Despre Beyond Skyline – Dincolo de orizont

Detectivul Mark Corley (FRANK GRILLO) din Los Angeles a crezut că atunci când şi-a scos pe cauţiune băiatul, Trent (JONNY WESTON), din arest, a fost partea cea mai rea a zilei. Dar pe drumul de întoarcere spre casă, a observat că cerul s-a luminat cu o lumină albastră ciudată. În câteva clipe, întreaga populaţie a oraşului a fost absorbită, ca de o pompă de vid, într-o navă spaţială extraterestră.

După eveniment, tatăl şi fiul conduc un grup de supravieţuitori către port. Dar atunci când Trent este ridicat pe sus, Mark se avântă fără să ezite pe urmele fiului său, spre nava spaţială de război.

În timp ce extratereştrii se deplasează în jurul planetei, ei se hrănesc cu oamenii rămaşi la sol. Neobositul Mark se luptă cu acest mediu necunoscut, descoperind secretele înspăimântătoare ale extratereştrilor. După câtăva vreme el se aliază cu un partener neaşteptat, care luptă şi el împotriva extratereştrilor. Împreună, ei reuşesc să pătrundă în navă şi să salveze pe câţiva dintre oamenii răpiţi, printre care se află şi o fetiţă care deţine cheia înfrângerii extratereştrilor.

Când aterizează în sud-estul Asiei, ei întâlnesc o trupă de rezistenţă condusă de invincibilul Sua (IKO UWAIS). Angajându-se într-o cursă contra cronometru, aceşti războinici din părţi opuse ale Pământului trebuie să lupte umăr la umăr pentru a-şi salva familiile şi pentru a-şi redobândi planeta odată pentru totdeauna.

DECLARAŢIA REGIZORULUI

Scopul meu era să fac din Dincolo de orizont un film de acţiune, concentrat pe personaje puternice, care poate constitui atât o urmare cât şi un film de aventuri de sine stătător.

Am avut privilegiul de a construi pe fundaţia creată anterior de către filmul original, brodând şi mai mult pe OZN-ul de coşmar şi creaturile extraterestre. Dar de la început, am vrut să accelerăm ritmul şi să creăm efecte de mare impact asupra camerei ca şi cascadorii impresionante. Mi-a făcut o imensă plăcere să colaborez cu actori şi coregrafi imens de talentaţi cum sunt IkoUwais şi YayanRuhian. Plusul pe care aceştia l-au adus filmului apocaliptic cu extratereştri, prin stilul unic de arte marţiale pe care-l practică ( Silat) a adus totul la un alt nivel.

Rolul lui Mark Corley, poliţistul din Los Angeles care-şi scoate din închisoare fiul chiar în noaptea în care se dezlănţuie iadul pe pământ a fost scris special pentru Frank Grillo, care i-a cucerit pe cineaşti odată cu interpretarea rolului său din Warrior. De la prima noastră conversaţie şi pe tot parcursul filmărilor prin toată lumea, Frank l-a întrupat pe personajul său acordând importanţă celor mai mici detalii,pe care le-a interpretat cu naturaleţe şi dând o autenticitate incredibilă rolului său, făcându-mă astfel să mă simt foarte mândru de el. Consider că am fost extrem de norocos să am o distribuţie atât de talentată şi variată.

Am filmat în locaţii diverse, de la tunelurile metroului din Toronto şi până la jungla şi templele maiestuoase ale Indoneziei, iar aceasta a dat filmului o notă specială de aventură şi descoperire ştiinţifică. Având o echipă din practic toate colţurile lumii, nu puteam să fiu mai încântat decât sunt de felul în care ei s-au adaptat şi implicat în acest proiect. Cred că am realizat ceva special, de sine stătător, o operă de mare acţiune şi suspans, care-i face pe spectatori să vibreze de emoţie.

PRODUCŢIA

Este un sequel şi în acelaşi timp o reinterpretare

Scânteia care a constituit momentul de inspiraţie al acestui film a fost atunci când Greg Strause, regizorul Skyline şi producătorul lui Beyond Skyline, s-a mutat într-un nou apartament la Marina del Rey, care avea o perspectivă extraordinară asupra întregului oraş. „Privind afară pe fereastră, ne-a venit ideea că asta ar fi o locaţie minunată de unde am putea privi sfârşitul lumii,” relatează scenaristul/regizorul Liam O’Donnell, care a participat la scenariul Skyline înainte de a scrie singur Beyond Skyline şi de a-şi face debutul regizoral. Horror/thriller-ul iniţial s-a dezvoltat din această idee, în care am incorporat imaginile apocaliptice ale unei invazii extraterestre şi ale unei răpiri în masă a populaţiei Terrei, combinându-le cu poveşti ale unor personaje.

În 2014, la Festivalul de film de la Cannes, producătorul Greg Strause a fost încântat să vadă că opinia internaţională cere o urmare a filmului Skyline. „Trăsătura care ne face diferiţi pe noi cei de la Hydraulx, faţă de alţii, este aceea că nouă ne place să dezvoltăm conţinutul, iar Skyline a avut succes şi încasări internaţionale de anvergură. Nu sunt multe companiile de efecte vizuale, care să ajungă la asemenea performanţe.” Peste două luni, ei începeau deja pre-producţia filmului Beyond Skyline/Dincolo de orizont.

În acest episod, ei intenţionau să amplifice povestirea, purtând acţiunea pe tot globul, descriind lupte cu extratereştrii pe toate străzile oraşelor, prin tunelurile metroului sau prin junglă – ceva mult mai amplu decât interiorul unui apartament, care era decorul primului film din serie. A fost dorinţa lui O’Donnell să dea mai multă fibră povestirii, aşa că el a injectat totul cu o cantitate mare de acţiune.

„Primul film se termina cu o escaladă pe munţi, dar majoritatea timpului se petrecea pe nava extraterestră. Aceasta era dotată cu de toate, devenind un fel de casă extraterestră a ororilor. De asemenea a fost bine să introducem şi un nou grup de personaje,” adaugă O’Donnell.

O’Donnell a folosit o abordare originală pentru urmare. „Cel de-al doilea film începe în aceeaşi noapte în care s-a petrecut invazia. Povestea se transferă într-o direcţie diferită, dar răspunde întrebărilor care se pun la finalul primului film, încheind astfel un capitol.” O’Donnell a vrut aşa pentru a-i mulţumi pe fanii primului film, care nu trebuia să rămână derutaţi văzând că Dincolo de orizont este un film de sine stătător al cărui subiect îl cunoşti pentru prima dată.

Paternitatea

Paternitatea a fost o temă care l-a preocupat pe O’Donnell când scria scenariul pentru Skyline. El devenise tată pentru prima oară, iar asta se reflectă în scenariu, unde o tânără familie aşteaptă un copil. „Povestea se concentrează pe teama taţilor, cărora li se încheie un tip de viaţă, care mor şi renasc într-o altă lume şi o altfel de viaţă.”

„În cel de-al doilea film am vrut să continui tema paternităţii, temerile şi anxietăţile care însoţesc parcursul vieţii acestui copil care nu este o simplă extensie a ego-ului tatălui , ci o personalitate aparte,” remarcă el. Coincidenţa a fost că cel de-al doilea copil al său, o fetiţă, s-a născut tocmai atunci când scria cel de-al doilea scenariu. „Deci aceste întâmplări de viaţă reale au stat la baza relaţiei Mark/Trent din film. Ambele personaje încearcă să reconcilieze dorinţele lor legate de cealaltă persoană cu ceea ce este ea de fapt.  Atunci când facem cunoştinţă cu personajele, ele suportă trauma morţii mamei lui Trent, iar fiecare dintre ei încearcă să facă faţă durerii aşa cum poate.  Mark începe să bea, iar Trent se bate tot timpul – ei nu-şi dau seama însă că seamănă foarte mult unul cu altul şi că se iubesc la fel de mult, iar asta reprezintă esenţa filmului”.

Povestea este construită în jurul unui erou de acţiune foarte credibil, Mark Corley, interpretat de Frank Grillo. „Acest personaj ne aminteşte de eroii din Die Hard sau Lethal Weapon, unde bărbaţi aspri se luptă cu demonii lor interiori în timp ce se bat la propriu cu duşmanii dinafară. Mark e un bărbat care a pierdut foarte mult, care bea prea mult, care a văzut prea multă suferinţă ca să mai poată da ochii cu ziua de mâine,” spune O’Donnell.

La începutul filmului Dincolo de orizont, Mark Corley crede că începe ‘o zi obişnuită’ atunci când se îndreaptă spre puşcărie, de unde trebuie să-l scoată pe cauţiune pe fiul său, Trent. „Pare a fi un mod reuşit de a atrage publicul şi în acelaşi timp, de a-l racorda la problema paternităţii şi a conflictelor dintre generaţii.” Dacă se uită în urmă, el ar fi putut fi foarte fericit. Dar viaţa bună pe care a dus-o s-a încheiat, iar acum trebuie să lupte pentru ceea ce e esenţial: moştenirea şi familia sa.

Personajul lui Mark a fost inspirat de tatăl celui mai bun prieten al lui O’Donnell, un sergent de poliţie din Quincy, Massachusetts. „El era un tip autoritar, dar avea o inimă de aur. În manifestările sale exterioare părea aspru, dar dedesubt, inima sa era caldă şi sensibilă. Am încercat să inspir personajul lui Mark după acest onorabil poliţist, care era bun la suflet, dar aspru în aparenţă, aşa cum trebuie să fie aceste personaje.”

O’Donnell a remarcat interpretarea strălucită a lui Frank Grillo din filmul lui Gavin O’Connor Warrior (2011), urmat apoi de filmul The Grey, şi a simţit că actorul avea vâna necesară pentru asemenea rol. „Era prima dată după mulţi ani când vedeam o interpretare atât de autentică, de naturală pe marele ecran.” Regizorului de asemenea îi plăcea ideea unui actor care s-a lansat mai târziu în carieră pentru un astfel de personaj. Când a început să scrie scenariul în 2013, O’Donnell l-a avut în minte pe Frank pentru rolul principal. Cariera lui Grillo a continuat cu The Purge: Anarchy, urmat de Captain America: Winter Solider iar spectatorii îl remarcaseră. „Am fost foarte norocoşi să-l avem în distribuţia filmului nostru, pentru că deja la ora aceea el devenise greu de obţinut. Am dat lovitura când a spus DA.”

The Purge a fost rolul în care Frank a început să joace rolul de locomotivă pentru un film,” adaugă Strause, „Iar noi chiar aveam nevoie de cineva care trebuia să fie puternic, pentru că un rol principal nu este un simplu sprint, ci un întreg maraton. Prima zi de filmare a lui Frank a fost o secvenţă dură de luptă, afundat cu picioarele în jumătate de metru de mâl, într-o orezărie. Iar acesta era doar începutul unei serii de filmări extrem de solicitante din punct de vedere fizic, în condiţii groaznice şi fără încălzire. El a ţâşnit în fugă, cu pumnii strânşi, gata de luptă.”

Locaţiile

Povestea începe în Los Angeles, apoi e transferată în nava extraterestră şi ulterior, revine pe pământ, într-o junglă din sud-estul Asiei. O’Donnell adaugă: „Soţia mea e din Laos, aşa că am auzit multe poveşti de la familia ei, am văzut fotografii şi m-am dus chiar să vizitez acele locuri. M-am gândit că va fi o paralelă interesantă pentru întâmplările şi ororile războiului din Vietnam. Dacă ai fi fost un laoţian pe vremea aceea şi dintr-o dată ar fi văzut că o maşinărie teribilă îţi zboară pe deasupra capului si lansează bombe ucigătoare, cel mai mare număr de bombe din istoria omenirii, nu te-ai fi simţit ca în timpul unei invazii extraterestre? În unele oraşe din Laos şi Vietnam oamenii şi-au săpat tuneluri pentru a putea supravieţui. Deci acesta era un teren încercat în trecut, care putea să fie considerat mai bine pregătit pentru o altă invazie.”

Strause continuă: „Când am început să căutăm locaţii potrivite pentru filmări, Indonezia a ocupat unul dintre primele locuri ale listei. Ea are acele temple hinduse superbe din Prambanan, unde vroia să filmeze Liam şi care dădeau valoare peliculei. Imaginile de acolo nu le poţi regăsi în California, deşi noi a filmat şi în Marina del Rey, sau în zona Ballona Creek, sau în centrul vechi al Los Angeles. Secvenţele din metrou au fost turnate în Toronto, Canada (pentru că, dacă vă vine să credeţi, ideea de a avea extratereştri în metroul din LA nu i-a plăcut cuiva dintr-o funcţie înaltă a producţiei).”

Efecte speciale şi cascadorie

Primul film a avut 1000 de secvenţe cu efecte speciale. Cel de-al doilea are 1500. Iar ele sunt puse şi mai bine în evidenţă datorită episoadelor cu cascadorii. „În ciuda faptului că avem o companie de efecte speciale, acest lucru nu este întotdeauna cea mai bună abordare a unui film. În cazul de faţă, noi l-am folosit pe Alan Holt care, împreună cu echipa sa au proiectat, sculptat şi modelat (din spumă) costumele pentru creaturile extraterestre Pilot şi Sheppard.

Maeştri în arta lor

„Am fost un fan al lui Iko şi Yayan încă de la primul lor film, Merantau,” relatează O’Donnell. „Dar ei m-au dat gata când au realizat primul film Raid, în 2011. The Raid este pur şi simplu un film perfect de acţiune şi o punere în valoare a aptitudinilor unice ale lui Iko şi Yayan.  Iar urmarea filmului, The Raid 2, a dus totul la nivelul următor, atât din punct de vedere fizic cât şi dramatic.  Este pur şi simplu o capodoperă.  Aşa încât, atunci când am auzit că ar putea apărea şi în Dincolo de orizont, am debordat de încântare.”

Odată ce ei s-au angajat să participe la proiectul nostru, filmul de acţiune cu extratereştrii a dobândit şi elemente de arte marţiale, ceea ce nu făcuse parte din planul iniţial al filmului. Toată lumea s-a îndrăgostit de această idee. Iniţial, rolul lui Sua era de mică întindere, dar când Iko a primit rolul, O’Donnell a mai adăugat şi alte secvenţe. Era primul rol de limbă engleza al lui Iko, „Dar, ca întotdeauna, Iko s-a dedicat rolului, a muncit incredibil de mult şi a reuşit o interpretare extrem de autentică şi complexă.”Distribuirea lui Yayan Ruhain a avut acelaşi efect asupra rolului Chief. „El este o prezenţă puternică pe ecran, ca un arc încordat, gata oricând să intre în acţiune.  Deci el era perfect în rolul de adversar puternic şi tăcut cu o alură ameninţătoare.  Dar cineva pe care te poţi baza atunci când îţi aperi ultima redută.  Una dintre secvenţele mele favorite este secvenţa mută dintre Yayan şi Iko, unde cei doi comunică mai mult prin priviri decât ar face-o prin pagini întregi de dialog,” susţine O’Donnell.

Filmul se desfăşoară în Triunghiul de Aur din Laos, la trei zile după invazia extratereştrilor. Sua (IkoUwais), şeful unei forţe de rezistenţă din subteran, alături de sora sa neînfricată, Kanya, doi foşti dealeri de droguri şi enigmaticul om de ştiinţă Harper, i-au condus pe supravieţuitori în tunelurile lor de sub pământ. Situaţia e complicată de către Chief (YayanRuhain), şeful unei unităţi de poliţie militară, care se confruntă adesea cu Sua şi oamenii săi.  După invazia extraterestră, Chief şi unitatea sa începuseră să acţioneze de capul lor, aplicând legea după bunul lor plac.

„Deschiderea, care includea şi o secvenţă de lupte, a fost turnată într-o singură zi într-o locaţie din Batam.  Personajul lui Iko, Sua, se luptă cu Locotenentul, interpretat de Very Tri Yulisman (The Raid 2, Headshot), care e un mare expert în materie de arte marţiale şi coregrafie. Lupta are loc într-o alee îngustă, unde mânuiam camera cu mare dificultate. Cea mai mare dificultate era că Iko trebuia să poarte o cască mare de motociclist şi un rucsac.  Dar ei au exersat mult şi aveau şi o chimie specială între ei, aşa că au reuşit-o din prima,” explică O’Donnell.

„Faptul că am avut şansa de a lucra cu ei a fost cea mai grozavă experienţă din viaţa mea. Ei sunt nişte artişti care lucrează fără odihnă în fiecare minut al zilei.  Dar mai mult de atât, ei sunt nişte oameni extraordinari, care se dedică tuturor celor care lucrează pe platou şi tuturor fanilor cu care se întâlnesc. Sunt nişte artişti autentici.”

Lună plină în Templul Corral: SECVENŢA 189

Cea mai mare contribuţie pe care au adus-o Iko şi Yanyan filmului a fost în secvenţa 189 când Mark, Audrey, Chief şi Sua se întâlnesc în curtea templului şi dezlănţuie iadul pentru extratereştrii. „Această secvenţă reprezintă o eliberare a frustrării de a nu fi capabili să le distrugă pe aceste creaturi timp de mută vreme,” observă O’Donnell. „Aici eroii noştri se bucură în sfârşit de momentul lor de glorie.”

Scena 189 are o coregrafie complexă, cu 130 de decoruri, care necesită a fi corelate atât cu personajele cât şi cu fazele luptei. Filmarea iniţială a durat de trei ori mai mult decât ceea ce a rămas în final. Practic, costumele de extratereştrii nu au fost gata pentru această filmare din templele aflate în locaţiile Sewu şi Prambanan, aşa că actorii şi cascadorii purtau costume mulate.  Pentru filmările din această locaţie s-au folosit extratereştrii creaţi pe calculator.

Decorul templului a fost construit la Infinite Studios din Batam, Indonezia, unde s-au filmat majoritatea imaginilor cu costume special realizate pentru extratereştri.  Pentru O’Donnell, lupta aceea era esenţială pentru că acolo se întâlneau sau se confruntau toate personajele.

Crearea unor noi creaturi

Pentru Dincolo de orizont, O’Donnell şi producătorii ştiau că va trebui să creeze noi creaturi, nemaivăzute de spectatori în alte filme. Pentru acest stop, designerul de creaturi Alan Holt s-a alăturat echipei. Provocarea consta din a crea nişte costume uşor de folosit, fiindcă ele urmau să fie purtate în mai multe secvenţe.

O’Donnell era nerăbdător să lucreze din nou cu astfel de costume pentru că aşa începuse atunci când a fost angajat consultant la Hydraulx Visual Effects Creature pentru filmul Alien vs Predator: Requiem. „Mi-a plăcut să filmez în stilul acela,” spune el. „Primul Skyline a folosit capacităţile Hydraulx la maxim, iar pentru tentacule a folosit drone, pentru că acestea nu puteau fi realizate concret. Dar filozofia mea e să nu folosim CG decât dacă nu putem realiza acel lucru la modul concret.”

În filmul iniţial, design-ul pentru Pilot, cel care pune în funcţiune gurile de foc care distrug oraşul, ne arată un trup disproporţionat, cu picioare foarte subţiri. El arată cam ‘horror’, cu ochii lui imenşi, ca de insectă, aşa încât nu părea deloc uşor de prezentat, îmbrăcat în costumul său de extraterestru. O’Donnell vroia ca Pilot să arate mai eroic. „Iniţial, am vrut să arate cam ca Predator, cu musculatură pronunţată şi umeri laţi. Şi mai vroiam nişte ochi care să se dilate când vroia să se conecteze cu alte fiinţe, sau să se micşoreze când era furios.”

Dimpotrivă, Shepherd trebuia să fie mai rafinat şi mai feminin. „În scenariu, mă refer la Shepherd ca la o femeie” spune O’Donnell. „Ea transmite o energie ca de regină, dar eu am vrut s-o fac mai mare şi mai puternică, aşa că m-am inspirat din T-1000 din Terminator 2, făcând-o să pară mai descărnată şi mai rea.”

Allan Holt şi echipa sa au proiectat această creatură care să arate ca un extraterestru dotat cu o tehnologie avansată de armament şi armură. „Între anatomie şi tehnologie se găseşte o zonă gri. Ei au armura integrată în ei, echipament de oxigen şi armament. Când te uiţi la armele şi armura lui Shepherd, nu poţi să spui dacă el este organic sau nu, şi chiar asta este ideea de extraterestru. Cred că aceste creaturi au capacitatea de a crea tehnologie şi de a o integra în corpul lor biologic. Ei călătoresc pe alte planete, sunt războinici, aşa încât trebuie să aibă ceva care să-i susţină în medii de viaţă diferite de cel al lor.”

Gheara lui Shepherd este specială. Este vorba de o armă integrată care intră în coeziune cu braţul său. Mark (Grillo) şi-a pus o gheară din aceasta , iar ea s-a integrat perfect în braţul său, putând fi folosită ca armă.

Cum să lucrezi cu un astfel de costum pe tine

Creaturile astea trebuia să reziste la bătăi.

Jeremy Fitzgerald l-a interpretat pe Pilot şi a fost în acelaşi timp şi coordonator de cascadorii.

Să interpretezi un personaj care presupune să fii îmbrăcat într-un costum tot timpul filmărilor reprezintă o provocare, mai ales pe vreme extrem de călduroasă sau dacă trebuie să filmezi toată ziua. Cei care sunt costumaţi astfel devin claustrofobi, se supraîncălzesc, se mişcă cu greutate, mai ales dacă trebuie să poarte catalige, mănuşi sau uneori chiar lentile de contact. „Toate acestea sunt greu de suportat,” recunoaşte Holt, care e conştient de dificultăţile pe care le presupune un costum creat de el. „E şi mai greu dacă trebuie să joci în costum timp de 12 ore sau dacă ai de realizat o secvenţă de luptă. Este necesară o îndemânare aparte pe care n-o are toată lumea. Pentru a facilita asta atunci când interpreţii merg pe catalige, trebuie să le pui la dispoziţie nişte cârje, trebuie să-i ajuţi să stea jos sau să se ridice în picioare, să le menţii gradul de hidratare. Trebuie să le menţinem temperatura corpului în limite rezonabile, astfel încât să nu li se facă rău pe platoul de filmare. Şi dacă treci de nivelul esenţial de supravieţuire şi interpretare, mai trebuie să ai pe cineva care să se ocupe în permanenţă de starea acestui costum special. Din acest motiv noi încercăm să facem costumele cât mai durabile, ca să nu se dezmembreze şi strice la tot pasul. Am mai făcut noi şi alte filme unde costumele erau prea complexe şi din cauza aceasta se dezmembrau şi se stricau tot timpul.”

Efectele vizuale

Joel Sevilla, coordonatorul animaţiei VFX de la Hydraulx, s-a decis ca imaginea filmului Dincolo de orizont să se concentreze pe elementul ‘dincolo.’ „Chestiunea asta era o mare provocare, dar noi am dorit ca luminile să arate altfel, personajele să arate altfel, iar pentru că filmul era plin de acţiune, trebuia să realizăm o animaţie care să fie credibilă. Aceasta însemna să le schimbăm forma picioarelor şi a braţelor. A trebuit să modificăm dimensiunile picioarelor şi ale părţii superioare a corpului lui Pilot pentru că forma iniţială nu făcea faţă secvenţelor de acţiune. De data aceasta şi faţa a devenit mai expresivă. Am rămas fideli regulilor generale, luminilor sirenelor şi felul în care îi afectau ele pe oameni, dar în acelaşi timp am încercat, prin intermediul Hydraulx să creăm lucruri noi, sau să le îmbunătăţim pe cele vechi.”

O’Donnell adaugă: „Acesta e un film independent 100%, care s-a făcut cu o mică parte din ceea ce reprezintă costurile unui blockbuster de acţiune. Sunt mândru de toată echipa noastră şi de ceea ce am reuşit să realizăm. Dincolo de orizont este un film de science fiction/arte marţiale/acţiune, care nu seamănă cu nici un alt film de pe piaţă. El a fost realizat pentru fani, de către fani, iar noi abia aşteptăm să-l împărtăşim lumii întregi.”

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=JTBRfkD5jBA” /]

Ușor zăpăcită și încăpățânată, consideră că viața trebuie privită cu umor și cu un strop de ironie. Îi place să creadă că norocul ți-l faci singur, așa că și-a făcut un trifoi cu 4 foi și l-a pus pe pălărie. :)

OSCAR 2018 – Nominalizări filme distribuite de Ro Image 2000

THE DARKEST HOUR t.rom. ZIUA DECISIVĂ PREMIERA: 19 IANUARIE 2018 DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 Povestea celui care a luat o decizie ce a schimbat cursul istoriei în cel de-al doilea război mondial, Winston Chruchill, a primit 6 nominalizări, la următoarele categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal – Gary Oldman, Cea mai bună imagine, Cel mai bun machiaj, Cele mai bune cos...[Read More]

Primăvara aceasta avem parte de „Amnezie cu surprize” la cinema

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori, este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură, care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neaște...[Read More]

[CP] Lumea nu se va salva singură. Pentru asta există „Bărbații în negru”!

„Bărbații în negru” au devenit faimoși odată cu primul film din trilogia lansată în 1997, care îi avea pe Will Smith și Tommy Lee Jones în rolurile principale. Astfel, ei au protejat întotdeauna pământul de scursurile universului. 22 de ani și 3 filme mai târziu, pe 21 iunie 2019 s-a lansat la Cinema City „Men in Black: International”, cu actorii Chris Hemsworth și Tessa Thompson drept protagonișt...[Read More]

Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”

Actorul premiat cu Oscar participă, alături de Alexandra Dinu, la evenimentul special de lansare.. Megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni este locul ales pentru a găzdui, pe 12 decembrie, avanpremiera exclusivă a thriller-ului „Bullet Head. Capcană mortală”. Astfel, Cinema City dovedeşte din nou că nu este doar cel mai bun loc unde poţi viziona un film, ci şi o locaţie premium pentru evenimente ...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader