After (2019) · După ce ne-am întâlnit · Not Another Teen Movie

Cronici Filme
Comandă cartea
5

Mediocru

7.1

User Avg

After (2019) · După ce ne-am întâlnit · Not Another Teen Movie
After (2019) · După ce ne-am întâlnit · Not Another Teen Movie

O tânără se îndrăgostește de un bărbat care are un secret întunecat și cei doi încep o relație furtunoasă. Bazat pe bestsellerul omonim scris de Anna Todd.

Premiera în România: 19. 04. 2019

Gen film:, An lansare film:Regizori:Actori:, , Rating:Distribuitori:

Not Another Teen Movie. Nu am știut exact în ce mă bag atunci când am intrat în sala de cinema: nu am citit cartea (After/După ce ne-am întâlnit, de Anna Todd) și nici nu știu cine/ce este One Direction (sursa de inspirație pentru personaje). Poate că aceste lucruri m-au făcut să fiu „candidatul” perfect pentru a judeca ecranizarea. Un simplu om care vrea să vadă un film.

În rolul principal o avem pe Tessa Young (Josephine Langford, cunoscută pentru Wish Upon și Wolf Creek), o tânără studentă care nu bea, nu fumează și sub nicio formă nu se distrează atunci când trebuie să învețe. Povestea ei începe în primul an de facultate și mutarea în cămin, unde, în circumstanțe nu foarte plăcute pentru ea, îl întâlnește pe Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Sub presiunea colegei de cameră, Tessa participă la o petrecere unde se întâlnește cu Hardin și prietenii lui.

Lucrurile degenerează rapid, iar un simplu joc de adevăr sau provocare o pune în situația de a-l săruta pe Hardin. Refuzul ei stârnește râsete în grupul de prieteni și Tessa alege să se retragă. Cei doi se reîntâlnesc la un curs unde se contrazic pe tema iubirii din Mândrie și prejudecată, Hardin susținând ideea că iubirea adevărată nu există. De aici nu a durat mult până când Hardin a invitat-o în locul lui magic care… avea să schimbe situația dintre tineri.

Bun, recent mi s-a adus la cunoștință că spun prea des cringe; prin urmare, în loc de cringe o să spun after.

After (2019) este foarte… after. Hardin: geacă de piele, tatuaje, conduce o mașină sport/muscle. Clar trebuie să fie băiatul rău, nu?! Ei bine, cred că asta s-a dorit, dar el nu face absolut nimic care să susțină acest lucru. Dimpotrivă, el o protejează pe Tessa atunci când Noah (Dylan Arnold) este pe punctul de o încasa. Hardin este un tip misterios, este mai mare ca Tessa, iar cel mai ciudat lucru la el nu este faptul că a citit sute de romane (doar de dragoste), ci faptul că este omniprezent, mereu fiind la câțiva pași de ea.

Pentru o bună perioadă de vreme am crezut că e vampir sau ceva de genul acesta; păcat că e folosită deja ideea.

Tessa: virgină și inocentă, inocentă până când este atinsă pentru prima oară de Hardin și îl întreabă de ce se oprește. Din păcate, între actori nu a existat „chimie” și nu am simțit nicio secundă că personajele sunt îndrăgostite, excepție făcând poate o scenă din cadă.

Surprinzător, Noah nu este fratele, ci iubitul din liceu al Tessei, ușor transformat într-un maniac obsedat: poate ca să ne fie mai ușor să o înțelegem când îl părăsește?

Carol Young (Selma Blair) este mama Tessei: posesivă, dictează și plănuiește fiecare mișcare a fiicei sale. Este mândră de ce au reușit să facă și tot ce își dorește este ca fiica ei să fie fericită alături de Noah (pe care îl cunoaște de la cinci ani).

After urmează aceeași rețetă a filmelor clasice de dragoste: cei doi se întâlnesc, se plac, se iubesc, intervine un plot twist, avem parte de puțină dramă spre final, apoi cei doi se împacă. Dacă ar fi să etichetăm acest film, i-aș spune fără discuții Drama Queen. Noah își iese din minți atunci când află că Tessa a băut o bere. Carol dă buzna în camera de cămin a Tessei după ce află că s-a certat cu Noah și a chiulit de la o oră (o oră de astrologie care oricum părea plictisitoare și care nu i-a influențat notele în vreun fel). De asemenea, Carol nu o mai susține financiar dacă alege să continue relația cu Hardin. Și, probabil una din cele mai „dramatice” povești din filme, povestea de viață a lui Hardin, motivul pentru care își urăște tatăl (Peter Gallagher) și pentru care se comportă atât de „urât” cu cei din jurul lui.

After este povestea unui fete care scapă de subjugarea mamei și își urmează instinctul, povestea unui băiat care învață ce este iubirea, o dramă psihologică transformată rapid într-un fiasco, deși a avut potențial. Cu toate acestea, vă recomand din suflet să vedeți acest film. Cum binele nu poate exista fără rău, nici filmele bune nu pot exista fără cele slabe, fail-urile cinematografice pe care le puteți folosi ca punct de comparație.

5

Mediocru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader