepotrivite momente. Nici că se poate mai bine!

Mi s-a părut interesantă ideea cu introducerea fratelui său geamăn în poveste. Pe parcurs se vede relația Gru-Dru, cu ups and downs, cum e și normal, râsete, discuții în contradictoriu, glume sau cuvinte tăioase spuse la nervi și scuzele de rigoare de după (ha, eu ar trebui să știu mai bine).

De asemenea, o revedem pe Lucy Wilde (Kristen Wiig), pe care o întâlnim în Despicable Me 2. Aceasta rămâne prin preajmă în rolul de partener de muncă și de viață a lui Gru și acum o vedem în tratative pentru rolul de mamă a celor trei fete adoptive ale sale: Margo, Edith și Agnes. Îi dau puncte pentru efort și dăruință. Fetele sunt adorabile, mai ales cea mică, Agnes, care-și dorește cu disperare (cu disperare!!!) să găsească un unicorn. Și găsește… oarecum!

Cert este că nu ai cum să te plictisești la acest film. Aparițiile, nu atât de dese pe cât aș fi vrut, care mai de care mai amuzante ale minionilor sunt fenomenale. Cu multitudinea lor de talente, râsetele și fețele lor trăsnite, nu ezită să te surprindă și să te minuneze.

Așa cum am mai zis, coloana sonoră este de excepție. Dansăm și râdem alături de ticăloși și de minioni laolaltă. Eu m-am bucurat de film și vă las să vă bucurați și voi de el.

Bârfisme

No items found.

Trailer

No items found.
10

Perfect

Repezită și ușor zăpăcită, reușește să se rănească chiar și atunci când nimic nu pare să-i dea ocazia. Este o fire sensibilă și poate, chiar naivă. Apreciază replicile ironice pentru că și ea are tendința să le folosească. Cel mai mult îi plac ciocolata și jeleurile, dar nu refuză nimic ce intră la categoria dulce. Preferă filmele, serialele și cărțile când vine vorba de a-și petrece timpul liber. Învățată cu muntele de mică, drumețiile sunt pentru ea o vacanță reușită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader