ProVideo – Lansările lunii iulie (2018)

1. Ready Player One (2018)/Ready Player One: Să înceapă jocul

Regia: Steven Spielberg

Cu: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg

Gen film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray, 3DBD, 4K

Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF Ready Player One: Să înceapă jocul, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. În 2045, omenirea se află în haos şi la un pas de colaps, însă lumea şi-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasa prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paşte” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiţie acerbă porneşte în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ameţitoarea cursă fantastică şi devine unul dintre cei mai vânaţi utilizatori, după ce reuşeşte să treacă primul de indiciul iniţial.


2. Tomb Rider (2018)

Regia: Roar Uthaug

Cu: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas

Gen film: Acțiune, Aventuri

Format: DVD, Blu-Ray, BD3D

Cea mai recentă poveste din noua serie Tomb Raider promite să fie un cocktail ameţitor de aventură şi mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl aşteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcţie în viaţă. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria. Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este.

Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după șapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morţii tatălui ei. Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinaţie, este unul foarte nesigur şi periculos. Dintr-odată, miza devine enormă pentru Lara, care – împotriva tuturor previziunilor şi înarmată doar cu o minte agilă, credinţă oarbă şi cu un spirit de neclintit – trebuie să înveţe să îşi depăşească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supravieţuirea sa în această aventură periculoasă va însemna şi realizarea ei, obţinând astfel supranumele de tomb raider.


3. Rampage (2018)/Rampage: Scăpați de sub control

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson

Gen film: Acțiune, Aventuri, SF

Format: DVD, Blu-Ray, 3DBD, 4K

Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.


4. Pacific Rim: Uprising (2018)/Pacific Rim 2: Revolta

Regia: Steven S. DeKnight

Cu: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona

Gen film: Acțiune, Aventuri, SF

Format: DVD, Blu-Ray, 3DBD, 4K

Conflictul global dintre monştrii extratereştri şi supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanităţii care are loc în Pacific Rim 2: Revoltă. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar îşi dăduse viaţa pentru a asigura victoria umanităţii împotriva monstruoşilor Kaiju.

De atunci, Jake şi-a abandonat pregătirea de pilot, şi s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o ameninţare şi mai agresivă se dezlănţuie pentru a ne distrgue oraşele, şi a îngenunchea lumea noastră, Jake primeşte o ultimă şansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generaţie de piloţi ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în dificila misiune de a face dreptate pentru cei căzuţi, şi singura lor speranţă este să pornească o revoltă globală împotriva ameninţării cu extincţia.


5. Maria Magdalena (2018)

Regia: Garth Davis

Cu: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor

Gen film: Dramă

Format: DVD, Blu-Ray

Maria Magdalena este un portret autentic şi uman al uneia dintre cele mai enigmatice şi neînţelese figuri spirituale din istorie. În ţara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără îşi părăseşte micul sat şi îşi sfidează familia ei tradiţională pentru a se alătura unei noi mişcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider c(h)arismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduieşte că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viaţă şi o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice. Pe măsură ce notorietatea grupului se răspândeşte şi tot mai mulţi sunt atraşi să urmeze mesajul inspirat al lui Iisus, călătoria spirituală a Mariei o plasează în centrul unei povestiri care o va duce în capitala Ierusalimului, unde trebuie să se confrunte cu realitatea destinului lui Iisus şi locul ei în cadrul mişcării.


6. Lady Bird (2017)/Lady Bird

Regia: Greta Gerwig

Cu: Odeya Rush, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet

Gen film: Comedie, Dramă

Format: DVD, Blu-Ray

Christine McPherson, cunoscută şi autoproclamată ca “Lady Bird”, este o liceană ambiţioasă, inteligentă şi talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viaţă diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universităţile Ivy League şi de cultura cosmopolită. Cu note modeste şi fără alte conexiuni, adolescenta are nevoie de activităţi extraşcolare pentru a-şi îmbunătăţi şansele pentru un colegiu bun. Intrarea sa în clubul de teatru duce la noi prietenii, prime iubiri şi o viaţă socială în plină desfăşurare. Cu toate acestea, a face faţa mamei ei critice şi a reuşi la matematică, nu este la fel de uşor de realizat.

În timp ce mama ei o îndeamnă pe Christine să gândească practic, tatăl ei o sprijină să-şi atingă obiectivele. Destul de mare pentru a aprecia ce are, dar nu întotdeauna suficient de matură pentru a o arăta, “Lady Bird” îşi dă seama că viaţa de după absolvirea liceului nu este o plimbare în parc. Cu o abordare mai sofisticată a relaţiilor personale şi interpersonale, “Lady Bird” navighează în spaţiul ciudat dintre adolescență şi maturitate.


7. The Death of Superman  (2018)/Moartea lui Superman

Regia: Jake Castorena ,Sam Liu

Cu:  Jerry O’Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson

Gen film: Acțiune, Animație, SF

Format: DVD

ZIUA ÎN CARE VIAŢA DIN METROPOLIS S-A OPRIT.

Un nou film animat, inspirat din celebrele benzi desenate, este gata să ne ţintuiască în faţa ecranului! Cea mai mare bătălie din viaţa lui Superman se va da chiar aici! Un asteroid intră în atmosferă şi se prăbuşeşte în ocean. Împreună cu acest corp ceresc soseşte Doomsday, o creatură dezlănţuită, de o forţă nemaîntâlnită, care spulberă totul în cale. Populaţia din Metropolis este sub asediu. În aceste condiţii, Batman, Wonder Woman şi restul Ligii Dreptăţii se reunesc pentru a da piept cu acest monstru nepământean. În cele din urmă, doar o bătălie epică între Superman şi Doomsday va decide nu doar soarta Metropolisului ci şi a întregii planete!


8. Robin Hood (2010)

Regia: Ridley Scott

Cu: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen

Gen film: Acțiune, Dramă, Istoric

Format: UHD

E sfârşitul secolului 12, iar Robin Hood se întoarce în satul său din nordul Angliei după ultima sângeroasă cruciadă. La sosire, nobilul şi servitorul său credincios descoperă abuzurile săvârşite de şeriful din Nottingham, aşa că va fi nevoie de toată priceperea militară şi şiretlicurile posibile pentru a-şi elibera oamenii de sub influenţa nocivă a acestuia. În acelaşi timp, vajnicul Robin ajunge cumva să câştige inima frumoasei Lady Marian, rămasă de curând văduvă.

 

 

Nu uitați de seria Jurassic Park!

Împrăștiată, dar creativă, cu nasul în cărți și mereu pe fugă. Încăpățânată și cu un doctorat în Sarcasm. Dușmanul declarat al somnului. Cinefilă de mică, cu căștile în urechi oriunde merge, imaginația o îndeamnă să viseze în cele mai (ne)potrivite momente.

[Ziua Blockbusterelor din 2018] Pe 29 septembrie, hai la IMAX Day!

Ce e mai cool și mai spectaculos decât 1 film în IMAX? 6 filme în IMAX! Sărbătorește Ziua Blockbusterelor din 2018, în sălile T IMAX de la Cinema City din București și Timișoara. Doar pe 29 septembrie, te bucuri de IMAX Day și de o experiență cinematografică unică, la un preț de sărbătoare: 13 lei biletul la un film. Reîntâlnește-te cu (aproape) toți supereroii celebri din Universul Cinematografic...[Read More]

[CONCURS] Creează un poster pentru serialul Fear the Walking Dead

AMC lansează un concurs global și invită toți fanii „Fear the Walking Dead” să creeze propriul poster pentru sezonul 4. Din juriu vor face parte producătorii executivi Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt showrunneri) și Greg Nicotero. AMC Global a lansat un concurs la nivel global care invită fanii serialului „Fear the Walking Dead” să creeze un poster alternativ pentru sezonul 4. Fanii din ...[Read More]

Super eroii universului DC iau cu asalt marile ecrane din 17 noiembrie în ,,Liga Dreptăţii”

De la Warner Bros. Pictures vine ,,Liga Dreptăţii”, cea mai aşteptată lansare a anului şi prima transpunere pe marele ecran într-un film de acțiune de proporţii epice, în regia lui Zack Snyder, cu faimoasa distribuţie a Super Eroilor DC asigurată de: Ben Affleck în rolul lui Batman, Henry Cavill în rolul lui Superman, Gal Gadot în rolul lui Wonder Woman, Ezra Miller în rolul lui The Flash, Jason M...[Read More]

În această toamnă AMC prezintă filme pe bandă rulantă!

Actori îndrăgiţi, regizori premiaţi şi acţiune la cote înalte, sunt ingredientele cu care AMC invită telespectatorii în faţa micului ecran, în luna octombrie! Pe lângă serialele de mare succes marcă proprie, AMC demonstrează că vine şi cu lungmetraje cunoscute, oferindu-ne multe momente plăcute, de relaxare. Astfel, în luna superproducţiilor, în fiecare noapte se vor difuza filme nominalizate la O...[Read More]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader